Search
Close this search box.

Carnaval make-up looks

Carnaval, hier in Zwolle.. – eumh Sassendonk, zo heet het hier met carnaval – kan je er niet omheen. Alle straten zijn versierd, overal hangen slingers en ook de winkels spelen er slim op in. Ik was vanmiddag bij de Mac Donalds om te luchen met De Nieuwe Zaak en zelfs daar was een speciaal carnavals menu in het teken van Sassendonk. Carnaval is natuurlijk een feest waar veel jongeren aan mee doen en daarom was ik wel benieuwd of jullie hier aan mee doen en hoe jullie dan verkleed gaan!

Met carnaval kan je natuurlijk lekker losgaan, niets is te gek. Hoe fouter pak je aan hebt, hoe leuker het is. Maar wij als beautylovers kunnen natuurlijk ook helemaal los gaan in de make-up, want in deze week van het jaar mag je je eindelijk helemaal laten gaan en schaamteloos over de straten paraderen met je mooiste make-up looks! Daarom heb ik er een aantal voor je opgezocht die je wellicht wel na kunt maken! Als je nog geen inspiratie had voor een make-up look ;).

Een prachtige mysterieuze look maakt dit meisje.

Deze is ook echt ontzettend mooi gemaakt, een prachtige gouden look!

Misschien niet helemaal carnaval maar meer Halloween maar ik vond hem toch heel gaaf om met jullie te delen!

En dan mijn favoriet, een prachtige ooglook met een soort masker erbij, ik vind hem echt geweldig!

Maar nu ben ik natuurlijk wel een beetje benieuwd wat jullie met carnaval gaan doen en of jullie er überhaupt aan mee doen. Dus vertel als je carnaval viert hoe je verkleed gaat en wat je met je make-up gaat doen, ik ben erg benieuwd! Ik wens jullie alvast een heel erg fijn weekend toe, ik zal aan jullie denken als ik ziekjes op de bank lig.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Erg gaaf! Ook die halloweenachtige vind ik erg mooi!
    Ik ga vanavond ook lekker carnaval vieren als matroos, ik was niet van plan om iets bijzonders te doen met makeup maar als ik dit zie krijg ik toch wel wat inspiratie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *