Carnaval make-up looks

Carnaval, hier in Zwolle.. – eumh Sassendonk, zo heet het hier met carnaval – kan je er niet omheen. Alle straten zijn versierd, overal hangen slingers en ook de winkels spelen er slim op in. Ik was vanmiddag bij de Mac Donalds om te luchen met De Nieuwe Zaak en zelfs daar was een speciaal carnavals menu in het teken van Sassendonk. Carnaval is natuurlijk een feest waar veel jongeren aan mee doen en daarom was ik wel benieuwd of jullie hier aan mee doen en hoe jullie dan verkleed gaan!

Met carnaval kan je natuurlijk lekker losgaan, niets is te gek. Hoe fouter pak je aan hebt, hoe leuker het is. Maar wij als beautylovers kunnen natuurlijk ook helemaal los gaan in de make-up, want in deze week van het jaar mag je je eindelijk helemaal laten gaan en schaamteloos over de straten paraderen met je mooiste make-up looks! Daarom heb ik er een aantal voor je opgezocht die je wellicht wel na kunt maken! Als je nog geen inspiratie had voor een make-up look ;).

Een prachtige mysterieuze look maakt dit meisje.

Deze is ook echt ontzettend mooi gemaakt, een prachtige gouden look!

Misschien niet helemaal carnaval maar meer Halloween maar ik vond hem toch heel gaaf om met jullie te delen!

En dan mijn favoriet, een prachtige ooglook met een soort masker erbij, ik vind hem echt geweldig!

Maar nu ben ik natuurlijk wel een beetje benieuwd wat jullie met carnaval gaan doen en of jullie er überhaupt aan mee doen. Dus vertel als je carnaval viert hoe je verkleed gaat en wat je met je make-up gaat doen, ik ben erg benieuwd! Ik wens jullie alvast een heel erg fijn weekend toe, ik zal aan jullie denken als ik ziekjes op de bank lig.

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reageren
  MySuperSweetLife
  17 februari 2012

  Helaas vieren we hier geen carnaval. Die creepy doll make up is erg leuk!

  Liefs

 • Reageren
  Bellachique
  17 februari 2012

  Wauw, die laatste is echt prachtig gedaan!

 • Reageren
  Vera
  17 februari 2012

  Die laatste is mooii!

 • Reageren
  Lotte
  17 februari 2012

  Wauw, mooie looks allemaal!

 • Reageren
  HollandaBeauty
  18 februari 2012

  Leuk geniet van de Carnaval in Zwolle

 • Reageren
  Axelle
  18 februari 2012

  super leuk, vanavond ga ik als bijtje en morgen als tinkerbell over de make-up ben ik ook nog niet uit :p

 • Reageren
  Yasmina
  18 februari 2012

  Mooi :)

 • Reageren
  Bonnie
  18 februari 2012

  Erg gaaf! Ook die halloweenachtige vind ik erg mooi!
  Ik ga vanavond ook lekker carnaval vieren als matroos, ik was niet van plan om iets bijzonders te doen met makeup maar als ik dit zie krijg ik toch wel wat inspiratie.

 • Reageren
  LottedeJ
  18 februari 2012

  Mooie looks! Hier in mijn woonplaats doen we (gelukkig) niet aan carnaval.

 • Reageren
  Snoepje
  18 februari 2012

  Wauw wat een mooie looks, leuke post x

 • Reageren
  Nannick
  19 februari 2012

  Echt geweldig, dit artikel lees ik een beetje laat hahaa gisteravond was carnaval voor mij :D

 • Geef een reactie