Caption Everyday Nail Polish Collection

Caption Everyday Nail Polish Collection

Voor alles is een eerste keer, zo ook voor mij de eerste keer mijn nagels lakken met de Caption nagellak. Ik kende het merk wel van naam en dat is eigenlijk alleen maar positief, want ik hoor er altijd hele goede verhalen over. Helemaal wat betreft de houdbaarheid van deze lak. Je snapt wel dat dat me extra benieuwd maakte naar dit merk en daarom test en laat ik jullie graag de najaars collectie zien met allemaal draagbare kleuren voor iedere dag.

Caption Everyday Nail Polish Collection

Bij een nieuw merk is het altijd wel zo fijn om te weten waar ze voor staan. Caption Polish is een unieke nagellak met de eigenschappen van een gel, zonder het gebruik van een uv-lamp. Door middel van de Lac³-technologie is de lak bijzonder snel touch-dry, blijft 3 keer langer zitten dan een reguliere nagellak en is intens gepigmenteerd. Hierdoor dekken vrijwel alle kleuren in één keer.

Caption Everyday Nail Polish Collection

Dit najaar breidt Caption haar collectie uit met de Everyday collection, dat uit acht verschillende natuurlijke kleuren bestaat. Iedere lak heeft een mooie glans, zoals Caption dat aan ons beloofd. De nieuwe kleuren passen perfect bij de nude make-uptrends van aankomend seizoen, dus laat die mooie kleuren op mijn nagels maar komen!

Caption Everyday Nail Polish Collection

De flesjes hebben een inhoud van 10 ml wat een prima inhoud is, alleen de prijs vind ik dan wel weer aan de hoge kant van € 16,95 per flesje. Het kwastje van de lak ziet er goed uit, een platte kwast met een afgeronde onderkant zodat je gemakkelijk kan lakken. Ook merk ik meteen dat de lak een hele fijne structuur heeft en heel prettig lakt. Op het eerste gezicht ben ik enthousiast!

Caption Everyday Nail Polish Collection

No Room, No Gloom

Dit is een hele chique lak en ook heel bijzonder vind ik zelf. De kleur is heel licht grijs en ik vind hem fantastisch. Hij dekt vrijwel perfect in één laag.

Caption Everyday Nail Polish Collection

Eat, Shop, Play

Dit is zo een natuurlijke lak die perfect voor iedere dag kan. Ik vind dit altijd erg netjes en chique staan, maar wellicht was één laagje mooier geweest.

Caption Everyday Nail Polish Collection

Hug It Out

Deze kleur vind ik niet zo mooi, misschien omdat de kleur heel erg dicht bij de kleur van mijn huid ligt. Wel dekt hij perfect met één laagje.

Caption Everyday Nail Polish Collection

But First Coffee

Ik vind dit een bijzondere lak, het is geen rood, het is geen bruin en ook geen zwart maar een mix van elkaar. Heel bijzonder en perfect voor de herfst.

Caption Everyday Nail Polish Collection

En dan natuurlijk de grote hamvraag: blijven zo ook echt zo goed zitten? Ja, ik ben blij verrast dat het eigenlijk heel erg lang blijft zitten. De lak heeft bij mij een week perfect gezeten en daarna begon het toch wel wat minder te worden. Normaal is het bij mij twee dagen dus de 3 keer langer is wel echt waar. Fijn is ook dat je geen speciale top coat bij deze lakken nodig hebt. De lakken van Caption zijn wel € 16,95 en alleen bij salons te koop die met Caption werken en via hun website. Zijn jullie bekend met dit merk en wat vinden jullie er van?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Anna
  20 september 2016 at 15:52

  But First Coffee en de lichtste kleur zijn prachtig! Fijn dat ze ook zo lang op de nagels blijven =) Oh en wat een leuke koekjes.

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  20 september 2016 at 17:44

  Oh wauw! Die donkere kleur is echt geweldig! En wat bijzonder dat ze zo mooi dekken in 1 laagje! En dat ze dan ook nog zo lang blijven zitten! Zou dit dan eindelijkook voor mij DE lak zijn die goed blijft zitten?

 • Reply
  Melissa
  20 september 2016 at 18:10

  Die koekjes!! Wat hebben ze dat leuk gedaan zeg. Helemaal verliefd op de speciale kleurtjes!

 • Reply
  Mariska
  20 september 2016 at 18:30

  Ik vind juist de donkere kleuren heel erg mooi!

 • Reply
  Denise
  20 september 2016 at 19:04

  Heb je niet de speciale base en topcoat gebruikt van Caption? Dan zouden ze nog langer moeten blijven zitten!

 • Reply
  femketje
  20 september 2016 at 21:13

  love die eerste tint :D

 • Reply
  chucky1012
  21 september 2016 at 06:53

  Dat zijn zulke mooie kleuren.
  Prachtige foto’s.

  Xoxo

 • Reply
  Danielle
  21 september 2016 at 07:41

  Wat een mooie kleuren, vooral die hele donkere ! Heel gaaf voor het najaar :)

 • Reply
  rachel
  21 september 2016 at 12:13

  ken het merk maar heb ze zelf niet maar vind ze wel heel mooi!! en denk toch wel dat ik er een paar ga aanschaffen !

 • Reply
  Monica
  21 september 2016 at 15:42

  Mooie kleuren zijn het allemaal. Als de lak idd een week hoed blijft zitten dan is het de prijs wel waard.

 • Reply
  Minique
  8 oktober 2016 at 19:52

  Hoi,
  De caption nagellak is juist zo mooi door de topcoat van caption.. heb je geen basecoat en toocoat gebruikt? Dan krijg je anders nooit de gellook…

  Groetjes
  Monique

 • Laat een reactie achter