Zoek
Sluit dit zoekvak.

Calvin Klein Reveal

 photo Calvin-Klein-Reveal7_zps12c9fcb9.png

Spannend, sensueel, onverwachts en verslavend is de nieuwe geur van Calvin Klein. Doutzen is het gezicht achter deze verleidelijke geur en straalt echte sexyness uit! De fles ziet er misschien niet heel uitdagend uit, maar dat is de geur des te meer! Bij de eerste aanraking voel je het en ruik je het. De sensuele en verslavende geurnoten waardoor jij onweerstaanbaar bent!

 photo Calvin-Klein-Reveal_zps0047d44e.png

 photo Calvin-Klein-Reveal1_zps9f675f07.png

Reveal is een geur dat luxe en eenvoud samenvoegd in een hele bijzondere geur. Vaak zien deze geuren er heel uitdagend en sexy uit, maar Reveal is een stukje terughoudender. Een luxe verpakking dat gecombineerd is met de eenvoud van het pure glas.

 photo Calvin-Klein-Reveal2_zps64f3ee5e.png

 photo Calvin-Klein-Reveal4_zps71001cef.png

De verpakking vind ik mooi, maar niet bijzonder, misschien is dat wel de kracht achter deze geur. Wat Calvin Klein ook al aangeeft is dat deze geur onverwachts is. Als ik deze verpakking zie verwacht ik een alledaagse geur en niet een geur die erotische lust moet opwekken. De verpakking roept een modern gevoel voor schoonheid en luxueuze materialen op, waar je lekker bij weg kan dromen.

 photo Calvin-Klein-Reveal3_zps8421b7f7.png

 photo Calvin-Klein-Reveal9_zps44a255a4.png

De erotische geur is een combinatie van de verschillende geurnoten die de geur echt onweerstaanbaar maken. Ik hoorde er al ontzettend veel positieve verhalen over maar zelf ben ik ook helemaal om. Dit is echt dé geur waardoor je vriend niet van je af kan blijven. Hij is spannend, sexy, krachtig en gewoon onweerstaanbaar.

Topnoten: ruw zout signatuur, roze peper, zwarte peper en witte peper
Hartnoten: iris, ambergris en solair akkoord
Basisnoten: sandelhout, kasjmier en vetiver

Ik vind het echt een bijzondere geur, maar dat komt denk ik door de kruiden van peper en zout, die verwacht je niet in een geur terug. De combinatie van deze geurnoten met de andere maakt het een hele unieke geur die onweerstaanbaar is. In de verte lijkt hij wel een beetje op Euphoria, maar deze is net iets meer over de top. Het is een echte krachtige geur, vandaar dat het ook een eau de parfum is.

 photo Calvin-Klein-Reveal5_zps6d8598cd.png

 photo Calvin-Klein-Reveal8_zps4f662f9d.png

De flacon is er in drie verschillende maten te krijgen, de 30 ml, de 50 ml en de 100 ml. Het is maar net aan welk formaat jij de voorkeur geeft. Hij is simpel en staat vast ook fantastisch op je wastafel of make-uptafel. Je hebt maar echt één of twee spuitjes nodig om de geur goed kenbaar te maken. Zelf ben ik altijd een grootverbruiker qua parfum, maar met deze moet ik toch eventjes opletten.

 photo Calvin-Klein-Reveal6_zps865f81d7.png

Als primeur is de Calvin Klein Reveal als allereerst in Nederland te koop en ligt nu al in de winkels. Zoals we gewend zijn is er een hele geuren range met natuurlijk een bijbehorende shower gel en body lotion.

Calvin Klein Reveal 30 ml – € 55,00
Calvin Klein Reveal 50 ml – € 77,22
Calvin Klein Reveal 100 ml – € 99,44
Calvin Klein Reveal body lotion – € 38,33
Calvin Klein Reveal shower gel – € 36,11

Calvin Klein Reveal is vanaf nu te koop bij de luxere parfumerie zaken zoals Douglas en ICI PARIS XL. Houden jullie van zware en sexy geuren?

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

  1. Ik ben erg benieuwd naar deze geur, ik kon hem vorige week nog nergens vinden dus zodra ik hem zie ga ik even ruiken. Ik houd wel van een sexy geurtje, als ik er maar geen hoofdpijn van krijg, dat heb ik vaak met te zware luchtjes.

  2. ik ben echt heel benieuwd naar dit geurtje, met name omdat er zout en pepernoten inzit, ik vraag me echt heel erg af of je dat ruikt en hoe dat ruikt…. vind de flacon in elk geval prachtig!

    1. ik heb m net gekocht….wel lekker..maar vervliegt erg snel. Alien blijft veel langer zitten en die ruik ik ook nog lang bij mezelf. Deze helaas niet. Had er meer van verwacht

  3. Ben erg benieuwd naar deze geur! Ben hem wel al tegen gekomen, maar vind hem eigenlijk te duur, omdat ik geen nieuw geurtje nodig heb momenteel.

  4. Ondanks dat ik bij de beschrijving denk dat dit totaal geen geur voor mij is (ik houd van mier en mierzoet) ga ik hem toch even ruiken. Het flesje is ook niet mijn ding, maar een geur zelf kan veel goed maken. xxx

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *