Zoek
Sluit dit zoekvak.

Calvin Klein Euphoria

Wellicht kennen jullie hem allemaal, de Calvin Klein Euphoria geur. Hij ligt al een aantal jaar in de winkels en is eigenlijk niet meer uit de winkels weg te denken, het is namelijk een ontzettend populaire geur, hij staat namelijk in de top 10 ter wereld! Het is niet voor niets de favoriete geur van mijn moeder. Calvin Klein blaast dit jaar weer nieuw leven in met het topmodel Lara Stone, zij is het campagne beeld van deze heerlijke parfum.

Euphoria geeft mij meteen de indruk van een mysterieuze geur, dat klopt ook wel want de geur is erg exotisch met een klein bloemig accent. De verpakkingen zijn strak en paars en gewoon ontzettend klassiek. Ik denk dat iedereen het mooi vind zowel jijzelf als je oma spreekt het aan.

De flacon is ontworpen door Fabien Baron en had in haar achterhoofd dat het een moderne interpretatie van sensualiteit moest worden, dat er ook slank en sexy uit moest zien. De vloeiende vorm van de flacon lijkt op de prachtige zwarte orchidee die je zeker terug vind ik de parfum zelf.

De top van de geur bestaat uit een krachtige scheut granaatappel, sappige dadelpruim en weelderige groene noten die je zintuigen fascineren. Het hart van Euphoria wekt een geheimzinnig, bedwelmend gevoel door noten van de zwarte orchidee, dauwfrisse lotusbloesem en de sensuele champakabloesem. En dat allemaal in een basisnoot van een lang aanhoudende waas van betoverende vloeibare amber en mahoniehout die samen gaan met een accent van zwarte viooltjes en muskusnoten.

 Al met al kan je zeker stellen dat het een zware en aanwezige geur is, daar moet je natuurlijk wel van houden. Hij is zoet, maar absoluut niet fris zoet, wel echt een avond geur of een zwaardere geur voor dit seizoen. Zelf hou ik er wel van, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen liever voor een frisse en zachte geur gaan. Het harde en de onmisbare geur maakt hem voor mij meteen mysterieus, wat ik al eerder aangaf. Voor mij is het ook echt altijd een herkenbare geur omdat hij (vind ik) echt uniek is en ik altijd aan mijn moeder denk als ik hem ruik.

 De Euphoria collectie bestaat uit:

Eau de parfum 100 ml – € 90,-
Eau de parfum 50 ml – € 69,-
Eau de parfum 30 ml – € 49,-
Sensueal skin lotion – € 36,-
Bath and Shower crème – € 27,50
Deodorant spray – € 31,-

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Ziet er heel gaaf uit in ieder geval. Ben benieuwd naar de geur! En wat een leuke foto van jezelf heb je op de homepage staan. Lekker vrolijk :)

  2. Ik heb dit luchtje voor Sinterklaas gevraagd! Dit jaar mocht iedereen een luchtje kiezen en toen ik dit luchtje afgelopen zomer in Amerika rook was ik verkocht! Grappig dat het een wat zwaardere geur is, ik vind hem heerlijk maar had altijd het idee dat ik meer van de frisse geurtjes was. Zo kom je nog eens ergens achter. :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *