Calvin Klein Euphoria

Wellicht kennen jullie hem allemaal, de Calvin Klein Euphoria geur. Hij ligt al een aantal jaar in de winkels en is eigenlijk niet meer uit de winkels weg te denken, het is namelijk een ontzettend populaire geur, hij staat namelijk in de top 10 ter wereld! Het is niet voor niets de favoriete geur van mijn moeder. Calvin Klein blaast dit jaar weer nieuw leven in met het topmodel Lara Stone, zij is het campagne beeld van deze heerlijke parfum.

Euphoria geeft mij meteen de indruk van een mysterieuze geur, dat klopt ook wel want de geur is erg exotisch met een klein bloemig accent. De verpakkingen zijn strak en paars en gewoon ontzettend klassiek. Ik denk dat iedereen het mooi vind zowel jijzelf als je oma spreekt het aan.

De flacon is ontworpen door Fabien Baron en had in haar achterhoofd dat het een moderne interpretatie van sensualiteit moest worden, dat er ook slank en sexy uit moest zien. De vloeiende vorm van de flacon lijkt op de prachtige zwarte orchidee die je zeker terug vind ik de parfum zelf.

De top van de geur bestaat uit een krachtige scheut granaatappel, sappige dadelpruim en weelderige groene noten die je zintuigen fascineren. Het hart van Euphoria wekt een geheimzinnig, bedwelmend gevoel door noten van de zwarte orchidee, dauwfrisse lotusbloesem en de sensuele champakabloesem. En dat allemaal in een basisnoot van een lang aanhoudende waas van betoverende vloeibare amber en mahoniehout die samen gaan met een accent van zwarte viooltjes en muskusnoten.

 Al met al kan je zeker stellen dat het een zware en aanwezige geur is, daar moet je natuurlijk wel van houden. Hij is zoet, maar absoluut niet fris zoet, wel echt een avond geur of een zwaardere geur voor dit seizoen. Zelf hou ik er wel van, maar ik kan me voorstellen dat sommige mensen liever voor een frisse en zachte geur gaan. Het harde en de onmisbare geur maakt hem voor mij meteen mysterieus, wat ik al eerder aangaf. Voor mij is het ook echt altijd een herkenbare geur omdat hij (vind ik) echt uniek is en ik altijd aan mijn moeder denk als ik hem ruik.

 De Euphoria collectie bestaat uit:

Eau de parfum 100 ml – € 90,-
Eau de parfum 50 ml – € 69,-
Eau de parfum 30 ml – € 49,-
Sensueal skin lotion – € 36,-
Bath and Shower crème – € 27,50
Deodorant spray – € 31,-

Dit vind je misschien ook leuk

26 reacties

 • Reply
  dita
  26 november 2012 at 07:36

  Klinkt heerlijk!

 • Reply
  Ingeborg
  26 november 2012 at 07:39

  De flacon ziet er geweldig uit. Zeker even een geur om te ruiken denk ik!

 • Reply
  Lifesplash
  26 november 2012 at 07:42

  Oh, die lijkt me best lekker, mmm! De flacon ziet er echt heel apart uit, maar ik vind hem ook wel mooi. Op de een of andere manier spreekt het geurtje me wel aan, ja. :D

 • Reply
  xxxcharr
  26 november 2012 at 07:46

  Echt een prachtige flacon!
  De geur lijkt me iets te sterk maar hij klinkt goed!
  xxx

 • Reply
  Milou
  26 november 2012 at 07:48

  Toevallig heb ik nog staan snuffelen aan Euphoria van de week, wat is het toch een heerlijk geurtje!

 • Reply
  Caro
  26 november 2012 at 08:11

  Ik hou van deze geur!! Ik kreeg ooit een tester en sindsdien ben ik verliefd op deze geur!

 • Reply
  Martina
  26 november 2012 at 08:48

  Ik kende de geur nog helemaal niet…

 • Reply
  Lin
  26 november 2012 at 08:53

  Ik moet eerlijk bekennen dat ik hem helemaal niet ken, deze geur… Je hebt me wel nieuwsgierig gemaakt!

 • Reply
  fablouise
  26 november 2012 at 09:25

  Ik heb hem paar dagen terug geroken en hij was echt heerlijk!

 • Reply
  talsbeauty
  26 november 2012 at 09:50

  Ziet er prachtig uit ik ken alleen de geur niet en ga toch liever voor een wat frisse zachtere geur

 • Reply
  Esmee
  26 november 2012 at 10:01

  Ik dacht gelijk aan het liedje Euphoria van Loreen haha! Lijkt me een lekker geurtje!

 • Reply
  basedonbeauty
  26 november 2012 at 10:56

  Het moet zijn campagne boegbeeld .. ;)

  verder wel een lekker geurtje.

 • Reply
  Daphne
  26 november 2012 at 11:05

  Ik vind hem echt heerlijk. Het is een van mijn favoriete geuren en heb er dan ook al drie flacons van doorheen gejaagd haha.

 • Reply
  Marjolein
  26 november 2012 at 11:26

  Volgens mij heb ik ‘m nog nooit geroken, binnenkort maar eens doen! Vind de verpakkingen wel mooi :D.

 • Reply
  Vera
  26 november 2012 at 11:54

  Ziet er heel gaaf uit in ieder geval. Ben benieuwd naar de geur! En wat een leuke foto van jezelf heb je op de homepage staan. Lekker vrolijk :)

 • Reply
  Mariska
  26 november 2012 at 13:09

  Deze geur is inderdaad erg lekker! heb hem wel eens in een proefmonstertje gehad :) Erg lekker!

 • Reply
  Veerle
  26 november 2012 at 13:54

  Lijkt me lekker!

 • Reply
  Kelly
  26 november 2012 at 15:12

  Deze geur is voor mij nog onbekend, zal hem de volgende keer even ruiken! Mooie foto’s!

 • Reply
  anitavanooijen
  26 november 2012 at 15:57

  Ziet er heel appart uit! Ik heb hem ook al geroken als proefmonster en hij ruikt echt lekker! Nu nog een keer gaan halen!

 • Reply
  Eva
  26 november 2012 at 16:39

  Super! Ik denk dat mijn moeder dit parfum ook wel in haar stash heeft! x

  beautybeatsbrains.blogspot.com

 • Reply
  Sacha
  26 november 2012 at 17:22

  Lijken me lekkere producten, ook leuk, zo allemaal in paars

 • Reply
  Accessory
  26 november 2012 at 19:18

  Mijn moeder heeft deze geur hij is erg lekker

 • Reply
  Eva
  26 november 2012 at 19:54

  Lijkt me een lekker geurtje! En de prijs valt mee!

 • Reply
  Rosalinde
  27 november 2012 at 10:48

  Ik heb dit luchtje voor Sinterklaas gevraagd! Dit jaar mocht iedereen een luchtje kiezen en toen ik dit luchtje afgelopen zomer in Amerika rook was ik verkocht! Grappig dat het een wat zwaardere geur is, ik vind hem heerlijk maar had altijd het idee dat ik meer van de frisse geurtjes was. Zo kom je nog eens ergens achter. :)

 • Reply
  Angelique
  28 november 2012 at 12:39

  Dit luchtje is echt zoooo lekker!

 • Reply
  missDoke
  6 maart 2013 at 14:57

  Ik vind deze ook heerlijk, maar op mijn huid ruikt hij helemaal niet zo zwaar hoor. De geur maakt mij echt vrolijk :)

 • Laat een reactie achter