Search
Close this search box.

Calvin Klein Euphoria Gold

 photo CalvinKleinEuphoriaGold2_zpsc6540aa2.png

Calvin Klein is echt op de goede weg qua geuren vind ik zelf. Ze laten het imago van de CK One een beetje achter zich en komen met prachtige en unieke geuren op de markt. Mijn Calvin Klein Reveal is al bijna leeg maar deze nieuwe Euphoria geur vult zeker dat gaatje op, want de nieuwe Gold variant is werkelijk geweldig. Een krachtige, unieke en zwoele geur die naar honing ruikt!

 photo CalvinKleinEuphoriaGold_zpsc5b1f315.png

De klassieke Calvin Klein Euphoria is niet echt mijn ding, maar de varianten van deze geur vind ik wel heel erg lekker! Zo was de zomergeur Endless Euphoria ook al geweldig en is deze geur Euphoria Gold voor het najaar ook een schot in de roos. Een prachtige flacon die warmte uitstraalt en wat de naam ‘gold’ natuurlijk ook al een beetje zegt. Euphoria Gold is een limited edition die vanaf eind september exclusief te verkrijgen is bij DA en MOOI parfumerieën.

 photo CalvinKleinEuphoriaGold3_zpscf5939a3.png

Euphoria Gold is de perfecte geur voor het najaar. Het is een sensuele geur die warmte uitstraalt, precies waar we naar toe leven in het najaar. De frisse geuren mogen weer in de kast, tijd voor de warme en zwaardere geuren!

“Euphoria Gold reflecteert de verleidelijke glamour van de karakteristieke geuren met een vleugje twinkelende luchtigheid. De weelderige maar toch draagbare geuren zijn geïnspireerd door het gewichtloze gevoel van puur, vloeibaar goud dat langs een warme huid glijdt.”

 photo CalvinKleinEuphoriaGold4_zpscff69fd2.png

Euphoria Gold omschrijft zichzelf als een fruitige en warme geur wat je meteen terug ruikt en ziet. Ik vind de geur uniek maar toch doet het me ergens aan denken. Maar misschien komt dat omdat je de honing er echt kenmerkend in terug ruikt. Er is trouwens ook nog een Euphoria Gold variant voor mannen die ik zelf niet heb maar wel heel erg benieuwd naar ben geworden!

Topnoten: abrikoos, kumquat, mandarijn
Hartnoten: honing, gardenia, narcis
Basisnoten: witte patchoeli, sandelhout, muskus

Alle geurnoten bij elkaar maken het – je kan het bijna al raden – een zwoele, vrij zware, zoete en warme geur voor het najaar. Ik kan me voorstellen dat sommige mensen deze geur te zwaar vinden voor overdag maar ik vind hem werkelijk fantastisch. Misschien niet voor elke dag maar zeker wel voor een afspraakje, uitstapje of feest.

 photo CalvinKleinEuphoriaGold5_zpsb73c4a30.png

De flacon van Euphoria is die we al kennen, maar de details zijn net even iets anders. Het is een mooie gele transparante glazen flacon dat afgewerkt is met goud. Een mooie gouden dop en de bovenzijde is verguld met goud, waardoor hij er heel luxe uit ziet!

Euphoria Gold is trouwens een eau de parfum wat je heel goed merkt, je hebt maar een paar spray’s nodig om de geur duidelijk te ruiken en ik ruik hem echt de hele dag door, hij vervliegt echt niet zomaar. Fijn want zo ruik ik de hele dag heerlijk naar deze geur. Daarom is hij ook nog eens zuinig in gebruik en doe je er zeker een hele tijd mee!

 photo CalvinKleinEuphoriaGold1_zps2835cf21.png

Prijzen:

Calvin Klein Euphoria Gold eau de Parfum 30 ml – € 52.78
Calvin Klein Euphoria Gold eau de Parfum 50 ml – € 73,89

De Calvin Klein Euphoria Gold geuren zullen vanaf eind september 2014 exclusief bij de DA en MOOI parfumerieën verkrijgbaar zijn. Het is wel een geur waar je van moet houden, maar ik vind hem echt heerlijk! Ik weet zeker dat ik deze heel erg veel ga dragen!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

12 reacties

  1. Wooooohoo Reveal is a bijna leeg?! Ik heb ‘m een maand geleden gekocht en ik bewaar ‘m nog even tot het wat kouder wordt. Ik vind ‘m ZO lekker! Deze nieuwe sla ik nog even over, maar wie weet als mijn Reveal ook op is haha :) (moet er niet aan denken :p)

  2. Ben zeer benieuwd naar de geur want de noten spreken mij zeker aan. Alleen jammer dat ik het flesje werkelijk afschuwelijk er uit vind zien hahahaha. xxx Lucinda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *