Zoek
Sluit dit zoekvak.

Calvin Klein Euphoria Essence

Calvin Klein Euphoria Essence

Als ik Calvin Klein Euphoria ruik, dan denk ik aan mijn moeder. Al jaren is dit de favoriet geur van mijn moeder en zelf vind ik hem ook erg lekker. Elk jaar komt Euphoria ook met een speciale editie van deze geur uit die altijd verrassend lekker en uniek zijn. Euphoria Essence is een verleidelijk, stralend en sensueel parfum voor hem en haar.

Calvin Klein Euphoria Essence

Als je het doosje ziet waan je je al in een soort van fantasie, de doos heeft namelijk een bijzondere glans, alsof er een zeepbel omheen zit, maar dan met een paarse glans. Het is trouwens een flinke doos, want er zit maar liefst een flacon van 100 ml in. Het ziet er misschien een beetje minimalistisch uit, maar als je de geur ruikt snap je dat het een totaal niet minimalistische geur is.

Calvin Klein Euphoria Essence

Natuurlijk vinden we in de doos een vertrouwde Euphoria flacon, maar dan met een andere kleurensamenstelling. Het flesje is van geheel glas en heeft een paars glas met een soort van zeepbel effect, heel erg mooi. De fles is zeker aan de maat met zijn 100 ml, maar er zijn ook kleinere flesjes van 30 ml en 50 ml.

Calvin Klein Euphoria Essence

Euphoria Essence laat de sensualiteit van de iconische Euphoria geur op haar meest verleidelijke moment zien met een stralende fantasie, ondergedompeld in glanzende sensaties en glinsterende allure. Tenminste dat zegt het merk zelf over deze nieuwe geur. Ik vind dit een hele goede omschrijving. De geur opent heel friszoet en zacht, heel erg lekker. Naarmate de geur zich steeds meer hecht aan de huid komt de bekende geur van Euphoria naar boven en tovert het zich om tot een warme en vertrouwde geur. Maar dan natuurlijk wel op een bijzondere manier.

Calvin Klein Euphoria Essence

Als ik de geur moest omschrijven zou ik zeggen dat het een fruitige bloemengeur is met een friszoet kenmerk. De geur is niet echt zwaar, maar ook niet ontzettend fris. Ik zal het maar omschrijven als een dagelijkse geur maar die toch zeker wel aanwezig is. Ik vind hem in ieder geval heel erg lekker.

Topnoten: framboos, roze peper en bramen
Hartnoten: exotische orchidee, lelietje-van-dalen en puur jasmijn
Basisnoten: kasjmierhout, patchouli en witte chocolade akkoord

Calvin Klein Euphoria Essence

Prijzen:

Calvin Klein Euphoria Essence eau de parfum 30 ml – € 49,00
Calvin Klein Euphoria Essence eau de parfum 50 ml – € 68,00
Calvin Klein Euphoria Essence eau de parfum 100 ml – € 89,00

Ja, dit is echt weer een goede toevoeging aan het Calvin Klein geuren assortiment, ik ben fan! Dit is echt een geur die ik in de winter elke dag zal dragen. Niet te fris, maar ook zeker niet te zwaar, heerlijk! De geur is vanaf half oktober te koop bij de luxere drogisterijen, parfumerieën en online.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ben benieuw het is iig een mooie fles.
    Leuk dat je z’on groot exemplaar opgestuurd heb gekregen hoor.
    Ik vind het orgineel ook lekker, maar als ik zo naar de kleur van de fles kijk lijkt deze variant mij iets lichter ruiken.
    Hou persoonlijk meer van wat zwaardere geuren vooral kruidig en met vanille, van die oosterse geuren dus.
    Ik ga deze zeker een keertje uitproberen, maar denk bijna dat hij niet zwaar genoeg is.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *