Calvin Klein Eternity Summer

 photo Calvin Klein Eternity Summer6_zpsy4pmrtl3.png

De zomer hangt in de lucht! De winterjassen mogen weer de kast in en de blote voeten zijn alweer gespot, het wordt echt zomer! En daar horen frisse en zomerse geuren bij. Veel geuren komen dan met een zomerse variant van hun succes geur, zo ook Calvin Klein met Eternity, dit jaar gaan we voor Summer, ik vertel jullie er snel meer over.

 photo Calvin Klein Eternity Summer_zps9u9cr1qy.png

Een serene strandlucht.
De nevel over de uitgestrekte oceaan.
Het zomergevoel gloort aan de horizon.

 photo Calvin Klein Eternity Summer7_zpsggahkplh.png

Als ik alleen al naar de verpakking kijk, krijg ik meteen het gevoel van je zomer. Hier een zomerse dag, maar meer een zomerse avond met een prachtige zonsondergang. Het flesje heeft een prachtige glazen flacon met een oranje en paarse gloed die perfect de avond van een zomer weergeeft.

 photo Calvin Klein Eternity Summer2_zpsguhjp2tc.png

De luxere geuren van Calvin Klein spreken me altijd erg aan, ze zijn vrij subtiel en passen goed bij mijn dagelijkse leven. Eternity Summer is ook zo een geur die perfect bij je dagelijkse handelingen past maar met een vleugje zomer. Calvin Klein omschrijft de geur zelf als fris, bloemig en warm.

 photo Calvin Klein Eternity Summer1_zpsn56wndav.png

De geur vind ik erg lekker, subtiel maar toch heerlijk zomers, echt een geur voor overdag. Wil je voor de avond toch iets zwaarders zal ik voor een andere geur kiezen. Calvin Klein wil dat je met deze geur jezelf verliest in de prachtige horizon waar de uitgestrekte en eindeloze zee uitmondt in een kleurrijke zomerse lucht.

Topnoten: groene peer, mandarijn, watermeloen
Hartnoten: roze pioenrozen, waterlelie, blauwe hyacint
Basisnoten: witte amber, muskus, sandelhout

 photo Calvin Klein Eternity Summer5_zps3x5731rs.png

Ik vind de geur zelf erg lekker, maar niet bijzonder. Maar eigenlijk hoeft dat voor mij ook niet. In de zomer graag ik graag luchtige en dromerige geuren, ik ruik liever en buitenlucht dan mezelf. Ik vind de geur lekker fris maar heeft wel een pittig randje waardoor je hem wel goed ruikt. Het is ook een eau de parfum waardoor hij goed blijft hangen. Je ruikt hem echt de hele dag door en blijft goed in je kleding hangen.

 photo Calvin Klein Eternity Summer4_zpsfvvr5dcz.png

De Calvin Klein Eternity Summer kost € 60,55 voor een fles van 100 ml wat ik echt een prima prijs vind. Ik vind het zelf een lekkere zomerse geur, maar niet heel erg bijzonder. Hij is niet echt zoet, en daar hou ik stiekem zelf toch wel iets meer van. Maar ik weer zeker dat er veel vrouwen gecharmeerd zullen zijn van deze geur. Eternity Summer is vanaf april te koop bij luxere drogisterijen en parfumerieën.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  Kim | KimterStege.nl
  20 april 2015 at 15:20

  Lekker is ‘ie he? Ik heb ‘m ook ontvangen en ben er mega blij mee :)

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  20 april 2015 at 15:23

  Dit lijkt me een erg lekkere geur, vooral de topnoten spreken me aan! Peer, mandarijn en watermeloen, mmm lekker!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Manon
  20 april 2015 at 15:44

  Leuke frisse flacon, lijkt me een lekkere geur

 • Reply
  beautifulday4makeup
  20 april 2015 at 15:49

  Ik vind het een erg mooi flesje

 • Reply
  Eilish (artisticstateofmind)
  20 april 2015 at 16:11

  Wat ziet die er alleen al mooi uit! Beetje te duur voor mij helaas!

 • Reply
  Margot
  20 april 2015 at 16:38

  De geurnoten spreken me wel aan!

 • Reply
  Nesrin Daily Cup of Bla Bla Bla
  20 april 2015 at 18:10

  Ik ben heel benieuwd! Classic Eternity heb ik toen ik puber was veel opgehad.

 • Reply
  Sara
  20 april 2015 at 18:36

  Wauw, alleen dit flesje al. Inderdaad net een zonsondergang in pastelkleurige uitvoering. <3 Het flesje heeft me echt nieuwsgierig gemaakt naar de geur.

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  20 april 2015 at 20:34

  Klinkt zo ongelooflijk fijn!

 • Reply
  Agneta
  20 april 2015 at 20:56

  Ben wel benieuwd, maar de prijs vind ik denk ik niet de moeite waard, maar dat kan ik eigenlijk pas oordelen als ik hem heb geroken.

  Liefs Agneta

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  20 april 2015 at 22:36

  De geur lijkt me heerlijk! Binnenkort maar even echt ruiken bij Douglas :)

 • Reply
  Marleen
  21 april 2015 at 14:55

  Hij lijkt me heerlijk! Mooie fles is het ook :) xx

 • Laat een reactie achter