Zoek
Sluit dit zoekvak.

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein Eternity Summer

De geuren van Calvin Klein fleuren me altijd op, ik vind het vaak lekkere en toegankelijke geuren. Het zijn dan ook niet meteen de meest bijzondere geuren, maar wel hele lekkere en verkwikkende geuren waarbij je altijd wel goed zit. Eternity is één van de bekendste geuren van Calvin Klein en brengt elk jaar een nieuwe zomerse variant uit. Nu is het de beurt aan Summer, een vrij toepasselijke naam waar denk ik niet veel uitleg aan verschuldigd is.

Calvin Klein Eternity Summer

Eternity Summer van Calvin Klein belichaamt de sereniteit die een liefdespaar midden in de woestijn ervaart; ze voelen slechts de warmte van de hete zon die hun huid heeft opgenomen, vermengd met de koel-frisse lucht bij het vallen van de nacht, terwijl ze naar de zonsondergang kijken.

Calvin Klein Eternity Summer

Als ik de fles en de verpakking van deze geur zie denk ik meteen aan de zomer en wat Calvin Klein in de beschrijving ook al zei, de woestijn. De gele onderkant symboliseert voor mij de zon en het zand en de blauwe bovenkant kan staan voor de strak blauwe lucht en natuurlijk de blauwe zee, beide doen me denken aan de zomer. Het is natuurlijk de standaard Eternity fles die ik altijd erg mooi vind, simpel maar luxueus. Ook is het een flinke fles van 100 ml waar je zeker een hele tijd mee vooruit kan, sowieso de hele zomer!

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein bestempeld deze geur als bloemig, sensueel en verleidelijk. Maar zelf zal ik er het woordje fris ook tussen willen plaatsen. Het is echt een heerlijk frisse geur die je meteen aan de zomer doet denken. Hij is verkwikkend, speels en inderdaad bloemig, sensueel en verleidelijk. De geur is niet meteen bijzonder of uniek, maar wel echt heel erg lekker!

Geurenoten:

Topnoten: steranijs, bergamot, woestijnroos
Hartnoten: osmanthus, waterakkoord, saffraan
Basisnoten:  olibanum, sandelhout, huidmusk

Calvin Klein Eternity Summer

Maar gelukkig vind Calvin Klein het ook een frisse en vrouwelijke geur. Met een verleidelijke aantrekkingskracht die opent met een roos die haar innerlijke vrouwelijkheid oproept. De basis heeft een aardse toon van vetiverolie en geeft een rijkgeschakeerde bekoring die natuurlijke sensualiteit uitstraalt. De geur is vrij licht en toch een eau de parfum, maar omdat hij dus vrij licht is spray ik hem rijkelijk op. Maar ik moet ook toegeven dat als het zo een grote flacon is ik wel makkelijker enthousiast spuit.

Calvin Klein Eternity Summer Ik vind de geur lekker, zomers en fris! Het is zeker een geur die ik vaker zou gaan dragen straks wanneer het weer nog even wat warmer is. De typische Eternity geur blijf je wel ruiken, maar dan net even wat frisser. Calvin Klein Eternity Summer is vanaf nu te koop voor € 54,95 en dan krijg je een fles van 100 ml, prima prijs toch? De geuren van Calvin Klein zijn onder andere te koop bij Douglas en de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *