Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein Eternity Summer

De geuren van Calvin Klein fleuren me altijd op, ik vind het vaak lekkere en toegankelijke geuren. Het zijn dan ook niet meteen de meest bijzondere geuren, maar wel hele lekkere en verkwikkende geuren waarbij je altijd wel goed zit. Eternity is één van de bekendste geuren van Calvin Klein en brengt elk jaar een nieuwe zomerse variant uit. Nu is het de beurt aan Summer, een vrij toepasselijke naam waar denk ik niet veel uitleg aan verschuldigd is.

Calvin Klein Eternity Summer

Eternity Summer van Calvin Klein belichaamt de sereniteit die een liefdespaar midden in de woestijn ervaart; ze voelen slechts de warmte van de hete zon die hun huid heeft opgenomen, vermengd met de koel-frisse lucht bij het vallen van de nacht, terwijl ze naar de zonsondergang kijken.

Calvin Klein Eternity Summer

Als ik de fles en de verpakking van deze geur zie denk ik meteen aan de zomer en wat Calvin Klein in de beschrijving ook al zei, de woestijn. De gele onderkant symboliseert voor mij de zon en het zand en de blauwe bovenkant kan staan voor de strak blauwe lucht en natuurlijk de blauwe zee, beide doen me denken aan de zomer. Het is natuurlijk de standaard Eternity fles die ik altijd erg mooi vind, simpel maar luxueus. Ook is het een flinke fles van 100 ml waar je zeker een hele tijd mee vooruit kan, sowieso de hele zomer!

Calvin Klein Eternity Summer

Calvin Klein bestempeld deze geur als bloemig, sensueel en verleidelijk. Maar zelf zal ik er het woordje fris ook tussen willen plaatsen. Het is echt een heerlijk frisse geur die je meteen aan de zomer doet denken. Hij is verkwikkend, speels en inderdaad bloemig, sensueel en verleidelijk. De geur is niet meteen bijzonder of uniek, maar wel echt heel erg lekker!

Geurenoten:

Topnoten: steranijs, bergamot, woestijnroos
Hartnoten: osmanthus, waterakkoord, saffraan
Basisnoten:  olibanum, sandelhout, huidmusk

Calvin Klein Eternity Summer

Maar gelukkig vind Calvin Klein het ook een frisse en vrouwelijke geur. Met een verleidelijke aantrekkingskracht die opent met een roos die haar innerlijke vrouwelijkheid oproept. De basis heeft een aardse toon van vetiverolie en geeft een rijkgeschakeerde bekoring die natuurlijke sensualiteit uitstraalt. De geur is vrij licht en toch een eau de parfum, maar omdat hij dus vrij licht is spray ik hem rijkelijk op. Maar ik moet ook toegeven dat als het zo een grote flacon is ik wel makkelijker enthousiast spuit.

Calvin Klein Eternity Summer Ik vind de geur lekker, zomers en fris! Het is zeker een geur die ik vaker zou gaan dragen straks wanneer het weer nog even wat warmer is. De typische Eternity geur blijf je wel ruiken, maar dan net even wat frisser. Calvin Klein Eternity Summer is vanaf nu te koop voor € 54,95 en dan krijg je een fles van 100 ml, prima prijs toch? De geuren van Calvin Klein zijn onder andere te koop bij Douglas en de ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  chucky1012
  3 april 2017 at 15:09

  Mooie verpakking en prachtige flacon!
  Ben benieuwd naar deze geur….

 • Reply
  Manon
  3 april 2017 at 17:16

  Hele mooie flacon. Ben benieuwd naar de geur

 • Reply
  Danielle
  3 april 2017 at 18:33

  Wauw, dat ziet er zo ontzettend zomers uit. Ben heel nieuwsgierig wat ik van de geur vind.

 • Reply
  Kim
  3 april 2017 at 20:27

  Heel benieuwd naar deze geur geworden!

 • Reply
  Sandra
  4 april 2017 at 07:40

  Het klinkt als een heerlijk zomers geurtje!

 • Reply
  Susan
  4 april 2017 at 08:36

  Prachtig flesje zeg! Echt ontzettend zomers.

 • Reply
  rachel
  4 april 2017 at 09:21

  hij is idd heel erg lekker :D

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  4 april 2017 at 09:25

  Ik heb hem ook ontvangen en vind hem echt heerlijk!

 • Reply
  Mariska
  5 april 2017 at 18:22

  Ben ook wel echt benieuwd naar de geur :) Zelf heb ik een heerlijke andere parfum van Calvin Klein op dit moment, Eternity Night.

 • Reply
  mermaidsvsunicornsshop
  12 april 2017 at 12:10

  Jammer dat ik het niet kan ruiken via de laptop :) … En een heel mooi zomers flesje!

 • Laat een reactie achter