Calvin Klein Eternity Now

Calvin Klein Eternity Now

Tijdens de seizoenswisselingen komen merken vaak met nieuwe geuren. De frisse geuren maken nu echt plaats voor de wat krachtigere en zware geuren. Zo ook bij Calvin Klein. Nou moet ik zeggen dat Eternity Now geen zware of donkere geur is, maar het is zeker geen fris zomerluchtje. Het is een bijzondere geur die de opwinding moet stimuleren. Misschien is dit wel de meest duidelijke omschrijving van de geur.

Calvin Klein Eternity Now

Eternity Now van Calvin Klein is er in een mannelijke en vrouwelijke variant. Ik heb het natuurlijk vandaag over de vrouwelijke variant. Calvin Klein geeft de geur een beschrijving van drie woorden: stralend, weelderig en sensueel. Als ik deze woorden lees denk ik aan een pittige geur maar toch met een zacht randje die geschikt is voor elke dag. Dat denk ik ook door de lichte en luchtige kleur van de verpakking en geur. Vaak de wat zwaardere geuren hebben een donkere verpakking en dat heeft deze geur niet.

Calvin Klein Eternity Now

Eternity Now van Calvin Klein vangt de spanning en pure emotie van een nieuwe liefde, wanneer twee mensen zich realiseren dat dit het begin is van voor eeuwig. Ze komen samen in een moment van heftige helderheid waarbij de emotie het fysieke overstijgt. Deze pure kracht van connectie is onverwacht en niet te ontkennen. Met andere woorden, het is gewoon een geur waar je seksueel van opgewonden moet raken. Ik ben benieuwd wat de geur bij mij los maakt.

Calvin Klein Eternity Now

Calvin Klein omschrijft de geur als een heldere en verslavende bloemengeur. Komt goed uit, want ik ben gek op bloemengeuren!

Topnoten: sappige nectarine, lychee, kweepeer sorbet
Hartnoten: pioenroos, perzikbloesem, nerolibloemblaadjes
Basisnoten: kasjmier voile, ambrox, sensueel muskus

De geur is trouwens een eau de parfum en blijft lang zitten. Het scherpe randje vervliegt toch wel redelijke snel en dan blijft er een bloemige en klassieke geur over die ik een beetje naar citrus vind neigen.

Calvin Klein Eternity Now

De geur is prikkelend en maakt echt iets bij je los. Het is een geur die je wel moet liggen. Het is een vrij scherpe en prikkelende bloemengeur die naar het klassiek neigt. Zelf hou ik niet van klassieke en prikkelende geuren en daarom is dit toch ook niet mijn geur. Ik hou van zoete bloemengeuren en deze is dat niet. Maar ik weet zeker dat veel mensen deze geur heerlijk vinden als je van een wat klassiekere geur houdt. Ben je fan van de klassieke Chanel, Chloé en ga zo het rijtje maar af, dan is deze geur echt iets voor mij. Ben je meer van de frisse of zoete geuren, dan moet je hier denk ik even aan wennen.

Calvin Klein Eternity Now

Prijzen:

Calvin Klein Eternity Now eau de parfum 30 ml – € 46,11
Calvin Klein Eternity Now eau de parfum 50 ml – € 67,22
Calvin Klein Eternity Now eau de parfum 100 ml – € 89,94
Calvin Klein Eternity Now body lotion 200 ml – € 28,33
Calvin Klein Eternity Now shower gel 200 ml – € 36,11

Desondanks dat het niet mijn geur is, denk ik dat veel mensen hier heel enthousiast over zijn. Het is een unieke geur die goed voor iedere dag is. Een kenmerkende geur is het zeker en moet dan ook echt bij je passen. Ik ben stiekem wel benieuwd naar de mannelijke variant, of die wel mijn aantrekkingskracht kan aanwakkeren. Eternity Now is een nieuwe vaste geur in het assortiment van Calvin Klein en is te koop bij parfumerieën, online en warenhuizen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

18 reacties

 • Reply
  Chahrazad
  5 oktober 2015 at 15:27

  Klinkt op zich best goed. Ik heb nooit een Calvin Klein in bezit gehad. Ik kies altijd toch liever wat anders..

 • Reply
  Manon
  5 oktober 2015 at 15:42

  IK heb deze in de winkel geroken en het is ook niet helemaal mijn ding!

 • Reply
  Denise
  5 oktober 2015 at 15:48

  Die huisjes, zijn dat waxinelichthouders? Die zijn superschattig. Waar komen die vandaan?

  • Reply
   Aranka
   5 oktober 2015 at 15:49

   Ja dat klopt! Die hadden ze vorig jaar bij de Xenos.

   • Reply
    Denise
    5 oktober 2015 at 15:54

    Helaas van vorig jaar – ik ga kijken of ik ergens vergelijkbare vind. Thanks!

 • Reply
  manon
  5 oktober 2015 at 16:32

  Klinkt goed!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  5 oktober 2015 at 16:42

  Ik vind je foto’s prachtig gelukt zeg!

 • Reply
  Femke
  5 oktober 2015 at 16:45

  De meeste geuren van Calvin Klein zijn het voor mij altijd net niet. Wel lekker, maar niet mijn ding. Daarom ga ik er vanuit dat dit ook bij deze geur het geval is, al ben ik wel erg benieuwd :-)!

 • Reply
  Kelly
  5 oktober 2015 at 18:15

  De flacon vind ik echt niet mooi, dus ik ben erg benieuwd naar de geur. Ik ben nu erg benieuwd wat je bedoeld met de geur, aangezien jij houd van bloemig en zoet en bij de geuren van Chanel verwijst naar klassiek. Zelf vind ik Chanel namelijk ontzettend bloemig en zoet, zo zien we maar dat smaken verschillen! Zal ‘m zeker eens gaan ruiken.

 • Reply
  Sara
  5 oktober 2015 at 19:30

  Met al die reviews van nieuwe geurtjes geloof ik echt dat ik snel eens een bezoekje moet brengen aan de Douglas. Ik heb mezelf een parfum-koop-verbod opgelegd maar ik blijf toch benieuwd naar de ontwikkelingen in parfumland. Ook dit geurtje klinkt als een geurtje waar ik graag even aan wil snuffelen.

 • Reply
  Maaike
  5 oktober 2015 at 19:43

  Ik ben toch wel erg benieuwd geworden naar de geur! Ik wil eens wat anders dan een frisse bloemengeur, vandaar. Ik hou daar namelijk ook erg van haha

 • Reply
  femketje
  5 oktober 2015 at 19:52

  oehh klinkt wel veelbelovend :D

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  5 oktober 2015 at 22:00

  Persoonlijk vind ik de geuren van CK altijd een beetje tegenvallen. Heb deze nog niet geroken dus dat ga ik absoluut doen. Vind je foto’s wel erg mooi!

 • Reply
  chucky1012
  5 oktober 2015 at 22:37

  Klinkt goed!
  Prachtige foto’s!
  Ik moet eens snel bij de parfumerie winkel om deze parfum te ruiken.

 • Reply
  Kelly
  5 oktober 2015 at 23:25

  Ik ben wel van dit soort geuren.. binnenkort toch maar eens bij de DA of Douglas naar binnen lopen om even te snuffelen

 • Reply
  Willemse
  6 oktober 2015 at 06:01

  Ben heel nieuwsgierig geworden.
  Ik weet niet of het door de sfeer van de mooie foto’s komt, want die zijn weer prachtig, of dat het naar een klasiekke geur neigt.
  Hou wel dat soort parfum’s namelijk.
  Ga het zeker eens ruiken als ik in de buurt van een parfumerie ben.

 • Reply
  Caitlyn
  6 oktober 2015 at 10:33

  Speciale geur als ik het je zo hoor beschrijven, maar ik hou zelf iets meer van zoete geuren dus deze sla ik wel over.
  xx

 • Reply
  Iffy Alvi
  6 oktober 2015 at 23:20

  Klinkt goed! Mooie foto’s ook

  XO

 • Laat een reactie achter