Zoek
Sluit dit zoekvak.

Calvin Klein Endless Euphoria

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-2_zpscb078f40.png

Calvin Klein laat je deze zomer eindeloos genieten! Het is een heerlijke verleiding in een prachtige fles die als een droom overkomt. Euphoria is natuurlijk al een hele bekende en populaire geur van Calvin Klein die mijn moeder altijd draagt. Heel eerlijk, het is niet helemaal mijn geur, maar Endless Euphoria is echt fantastisch en ik herken de originele Euphoria er eigenlijk helemaal niet in. Ik neem je mee in deze opbeurende dagdroom.

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria_zps6a905ebf.png

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-4_zpsb03494c8.png

Endless Euphoria is echt een vrouwelijke geur die fruitig en bloemig is en totaal niet zwaar. De echte Euphoria vind ik aan de zware kant, met een kenmerkend luchtje. Zelf vind ik hem altijd naar ananas ruiken. Maar Endless Euphoria is juist heel fris, licht en stralend. Precies hoe je je moet voelen op een lekkere zomerse dag.

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-1_zpsa89434d9.png

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-5_zps3f8f0275.png

Calvin Klein Endless Euphoria opent met een lekkere bries van kersenbloesem, sappige mandarijntjes en bergamot. Het hart van de geur bestaat uit viooltjes, een pastelkleurig rozenakkoord en prachtig bloeiende seringen. In de basis van de geur verspreiden zich bamboe, sandelhout en een puur muskusakkoord. Dit alles maakt de geur heel fris, maar toch ook heel krachtig. Het is een eau de parfum spray en dat merk je, ik kan de geur twee dagen perfect op de huid ruiken en mijn kleren blijven nog langer naar deze heerlijke geur ruiken.

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-3_zps11d6636f.png

Calvin Klein heeft de originele verpakking van Euphoria behouden qua vormgeving, maar de kleur en de binnenkant en buitenkant hebben wel een andere look gekregen. De kleur van de flacon moet een lekkere perzikgeur uitstralen wat voor een gewichtloze schoonheid staat. De dop is van prachtig roségoud wat tegenwoordig helemaal hip is en dat wil deze geur ook zijn. De lavendelkleurige buis in het midden van de geur geeft een moderne finish.

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-7_zps82bdd510.png

Ik had het niet verwacht maar ik ben echt gek op deze geur en heb hem eigenlijk elke dag op. Hij is zo zomers, zoet, fris en lekker! Ik ben blij dat ik echt een mega fles van 125 ml heb gekregen zodat ik er nog lang plezier van kan hebben! Ook heeft Calvin Klein er goed aan te doen het een best wel veilige geur te geven die wel uniek is. Daarom denk ik dat velen deze geur erg lekker vinden!

 photo Calvin-Klein-Endless-Euphoria-6_zps5cfccc22.png

Prijzen:

Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum 40 ml – € 53,89
Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum 75 ml – € 76,11
Calvin Klein Endless Euphoria eau de parfum 125 ml – € 97,22
Calvin Klein Endless Euphoria shower gel 150 ml – € 34,39
Calvin Klein Endless Euphoria sensual skin lotion 150 – € 37,22

Calvin Klein Endless Euphoria moet vanaf half april in de parfumerieën liggen dus ik denk dat je hem al lekker kunt ruiken! Ik ben in ieder geval fan!

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’ – Pinterest 

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *