Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein Deep Euphoria

Een geur waarbij ik meteen aan mijn moeder moet denken is de geur Euphoria van Calvin Klein. Al sinds ik me kan heugen draagt zij deze heerlijke geur. Vroeger toen ik jong was mocht ik met mijn moeder een luchtje kiezen en kocht ze voor haarzelf Euphoria. Ik weet nog wel dat ik het toen echt een geur voor oudere vrouwen vond, maar nu ik zelf wat ouder ben begrijp ik deze geur. Het is een heerlijke warme geur met een echte volwassen en warme uitstraling.

Calvin Klein Deep Euphoria

Ik denk dat velen van jullie de klassieke Euphoria geur wel kennen, ik vind het een vrij unieke geur die heel erg warm en krachtig is. Het merk omschrijft de geur als volgt:

Vervaagde lijnen tussen fantasie en realiteit. Een nieuwe expressie van euforische fantasie de onbevangen persoonlijkheid van een geëmancipeerde vrouw.

Calvin Klein Deep Euphoria

De geur zit natuurlijk in de bekende Euphoria flacon maar dan met een eigen twist. De naam Deep Euphoria omschrijft al wel een beetje dat het een wat donkerdere en zwaardere geur is dan de normale versie. Dat zie je natuurlijk ook terug in de kleur van de flacon die een stuk donkerder is dan de normale versie zonder ook de zilveren accenten.

Calvin Klein Deep Euphoria

Calvin Klein heeft zelf ook een prachtige omschrijving van de geur: de geur opent met noten van cascalone en zwarte magische roos die, vervlochten, in de hele geur een humide aura creëren; waarbij zwoele druppels de zo kenmerkende sensualiteit verhogen. De top- en hartnoten geven de geur een nieuwe vrouwelijkheid en een gevoel van pure weelde. De basis met de omhullende sensuele musk brengt een zachte zinnelijke textuur, rijk en onmiskenbaar zwoel, die je diep in de geur onderdompelt en warmte en genot oproept.

Topnoten: cascalone, witte peper en mandarijnblad
Hartnoten:  zwarte magische roos, geranium en sambacjasmijn
Basisnoten: musk, patchoeli en mineraal hout.

Calvin Klein Deep Euphoria

Ik vind de geur echt ontzettend lekker en past echt perfect bij het koude seizoen. Het is een geur die je een warm en veilig gevoel geeft. Maar tegelijkertijd krijg je veel zelfvertrouwen van deze geur omdat je wilt dat iedereen je ruikt met deze geur. Ik vind het een hele toegankelijke en volwassen geur met een unieke kant. Ik weet zeker dat ik deze geur de komende tijd echt heel erg vaak ga dragen. Je hebt trouwens maar weinig van deze geur nodig want het is een eau de parfum die echt heel erg goed blijft hangen.

Calvin Klein Deep Euphoria

Prijzen:

Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum spray 100 ml – € 97,22
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum spray 50 ml – € 74,39
Calvin Klein Deep Euphoria eau de parfum spray 30 ml – € 53,33
Calvin Klein Deep Euphoria body lotion 200 ml – € 36,00

Ik ben echt heel erg enthousiast over deze geur en kan je dan ook alleen maar aanraden deze geur te ruiken en ervaren. Ik weet zeker dat deze geur veel harten zal gaan veroveren! De geur is vanaf januari onder andere te koop bij de Douglas, ICI Paris XL en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Sanne marlijn
  16 januari 2017 at 15:25

  Hij is lekker he! Ik heb ‘m ook al heel vaak opgespoten en blijf eraan ruiken. Ik was niet zo dol op de oorspronkelijk euphoria-geur, maar deze mag er zeker wezen.

 • Reply
  aboutsbstyle
  16 januari 2017 at 15:41

  Prachtige foto’s, en lijkt mij heen heerlijke geur. Even een vraagje, heb jij meerdere beauty boeken? Zo ja, zou je die een keertje aan ons willen laten zien. En ook waarom jij de boeken wilt lezen, gebruiken? Liefs soraya

 • Reply
  DailyDaphne.nl
  16 januari 2017 at 17:17

  Deze geur lijkt me echt ontzettend lekker!

 • Reply
  Kelly
  16 januari 2017 at 17:23

  Ik houd van warme geuren, dus ik ben benieuwd!

 • Reply
  Manon Boerakker
  16 januari 2017 at 17:40

  Ik hou wel van warme geuren dus ik ben benieuwd hoe deze ruikt. Ik vind de flacon wel erg leuk

 • Reply
  femketje
  16 januari 2017 at 18:46

  oehh mooie flacon ook :D

 • Reply
  Susan
  17 januari 2017 at 09:14

  Ik heb deze geur gekregen voor kerst.. ik ben er ontzettend blij mee want deze geur is heerlijk! Ik vind alleen niet dat deze geur veel lijkt op de oorspronkelijke euphoria. Ik vind deze totaal anders.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  17 januari 2017 at 09:22

  Aan de geurnoten te zien ga ik dit parfum echt fantastisch vinden!!

 • Reply
  hillybillybeauty
  17 januari 2017 at 11:38

  Musk, hmmmm! Het flesje is echt super gaaf zeg!

 • Reply
  Julie
  17 januari 2017 at 14:29

  Klinkt als een speciaal geurtje! Misschien vind ik hem wel fijn! Momenteel ben ik fan van Decadence van Marc Jacobs, Poison Girl van Dior en Voyage En Inde van Rituals! :-)

 • Reply
  rachel
  18 januari 2017 at 17:40

  ik houd ook erg van warme geuren dus ben nieuwsgierig geworden :D

 • Laat een reactie achter