Calvin Klein CK2 #the2ofus

Calvin Klein CK2 #the2ofus

Je kent het wel, je vriend of man jat je douchegel, je shampoo en ga zo maar door. Ze zitten nog net niet aan je parfum omdat dat dat toch echt iets te vrouwelijk is. Maar met deze nieuwe geur van Calvin Klein kan dat wel! CK2 is een uniseks geur die voor mannen en vrouwen heel erg goed kan. Nu ben ik wel echt een sterke vrouwen- en mannengeur liefhebber dus ben heel benieuwd waar Calvin Klein mee komt!

Calvin Klein CK2 #the2ofus

CK2 belichaamt de sensatie van het leven, de diversiteit aan connecties tussen twee mensen. Twee individuen, gedefinieerd door wie ze zijn, niet door wat ze zijn. Een gender free geur voor een man of voor een vrouw, zonder vooroordelen, om een ervaring te creëren die gedeeld kan worden in liefde, lust en vriendschap. We komen bij elkaar, los van stereotypen, zonder concessies. Een ontluikende connectie tussen 2 mensen, met alle verschillen die onze connecties verrijken en definiëren wat ons, ons maakt. Het leven is beter wanneer we 2 zijn.

Calvin Klein CK2 #the2ofus

Dat is wat Calvin Klein over de geur zegt wat eigenlijk een hele mooie gedachte is. De flacon en verpakking is ook heel erg neutraal gehouden en ik als een vrouw vind hem erg mooi, maar ik weet ook zeker dat hij in de smaak valt bij mannen. Het is een subtiele verpakking zonder al te veel poespas. Omdat het helemaal transparant is heb ik er ook wel een beetje een fris beeld bij. Het zal in ieder geval geen zware geur zijn, want dat past totaal niet bij de verpakking.

Calvin Klein CK2 #the2ofus

Als ik het persbericht verder lees zie ik ook dat het een frisse geur is met een urban en stoere twist. Ik vind dat ook wel heel erg goed bij deze geur passen. Het is echt een geur voor de wat stoerdere jong volwassene die actief is het leven staat. Ik vind het eigenlijk heel erg mooi in balans met elkaar, het plaatje is zeker compleet.

Calvin Klein CK2 #the2ofus

Topnoten: wasabi, mandarijn, viooltjesbladeren
Hartnoten: natte keien, iris concrète, roos absoluut
Basisnoten: vetiver, wierook, sandelhout

Ik vind de geur echt ontzettend lekker openen en ben meteen enthousiast, alleen dan veranderd de geur in een hele sterke, kruidige, prikkelende geur waar ik helemaal niet van hou. Het is inderdaad een geur die bij mannen en vrouwen zou passen, maar heeft geen duidelijke overhand naar mannen of vrouwen parfum. De geur komt me niet onbekend voor, want ik heb dit vaker geroken, weet alleen niet meer waar.

Calvin Klein CK2 #the2ofus

Prijzen:

Calvin Klein CK2 eau de toilette 30 ml – € 39,94
Calvin Klein CK2 eau de toilette 50 ml – € 49,94
Calvin Klein CK2 eau de toilette 100 ml – € 69,94
Calvin Klein CK2 shower gel 200 ml – € 20,56
Calvin Klein CK2 body lotion 200 ml – € 25,00
Calvin Klein CK2 deodorant 75 gr – € 18,33

Persoonlijk is dit mijn geur niet, en ik zal het mijn vriend ook niet zo snel cadeau geven. Dat komt omdat ik toch meer val voor de echte vrouwelijke geuren en de krachtige mannen geuren. Dit zit er echt tussenin, maar ik denk dat dit heel erg goed bij een urban, stoer en actief type past. De frisse geur vervliegt vrij snel en dan blijft er het prikkelende geur effect over. Dat is persoonlijk wat ik het minste aan de geur vind. De Calvin Klein CK2 is vanaf eind januari te koop in verschillende parfumerieën en warenhuizen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

11 reacties

 • Reply
  Manon
  18 januari 2016 at 15:50

  De flacon spreekt me niet zo aan, maar ben wel benieuwd naar de geur.

 • Reply
  Jamey - Beauty Unboxing
  18 januari 2016 at 16:13

  Wat een aparte fles! Leuk zeg!

 • Reply
  Desiree
  18 januari 2016 at 16:47

  De flacon spreekt me juist heel erg aan! ik ben erg benieuwd naar de geur! :-)

 • Reply
  Kelly
  18 januari 2016 at 17:38

  Ik ben altijd dol op mannengeuren dus ik ben hier erg nieuwsgierig naar. Voor mij zijn de meeste vrouwen geuren namelijk veel te zoet!

 • Reply
  chucky1012
  18 januari 2016 at 18:19

  Zo apart!
  Mooi en die zou ik zeker op mijn kaptafel willen hebben ;-)

 • Reply
  femketje
  18 januari 2016 at 19:49

  gave flacon zeg ;D

 • Reply
  Varenka W
  18 januari 2016 at 20:22

  Hou niet zo van unisex geuren.
  Of het moet lekker mannelijk zijn of vrouwlijk.
  Draag het beide maar niet van dat lauwe ertussen in geurtje graag.

 • Reply
  Anita
  18 januari 2016 at 22:51

  Ik heb meerdere unisex geuren ook van Calvin Klein en ik heb daar echt niets mee! Geef mij maar een lekkere frisse geur.

 • Reply
  Andréa
  20 januari 2016 at 20:43

  Ik ben erg benieuwd naar de geur!
  x

 • Reply
  beautifulday4makeup
  21 januari 2016 at 11:32

  Bij de flacon moest ik eerst aan een flesje water denken… vreemd…

 • Reply
  Nicole
  23 januari 2016 at 19:31

  Ik vind mannen geuren ook echt heerlijk, stiekem gebruik ik one million en boss bottled af en toe van mijn vriend. Ik ben benieuwd hoe deze ruikt.

 • Laat een reactie achter