Search
Close this search box.

Calvin Klein CK One Gold

Calvin Klein CK One Gold

Een beetje fout kan altijd wel toch? Dat gevoel krijg ik ook bij de nieuwe CK One variant. Gold ziet er een beetje kitch en gewaagd uit, maar dat geeft het wel iets extra’s. Hoewel ik de geur erg op de klassieke variant vind lijken is het toch echt een hele nieuwe geur, die ik erg lekker vind ruiken. Ik stel je graag voor aan GOLD, kijk je mee?

Calvin Klein CK One Gold

Het doosje ziet er op het eerste gezicht al spannend uit. Het is natuurlijk een standaard CK One verpakking, maar wel met een hele bijzondere gouden touch. Het halve doosje is in goud gehuld en druipt over in het wit. Ik vind het echt een heel erg mooi doosje, dat heeft me echt verrast.

Calvin Klein CK One Gold

Kenmerkend aan de CK One geuren zijn de flesjes met los daarbij de verstuiver die je er nog op moet draaien. Ik vind het niet echt een heel handig systeem, maar het siert de parfum wel weer. Wat ik wel jammer vind is dat de geur geen dop heeft dus eventueel wat kan gaan lekken als je hem mee zou nemen.

Calvin Klein CK One Gold

En de flacon ziet er natuurlijk geweldig uit met de half gouden verpakking dat overdruipt in glas. Ik vind hem echt heel erg mooi gedaan en het is zeker een pareltje voor op je kaptafel. Maar eigenlijk doet CK One altijd wel wat leuks met deze verpakkingen, ze komen elke keer wel weer met iets nieuws.

Calvin Klein CK One Gold

De geur vind ik heel erg op het klassiek lijken, maar hij is toch anders. En dan vooral de basis die heel erg warm en sensueel is. De sappige topnoot van vijg boeit meteen met zijn krachtige frisheid. Het heldere hart van neroli is de stralende kroon die schijnt als de stralen van de ondergaande zon op een stad. De zondoordrenkte basis van vetiver geeft diepte en laat een trillende, sensuele warmte achter op de huid.

Topnten: vijg, bergamot en salie
Hartnoten: neroli, viooltje en sambacjasmijn
Basisnoten: vetiver, guaiac-hout en patchouli

Calvin Klein CK One Gold

De geur opent heel fris en echt beduidend als een CK One geur. Maar daarna gaat de geur verder en wordt het een hele warme en aangename geur die ik echt heel erg lekker vind. Het is niet meteen een unieke geur, maar wel een hele prettige geur. De geur zorgt er voor dat ik de hele tijd aan mezelf ruik en een fijn gevoel krijg. Ik vind de geur wel typisch voor de herfst en winter, gewoon omdat hij zo warm en krachtig is in de basis.

Calvin Klein CK One Gold

Prijzen:

Calvin Klein CK One Gold eau de toilette spray 50 ml – € 29,94
Calvin Klein CK One Gold eau de toilette spray 100 ml – € 46,11

Ik vind de geuren van Calvin Klein CK One altijd lekker, maar nooit echt bijzonder. En voor het eerst vind ik deze geur écht lekker en zal ik hem ook echt heel erg vaak gaan dragen. Gewoon omdat het een dagelijkse geur is met een hele fijne en warme ondertoon die perfect bij het seizoen past. De Calvin Klein CK One Gold is vanaf nu te koop ICI Paris XL waar hij ook nog eens heel goed in de aanbieding is!

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

  1. Inderdaad een prachtig flesje om alleen al neer te zetten. Leuk dat ‘ie dan ook nog lekker ruikt. Ik ben er erg benieuwd naar!

  2. Klinkt heerlijk! De fles ziet er zeker prachtig uit..

    ps. Krijg bij het verzenden van een comment de melding dat het ‘formulier niet veilig is’ Weet niet of ik de enige ben, maar het is sinds kort en heb het niet bij andere blogs. Dacht ik zeg het even, wellicht vind je het prettig om te weten ;-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *