Zoek
Sluit dit zoekvak.

Cadeautip: 5x mannengeuren

Cadeautip: 5x mannengeuren

Het is bijna kerst en als je laste minute je vriend, man of partner wil verrassen heb ik nog wel een paar leuke geurtips voor hem! Voor mijn blog krijg ik meer en deel vrouwenproducten binnen – logisch ook – maar af en toe zit er ook een geur voor de man bij. Met het oog op de feestdagen kreeg ik dit keer meer mannengeuren dan normaal binnen dus ik besloot er maar een inspiratie artikel van te maken als je een geur zoekt voor niet al te veel geld.

Cadeautip: 5x mannengeuren

Ik heb hier vijf geuren voor mannen die sinds kort te koop zijn en vrijwel allemaal een heel toegankelijk budget hebben. De meeste geuren kun je gewoon bij de drogisterij kopen dus dat zegt ook wel wat over de prijs. Ik heb geuren van Police, Guess, Calvin Klein, Replay en Bruno Banani. De geuren zien er allemaal heel verschillend uit en hebben ook echt allemaal een hele andere geur. Ik probeer kort uit te leggen hoe de geur ruikt en of die natuurlijk aantrekkelijk is voor de vrouw ;).

Cadeautip: 5x mannengeuren

bruno banani Man’s Best

De naam moet het al zeggen, de geur die de man op zijn best maakt of dit is de beste mannengeur. Het is maar hoe je het bekijkt. Ik vind de fles simpel maar wel stoer en mannelijk, ook door het donkere parfum water.

Topnoten: appel, pomelo en roze peper.
Hartnoten: nootmuskaat, kaneel en kasjmier-hout.
Basisnoten: sandelhout, vanille en tonkaboon.

Ik vind deze geur verbazend lekker en ook erg zwoel. Je ruikt wel dat het een wat goedkopere geur is omdat hij niet heel exclusief ruikt maar wel lekker warm en aantrekkelijk. Dit is echt zo een geur waarbij je lekker tegen hem aan wilt kruipen op de bank en die geur opsnuiven. Ja, ik vind deze echt lekker!

Bruno Banani Man’s Best is vanaf € 20,00 te koop bij de drogisterijen, parfumeriën en bol.com.

Cadeautip: 5x mannengeuren

Police To Be Mr. Beat

Het eerste wat ik dacht toen ik deze flacon zeg was, wat een ontzettend lelijk flesje! Ik weet niet hoe jullie er over denken maar ik zou niet vrolijk worden van zo een schreeuwerig ontwerp. Maar misschien is deze geur meer op de jeugd gericht en vinden die het dan wel weer grappig met die koptelefoon.

Topnoten: appel, bergamot en kardemom
Hartnoten: lavendel, marine akkoord en patchouli
Basisnoten: vetiver, leder akkoord en cederhout

De verpakking mag ik dan niet mooi vinden, maar de geur vind ik eigenlijk heel erg lekker! Ook dit is weer een vrij standaard geur die zoetig en fris is met een mannelijk accent. Denk dat dit wel echt een geur is voor de wat jongere doelgroep omdat wat oudere mannen wellicht iets klassiekers willen dragen. Maar dat straalt het flesje denk ik ook wel uit.

Police To Be Mr. Beat is te koop vanaf € 22,22 bij onder andere de Douglas.

Cadeautip: 5x mannengeuren

Guess 1981 men

Deze geur voor de vrouwen vond ik echt geweldig en heb ik dan ook super snel opgemaakt. Het was geen bijzondere geur, maar wel een hele lekkere subtiele geur voor iedere dag. Het was dus echt zo een geur die ik na het aankleden voor een normale dag even op spoot en mij lekkerder liet voelen. De flacon ziet er ook heel mooi basic en stijlvol uit.

Topnoten: Italiaanse bergamot en violet
Hartnoten: eikenmos
Basisnoten: muskus en ambrarome

Ook dit gevoel krijg je bij de mannen variant, het is een subtiele geur die je amper ruikt – dat vind ik wel jammer – maar toch voldoet aan een lekkere geur voor overdag. Hij is subtiel maar warm en dat zie je ook aan de geurnoten. Ik denk dat je niet snel een miskoop doet met deze geur.

Guess 1981 men is te koop vanaf € 33,15 bij drogisterijen, Douglas en bol.com

Cadeautip: 5x mannengeuren

Replay Signature For Man

Vroeger was ik echt helemaal gek op de Replay geuren en heb er dan ook nog echt zo een zoet en jong beeld bij. Deze geur is redelijk nieuw en kan ik mij dan ook niet voor de geest halen uit mijn tienerjaren. De verpakking is stoer, maar toch ook op het jonge publiek gericht.

Topnoten: roze peper, bergamot, kaneel, absint en bigarane
Hartnoten: roos, geranium, cederhout en nootmuskaat
Basisnoten: tonkaboon, vetiver, sandelhout, patchouli en musk

Ook dit is weer zo een typische mannenlucht die vrij heftig en zwaar is. Dit is echt zo een geur als je vroeger door de gangen van de school liep het populairste jongentje deze geur iets te royaal had opgespoten, herkennen jullie de setting nog. Het is gewoon een lekkere geur – met mate – voor de wat jongere of alledaagse man.

Replay Signature For Man is te koop vanaf € 22,22 bij de drogisteren, Douglas en bol.com

Cadeautip: 5x mannengeuren

Calvin Klein Obsessed For Men

Als ik de flacon zo zie krijg ik meteen het idee dat het een hele lichte en luchtige geur is omdat de flacon helemaal transparant is en geen poespas heeft. Eigenlijk vind ik dat ook wel meteen de charme van de geur en je ruikt het inderdaad ook meteen terug, het is namelijk een hele zachte geur.

Topnoten: Witgouden grapefruit, szechuan Peper enzwarte Kardemom
Hartnoten: Cederblad, labdanum firnat en wit leer
Basenoten: Patchoeli, zwarte vanille-infusie, ambrox super

De geur is echt zacht, door de stoere mannelijke noten ruik je nog dat het een mannengeur is maar anders zou je bijna denken dat het een vrouwengeur was. Ik denk dat dit vooral een hele lekkere geur is voor overdag of straks in de zomer dat je net even wat wil ruiken maar niet te veel.

Calvin Klein Obsessed For Men is te koop vanaf € 39,78 bij onder andere Douglas

Cadeautip: 5x mannengeuren

En dit waren de vijf redelijk nieuwe mannengeuren. Mijn favoriete geur van deze is toch wel die van Bruno Banani, gewoon omdat hij lekker warm en mannelijk ruikt. Geef jij je vriend, man of partner wat deze kerst en wordt dat een parfum?

Dit artikel bevat producten die zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *