ByAranka op Facebook!

Facebook word steeds populairder in Nederland, mensen gaan massaal van Hyves over naar Facebook. Een handige social media dus. En ik ben ook aan het ‘facebooken’ gegaan. Ik had al een tijdje een privé profiel maar heb nu ook een profiel voor mijn eigen site. Daarop kunnen jullie makkelijk mijn nieuwe artikelen vinden en ook andere dingen zoals mij vragen stellen etc. Nu staat er nog haast niks op maar ik hoop dat jullie daar ook verandering in brengen zodat het een gezellige pagina word! En vooral ook ‘dit leuk gaan vinden’.

Dus ik zou zeggen ga allemaal naar mijn Facebook pagina!

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Joyce
  12 mei 2011 at 14:24

  Leuk! Proficiat <3

 • Reply
  Céleste
  12 mei 2011 at 14:37

  Mooie header heb je!

 • Reply
  Maris
  12 mei 2011 at 16:45

  Superleuk, ik heb alleen geen facebook, hihi. :)
  x

 • Reply
  Silva
  12 mei 2011 at 22:14

  Wat leuk :D Ik heb zelf geen facebook ;)

 • Reply
  Mariska
  13 mei 2011 at 11:42

  Ik heb het leuk gevonden ;)

 • Laat een reactie achter