Zoek
Sluit dit zoekvak.

ByAranka op Facebook!

Facebook word steeds populairder in Nederland, mensen gaan massaal van Hyves over naar Facebook. Een handige social media dus. En ik ben ook aan het ‘facebooken’ gegaan. Ik had al een tijdje een privé profiel maar heb nu ook een profiel voor mijn eigen site. Daarop kunnen jullie makkelijk mijn nieuwe artikelen vinden en ook andere dingen zoals mij vragen stellen etc. Nu staat er nog haast niks op maar ik hoop dat jullie daar ook verandering in brengen zodat het een gezellige pagina word! En vooral ook ‘dit leuk gaan vinden’.

Dus ik zou zeggen ga allemaal naar mijn Facebook pagina!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

5 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *