ByAranka.nl nu ook makkelijk op je mobiel!

De mobiele versies van website’s vliegen als paddenstoelen uit de grond. Eerst wou ik er niet aan beginnen, ik dacht dat het wel prima ging met mijn website gewoon full-size te bekijken op je mobiel. Tot dat er een paar mensen tegen me zeiden waarom ik geen mobiel thema had en dat wel handig zou zijn. En ja, ze hadden gelijk mijn site laad niet echt snel op een mobiel en is totaal niet overzichtelijk. Vanochtend vroeg ging ik maar eens google af op zoek naar een goede plug-in!

En ik had hem in een keer gevonden! Hij is nu echt een stuk sneller op mobiel internet en een stuk overzichtelijker! Ik heb het op verschillende mobiels getest (zoals: iPhone, iPod, Blackberry, Bada van Samsung en Android) en het gaat prima. Ik ben er erg blij mee en het is echt een stuk handiger!

Dus vanaf nu kan je ook makkelijk van ByAranka.nl op je mobiel genieten!

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Anne
  20 februari 2011 at 17:05

  Handig is dat!

 • Reply
  silke
  20 februari 2011 at 17:19

  Ik internet nooit op mijn mobiel want ik heb daar geen abbo voor maar handig voor de mensen die dat wel doen :)

 • Reply
  Yakman
  27 februari 2011 at 14:07

  Hij werkt wel goed op iphone, ik zit nu op die van me. Neef te spele. Xd

 • Laat een reactie achter