Search
Close this search box.

byAranka.nl is 3 jaar! + winactie

 photo jarig1_zps4ccd9484.png

Hiep, hiep, hoera! Vandaag bestaat mijn blog alweer drie jaar! Jeetje, wat vliegt de tijd zeg! Ik kan me nog zo goed herinneren dat ik er mee begon als pure hobby, gewoon voor de leuk. Nooit gedacht dat iemand er ook maar naar zou gaan kijken. En moet je nu eens zien, bijna 50.000 mensen kijken maandelijks op mijn website, bizar! Om het toch ook een beetje met jullie te vieren heb ik nog een leuke winactie!

Het is dan wel niet een hele grote winactie maar toch wel een hele leuke! Drie nieuwe Catrice en Essence producten en alle kleuren lippotloden van NYC! Wat je hiervoor moet doen? Heel simpel, wat is je leukste herinnering aan byAranka? Meedoen kan tot en met 15 februari, vergeet trouwens niet je geldige e-mail adres in het daarvoor bestemde vakje achter te laten!

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

114 reacties

 1. Hieperdepiep hoera…….

  Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog en dat je nog heel lang met bloggen door zal gaan…….
  Wauw geweldig zoveel bezoekers die je blog bezoeken.
  Mijn leukste herinnering aan je blog is de dat de art. en persevents etc. waar jij over schrijft hele goed reviews, producten etc. zijn!
  Alle informatie die men als klant zou willen weten als je een product wilt kopen worden hier gegeven. Kwaliteit, prijzen en lanceringen van nieuwe huid-, reinigings-, douche- en badproducten.
  Het heel leuk dat je ook verteld wat je voor werk doet en over de voetbalwedstrijden die je bezoekt met je vriend en vrienden. Dwz. wat je in je vrije tijd doet.
  Wat een mooi make-up pakket ;-)

  Ik wens je een fijne dag……

  Xoxo

 2. Gefeliciteerd! Drie jaar alweer, wat gaat het hard! Zelf heb ik eigenlijk niet één goede herinnering, er gebeurt zoveel in een jaar! Maar dat je vorig jaar vertelde dat je blog twee jaar bestond weet ik nog wel, en natuurlijk gewoon al de artikelen en video’s die je hebt geschreven en gemaakt! De campagnes en persevents waar je geen mocht, altijd leuk om er dan een vlog van te zien! Soms had je het druk en kwam er misschien minder online, maar je artikelen zijn altijd van goede kwaliteit! Op naar de 4 jaar! :)

 3. Heyhoi ! Ik heb niet echt een bepaalde herrinnering . Ik vind alles aan je blog leuk. Ik vind de rivieuws over lip producten het leukst want ik hou van lip dingen. Ik heb bijna al mijn lipproducten door jou besteld. hier ben ikje gewoon super dankbaar voor
  Xx Floor

 4. mijn leukste herinnering .. dat jij de eerste blogger was die ik elke dag wel paar keer checkte om te kijken of er al iets nieuws was. dat je zheerlijk jezelf blift en en veel budget op je site reviewt super!! jij blijft gewoon lekker jezelf altijd en dat waardeer ik enorm. gefeliciteeerd met je 3 jaar en blijf lekker zo doorgaan!! xxxxxc

 5. Van harte gefeliciteerd! Wat goed zeg. Ik volg je sinds kort via dit adres, maar daarvoor al lange tijd met mijn oude account, maar ik sta elke keer versteld van je creativiteit, dat vind ik het leukste aan jouw blog. Dat is dan ongeveer een herinnering hahaha. xxx Lucinda

 6. Gelificiteerd het aller leukste op jou youtubekanaal/blog vind ik de babyfoon challenge met Tim ik hoop dat je nog veel jaren verder gaat met bloggen en dat je nog veel meer volgers krijgt ik gun het je echt.

 7. Gefeliciteerd Aranka! Mijn leukste herinnering is dan toch wel jouw recept van de Kaiserschmarren, ontzettend leuke variatie op pannenkoeken. Ik heb ze sindsdien nog vaak gemaakt:D

 8. Heeyy
  alweer 3 jaar! Tgaat zo snel!! Ik vind je blog fantastisch!! Egt bijzondere herrinneringen heb ik niet, maar ik vind alles leuk!! Ik vind je revieuw het leukst ik kan daar zoveel inspiratie uithalen egt heel handig!! Ik hoop dat je nog lang door gaat met je blog! je bent een fantastisch mens!!! Xx een hele grote fan!

 9. Hooooooiii!!! Gefeliciteeeeeeeeeerrrddd!!!! Mijn favoriete herinnering hmm? Niet echt eentje eigenlijk al je reviews want die helpen me zo goed op weg. Soms durf ik iets niet te kopen en dan zie ik het op je blog voorbij komen en dan koop ik het maar wel. En dan ben ik er altijd echt super blij mee! Dus ja ga zo door en maak er een mooi dagje van ! xooxox

 10. Gefeliciteerd meid en dat er nog vele jaren bij mogen komen!
  Mijn leukste herrinering aan je blog is dat ik samen met mijn moeder je favorieten filmpje kee en dat ik de volgende dag daisy by marc jacobs kreeg

 11. Hiep hiep hoera !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  Mijn leukste herinnering heb ik niet echt .
  Maar ik vind wel dat je een super goeie blogger bent waarom ???
  Omdat je veel creativiteit hebt , omdat je persoonlijk bent , omdat je zowel budget als iets duurdere producten reviews maakt , omdat je een leuke schrijfstijl hebt.

  En ik hoop dat er zo nog super veel jaren mogen bijkomen !!!!!!

 12. Van harte gefeliciteerd met het drie jarig bestaan van je blog!! Ik vind het nog elke dag leuk om te lezen! Vooral de afwisseling tussen beauty en lifestyle spreekt me aan! Ik doe graag mee aan de winactie!

 13. Gefeliciteerd!

  Mijn leukste herinnering is dat jij een van de eerste beautybloggers was die ik elke dag ben gaan volgen. Ik geniet elke dag weer van het lezen van de artikelen en kijken of er iets nieuws is. Dat is echt even ontspannen.

 14. gefeliciteerd!~!!! ik doe graag mee! ik heb niet echt een hele speciale herinnering maar ik weet nog wel dat ik je filmpjes zag op youtube en toen je blog ben gaan opzoeken en vanaf toen ben ik je eigenlijk gaan volgen! ik vind je artikelen en filmpjes de laatste tijd echt enorm vooruit zijn gegaan!! ze waren al leuk maar nu zijn ze echt nog leuker!!

 15. Gefeliciteerd!! Tja een herinnering.. Blijkbaar doe je iets waardoor ik elke dag weer terugkeer naar je site en elke keer word ik weer blij als er een nieuw artikel staat… Dat is voor mij belangrijker dan 1 herinnering ;)

 16. Allereerste natuurlijk van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum! Ik volg je denk ik nu al zo’n anderhalf jaar en ik lees elke keer weer je artikels met veel plezier! Een speciale herinnering heb ik dan wel niet, wel vind ik je altijd vernieuwend en je geeft mij veel inspiratie!

  Liefs xx

 17. Hieperdepiep HOERA! 3 JAAR ! Wat gaat de tijd snel hé als je fun hebt. Je kunt producten zó goed revieuwen en uitleggen waarom je dit of dat wel of niet zelf zou kopen dat dit een goede hulpmiddel is voor anderen die van plan zijn het product te kopen maar nog twijfelen ,en ja zeg nou zelf,jij geeft je geld ook liever uit aan GOED spul tóch?? ;-) De grappige “tussendoortjes”en antwoorden op vragen maken je site helemaal compleet :-D

 18. Hi Aranka! Gefelici-flapstaart! Ik heb geen bepaalde herinnering, maar weet nog wel dat ik voor het eerste op je blog terecht kwam! Ik vond de lay-out meteen ontzettend mooi en meisjes-achtig, haha! Ik vind je foto’s van producten trouwens altijd geweldig mooi, dus ga zo door! :D Liefs’ Iris

 19. Gefeliciteerd met je blog!! Mooi om te zien wat je in de afgelopen 3 jaar hebt neergezet! Mijn favoriete herinnering aan ByAranka.nl? Hmm, dat is een goede vraag. Maar wat ik je wel kan zeggen dat als ik aan ByAranka denk ik meteen aan je lieve gedetailleerde layout denk. Toen ik zelf net begon met bloggen waren de bloementjes op de achtergrond van je blog een inspiratiebron voor me. Haha. Ik zocht overal naar zulke lieve bloemetjes en kon ze nergens echt vinden. Achteraf bleek dit ook niet helemaal mijn stijl te zijn ook al vind ik het wel heel mooi! En ik vond het heel cool dat je me al heel lang geleden ging volgen op Instagram! Hihi. Geniet van je blogverjaardag (en je cursus!)

 20. Superleuk, gefeliciteerd! Dat ik door een review van jou over een catrice blush half Nederland heb afgezocht. Helaas heb ik die blush nooit gevonden maar weet een hoop andere mooie producten.

 21. Gefeliciteerd Aranka! Wat gaat 3 jaar dan snel he! Mijn favo herinnering is misschien een beetje gek, maar ik weet nog zo goed dat je je rijbewijs haalde! Hoe je de spanning beschreef was voor mij namelijk heel herkenbaar omdat ik hetzelfde had haha. We hebben ook allebei die pilletjes gebruikt, dus dat vond ik toen wel geruststellend ofzo. Ga zo door met bloggen en op naar de volgende 3 jaar!

 22. Mijn leukste herinnering is dat ik door jouw site de Andrélon producten heb leren kennen! :) nu kan ik niet meer zonder! Ook bedankt voor de toffe receptjes die ik altijd laat proeven door mijn vrienden :)

 23. Ten eerste van harte gefeliciteerd met het drie jarig bestaan van je blog! Ik ben je blog eigenlijk toevallig tegen gekomen.. ik had een jaar geleden ongeveer een review opgezocht over een foundation van bourjois en kwam zp hier terecht. Vanaf dat moment was ik verkocht toen ik zag wat voor leuke dingen er allemaal op je site stonden! Ik ben je gelijk gaan volgen op fb, twitter, instagram en bloglovin en kijk nog steeds elke dag op je site! Ik heb al veel leuke make up en nagellak tips gebruikt en mijn make up stash is sinds je blog ook flink gegroeid met leuke producten!

 24. Gefeliciteerd! Ik volg je nu al zn jaartje het gaat echt snel ;)
  Mijn leukste herinnering was toen ik je blog ontdekte natuurlijk, had ik er weer een bij om elke ochtend naar te kijken! Toch wel het aller leukste was toen ik je een keer tegen kwam
  Ik vind het super mooi dat je zo met plezier aan je blog werkt. Je verdient het !
  Op naar nog vele jaren
  Liefs

 25. Gefeliciteerd Aranka!
  Mijn herinnering aan byaranka is dat ik je blog voor het eerst bezocht, ik vond je overkomen als een open en lief persoon. Ik ben toen ook meteen jou filmpjes gaan kijken en je gaan volgen.

 26. Gefeliciteerd!
  Een bepaalde herinnering aan byAranka heb ik niet. Ik ben je beginnen te volgen, doordat er een review van jou stond bij een artikel van bol.com. Ik vind je schrijfstijl echt super fijn en het geeft mij als ‘leek’ heel veel nieuwe inzichten in beauty etc! Daarnaast hou ik van de persoonlijke touch die je er aan geeft!

 27. Gefeliciteerd, wat gaaf dat je al zoveel volgers hebt. Mijn leukste herinnering aan byaranka, is eigenlijk een filmpje. De make-up stash die je op nam op 12-08-2012 vindt ik echt een geweldig filmpje. Ik weet niet waarom maar die is me altijd bij gebleven. Ik zou graag je nog een paar complimenten willen geven, ten eerste vindt ik het heel mooi en fijn dat er eigenlijk nooit discussies onder blogposts of bijvoorbeeld instagram foto’s ontstaan. Daardoor vindt ik het veel fijner om je op socia media te volgen en de comments te lezen. Ten tweede vindt ik het fijn dat ik merk dat je echt je eigen ding doet. Het maakt het zoveel prettiger om je blog te lezen. Als je zin hebt in een recept zet je deze gewoon op de site, en dat is juist zo leuk, dat maakt je site anders. Heel veel blogs zijn helemaal beauty, helemaal fashion, helemaal eten, helemaal fotografie. Maar jij zet gewoon op je blog wat je vertellen wilt en dat bewonder ik in jouw blog. Ten derde vindt ik het zo leuk dat je gewoon nog normaal met comments omgaat, je beantwoord bijv. Op instagram gewoon vragen en je reageert gewoon op een regelmatige basis. Hierdoor voel je toch meer een connectie met jouw, en lijkt het steeds of een vriendin tegen me praat van moet je deze lipstick is proberen, of probeer dit recept eens uit, ik ga bijvoorbeeld vandaag de pizzarolletjes uitproberen. Dit klinkt heel cliché maar je bent gewoon nog zo lekker gewoon.

  Xoxo chy

 28. Gefeliciteerd!!!! kan je nagaan ik volg je denk ik al twee jaar!! met veel plezier!! je bent een van de blogs die in mijn symbaloo staat voor een dagelijkse reading sessie!! en je bent 1 van de bloggers die mij heeft geïnspireerd te gaan bloggen wat nu ook super goed gaat en waar ik echt mijn ei in kwijt kan!! super leuke blog heb je, en nog heel veel succes meid!!

 29. gefeliciteerd!!! Ik heb geen specifieke herinnering, maar elke keer als er op bloglovin’ een nieuwe post verschijnt word ik heel blij! :) na een zware schooldag kan ik me volledig ontspannen met jouw artikels, en het zijn de kleine dingen die me elke dag gelukkig maken :) xx

 30. Gefeliciteerd! Ik vind je opgemaakt/ favorieten filmpjes altijd erg leuk, dus als ik die op bloglovin’ voorbij zie komen, maak je m’n dag!
  Liefs

 31. Van harte gefeliciteerd! Ik weet eigenlijk niet echt een specifieke herinnering maar ik weet nog wel dat ik je blog ging volgen omdat ik je zo’n spontane meid vond en me heel erg kon vinden in je manier van schrijven – in je filmpjes maar ook hoe je jezelf liet zien. Anders dan andere ”bekendere” beautyblogs. En nu vind ik het nog steeds fijn om langs te komen, artikelen te lezen. Je schrijft heel erg fijn.

 32. Gefeliciteerd! Ik doe mee!
  Mijn leukste herinnering aan ByAranka?
  Dat ik eigenlijk bijna alle berichten leuk vind & lees!
  En dat heb ik niet bij veel blogs!

 33. Gefeliciteerd Aranka! Mijn leukste herinnering is toch wel dat ik je heb ontmoet bij de Viva De MakeUp dag. Hier heb ik (samen met nog een paar andere meiden) een workshop van je gehad, waar je ons tips gaf over bloggen. Het was zo leuk om je in het echt te ontmoeten :)

 34. Wauw! Gelukkige blogverjaardag zou ik zo zeggen :)
  Ik vind vooral je previews heel erg leuk om altijd te lezen, leuk om te zien wat er nieuw komt en wat jij ervan vindt en aanraadt!
  Ook ben ik me steeds meer aan het interesseren in make-up, iets wat ik vroeger nooit deed, en di kont deels door jou en je blog!
  Doe vooral zo verder hoor!

 35. Mijn leukste reactie was toen ik je voor het eerst ontdekte! Ik vond je site zo leuk!! Ik lees alles met plezier, ik vind alles aan je site helemaal top! En heel leuk dat het zo roze is ;). Ik vind de tips altijd heel leuk en handig! Gefeliciteerd, en blijf zo verder door gaan!! xx

 36. Gefeliciteerd en ik doe graag mee! Mijn leukste herinnering aan jouw blog is toch wel het beautypakket t.w.v. €160 dat ik vorig jaar won. Ik zag vandaag toevallig de tweet die ik toen tweette om kans te maken terug op mijn Timehop, haha!

 37. gefeliciteerd ! ga nog vele jaren door met je blog <3
  mijn leukste herinnering ik ken jou nog niet zo lang
  maar ik heb jou ontdekt omdat ik opzoek was naar een review van de clarisonic borstel voor de vette huid. en sinds dien ben ik je blijven volgen like!

 38. woow toen ik gisteren las dag je morgen(vandaag dus) alweer drie jaar bestaat had ik dat echt niet verwacht, je bent enorm gegroeid. Mijn leukste herinnering is eigenlijk dat je enorm in je filmpjes groeit, elk nieuw filmpje zie je een verbetering, ook op je blog. Dat is zo leuk om te zien en dat je nu al heel erg gegroeid in beautyblogger bent!

 39. ooh wauw gefeliciteerd! mijn leukste herinnering zijn de ‘splashlights’! ik had er nog nooit van gehoord, en ook nog nooit gezien, en het is altijd blijven hangen haha!

 40. gefeliciteerd zeg :D ik doe graag mee met de actie!
  mijn leukste herinneringen zijn toch wel de mooie make-up foto’s die je altijd maakt voor je artikelen.. eigenlijk komt er dus elke dag een nieuwe mooie herinnering bij :3

 41. Hahaha, het eerste waar ik aan moet denken is balkenbrij als ik aan je site denk. Ik kon het eerst niet en nu kijk ik er nog steeds een beetje vies naar, maar ooit zal ik het gaan proeven haha!

 42. gefeliciteerd! op naar de volgende 3 jaar! :D

  mijn beste herrinering is toen ik ong 2 jaar geleden ontdekte dat je ook in zwolle woont en ben gelijk je blog gaan volgen ^^ en een paar weken terug dat mijn straat op 1 van je foto’s stond hihi :P

 43. Gefeliciteeerd Aranka!! Ik weet nog wel dat je nagellak ging swatchen voor Cynthia (Misslipgloss), en dat ik jou prachtige nagels tegen kwam op haar blog. Sindsdien volg ik je blog en ik vind vooral de nagellak reviews het leukst om te lezen/zien. Super netjes gelakt en scherpe foto’s :)

 44. Gefeliciteerd! Mijn beste herinnering(en) zijn alle lekkere recepten die je geplaatst heb, ze lukken altijd en zijn niet te moeilijk :)

 45. Hey Van harte gefeliciteerd met het 3 jarig bestaan van je blog. Ik vind je blog echt heel leuk. Helaas volg ik je nog niet zo lang maar de favoriete herinnering was dat ik jouw blog ontdekte. En van jouw blog zelf is het de gezelligheid en eerlijkheid van jouw

 46. Gefeliciteerd ik ben je gaan volgen via miss lipgloss twee jaar geleden denk ik ,ik vond je blog meteen leuk mijn herinnering is het banaanpannekoekjes recept elke keer als ik ze weer ga maken al is t best simpel zoek ik jou artikel er weer bij :)
  Ga zo door met je blog

 47. Gefeliciteerd! Ik vind je blog heel gezellig en ik vind dat je altijd goede reviews maakt waar ik wat aan heb! Keep up the good work! :)

 48. Gefeliciteerd! Ik kan moeilijk 1 ding opnoemen wat ik het leukste vind, maar als ik dan toch iets moet kiezen zijn het je recept ideeën die vaak toch net iets anders en origineler zijn dan op andere blogs! Verder vind ik het leuk dat je blog zo persoonlijk is, en dat je zo mooie foto’s maakt! Keep up the good work! Liefs

 49. Van harte gefeliciteerd! Je bent heel ver gekomen in 3 jaar.
  Mijn leukste herinnering is het Italiaans plukbrood wat je een tijdje terug hebt gemaakt. Het leek me superlekker dus ik besloot het eens te gaan maken. Mijn familie genoot er ontzettend van en nu maakt bijna de hele familie het regelmatig. En ze weten allemaal waar ik het recept vandaan heb ;)

 50. Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog! Mijn leukste herinnering aan jou is dat je mij inspireert om te knokken. Ik weet jog goed dat je in 2011 was gezakt voor je HAVO examen. Je voelde je rot. Dat kan dan ook niet anders. Maar toch ging je door en startte je met de opleiding marketing en communicatie ( als ik het goed heb). Jouw doorzettingsvermogen maakt mij het dat ik elke ochtend op je blog kijk. Bij sommige steengoede artikelen denk ik weer aan dat moment van jou dat je gewoon doorging. En kijk eens waar je u gekomen bent ? Zo veel bezoekers. Zoveel mensen die jouw blog leuk vinden. En ik ben blij dat ik er daar een van ben!

 51. Gefeliciteerd , mijn leukste herinnering is dat ik veel van je geleerd heb de afgelopen tijd!! Ik doe ook graag mee met deze winactie. super tof!

  xx

 52. Van harte gefeliciteerd!! Op naar meer jaren byaranka :) de vlogs van leuke momenten blijven altijd leuk! En natuurlijk alle andere artikelen! Alle momenten en al het harde werk blijven herinneringen! Ga zo door :)

 53. Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig jubileum, ik lees nog geen 3 jaar je blog, maar je was wel de eerste waar ik lid van werd en regelmatig lees, misschien komt het ook wel omdat je in Zwolle woont en ik in Raalte, niet zo ver van elkaar. Ik vind het heerlijk om je blogs te lezen en vooral je parfumblogs. Ik heb het al regelmatig aan gedurft parfum te kopen nadat ik je blog had gelezen. Onze smaak daarin ligt wel gelijk. Ook heb ik nadat ik foto’s van je zag en mening van je las regelamatig budgetmakeup gekocht. Dus ja ik geloof dat je het zo mag noemen…je bent mijn favo Blogger (y) xxx Jorine

 54. Proficiat, knap dat je dit hebt opgebouwd! Ik volg je nog niet zo lang, heb je pas een paar maanden geleden ontdekt. Maar ik heb wel al een herinnering en de eerste die mij te binnen schiet is: schuddebuikrotsjes!!!! Oh my god, wat waren die lekker en simpel om te maken.
  ps ook al is mijn herinnering niet beauty-gerelateerd, ik heb wel veel aan je site. Ik vind dat je duidelijk en volgens mij eerlijk over producten verteld. Bijvoorbeeld, de arabic blush van de hema, die een dupe zou zijn van rose gold, heb ik gekocht op jouw aanraden en gebruik ik erg veel! De beautybox heb ik inmiddels opgezegd ;-)

 55. Wauw drie jaar alweer! Gefeliciteerd!! Je bent altijd zo lekker enthousiast en je schrijft lekker persoonlijk. Ga zo door!
  Mijn leukste herinnering aan jouw blog is het dagelijkse bezoek dat ik eraan breng haha! Ik vind je budget reviews altijd erg tof en de recepten vind ik ook leuk om te proberen op de luie zondagmiddag!
  Bovendien heb je me de motivatie gegeven om een eigen blog te beginnen en dat doe ik nu toch ook alweer een tijdje. Ik zou het leuk vinden als je een kijkje neemt!
  Keep up the good work!

  Love, Susanne

 56. Wat leuk, proficiat! Mijn beste herinnering? Goh, je bent altijd zo eerlijk en je komt positief over. Altijd met een glimlach op de foto’s, dat is waar ik aan denk als ik aan jouw blog denk!

 57. Gefeliciteerd! Mijn leukste herinnering zijn alle recepten die je maakt en dat in combinatie met beauty! Erg leuk en ik raak altijd geïnspireerd door jouw blog. Ga alsjeblieft door!

 58. Gefeliciteerd mijn leukste herinnering aan byaranka is dat ik je tegen kwam in waanders ik had niet genoeg lef om naar je toe te komen maar om je gezien te hebben vond ik al ontzettend leuk wat ik zo bijzonder vond is dat je altijd een bepaalde mooie lach op je gezicht hebt en ik dacht altijd dat het was omdat je filmde maar in de boekenwinkel straalde je dezelfde lach uit dat vind ik erg bijzonder

 59. Je draw my life video is me bijgebleven en daarnaast vind ik het leuk om je blog te bezoeken omwille van je persoonlijkheid: heel vrolijk en lief. Gefeliciteerd met het 3-jarige bestaan van je blog en nog vele blogjaren erbij! x

 60. Gefeliciteerd met je driejarig bestaan! Ik vind bijna alles leuk je blog. Je bent lekker persoonlijk en je geeft zinvolle reviews. Wat bij mijn favorieten staat en wat ik regelmatig maak is jouw peren/gorgonzola taart, verslavend lekker….Heel veel plezier met dit jubileum en ik hoop dat je nog lang en met plezier door gaat.

 61. Gefeliciteerd met je jubileum, ga vooral zo door. Mijn favorieten momenten zijn de video’s, gezellig en spontaan :-), succes verder en geniet ervan.

  1. Gefeliciteerd!! De leukste herinnering aan Byaranka is jou instagram foto van de
   Danone drink. Ben altijd gek op de Danone toetjes dus moest t wel aan je vragen
   Waar je die had gekocht! En je gaf antwoord. Echt lief. Veder heb ik altijd leuke herinneringen aan je Action shoplogs die zijn nameliijk erg toegangkelijk en je brengt me altijd weer op ideeën bijv het kaarsen plateau. X!

 62. Hoi!
  Hoera! Daar mag je wel een grote taart voor eten. (of in stijl: macarons) :-)
  Mijn mooiste herinnering was toen je terug reageerde op mijn reactie op je blogpost. Toen voelde ik me zó speciaal haha, terwijl je helemaal geen bn-er bent! Ik waardeer het echt dat je de tijd neemt om de reacties te bekijken en soms te antwoorden.
  Xoxo!

 63. Ik stuur wel vaker berichten door die ik bij blogs tegenkom. Dus ik heb even bij mijn e-mails gekeken (voor zover nog niet gewist). “DIY: Small Pom pom’s” vond ik een leuke. Die heb ik onder andere naar een vriendin gestuurd die in de kinderopvang werkt. Gaan we allebei nog iets mee doen.

 64. gefeliciteerd! Mijn leukste moment was dat ik je in Zwolle zag winkelen in de Villa en ik toch best wel schrok! haha en toen ik nog een keer wou omdraaien om te kijken als je het wel echt was, liep je net de winkel uit, helaas

 65. Wauw 3 jaar alweer! Heel erg gefeliciteerd!
  Mijn leukste herinnering klinkt misschien heel suf, maar ik vond het zo gaaf dat er een keer een blogger reageerde op een comment. Op andere blogs gebeurde dat me nooit! Ik vind het super hoe je met je lezers omgaat.
  Moge er nog vele jaren volgen!

 66. Gefeliciteerd met het 3-jarige bestaan! Op naar nog vele jaren meer :-)
  De leukste herinneringen aan jouw blog zijn je persoonlijke verhalen m.b.t. het wel/niet gaan slagen op de middelbare, je keuze voor het mbo en daarna je keuze om fulltime aan je website te gaan werken (en natuurlijk bij de Albert Heijn werken). Ik vind deze verhalen die je deelt altijd heel inspirerend en ik heb erg veel respect voor je keuzes die je maakt. Je volgt echt je hart, dat vind ik mooi!

 67. Hoii lieve Aranka,
  Van harte gefeliciteerd met je 3 jarig bestaan
  Mijn fijnste herinnering aan jouw site is toen ik moest worden opgenomen in het ziekenhuis. Ik lag toen op de IC enkele dagen daarna mocht ik gewoon in een normale kamer. En je kan het misschien al raden. Ik lag daar in me bed.. Met mijn iPad jouw blog te lezen en je filmpjes te kijken. Het is niet echt een herinnering aan een bepaalde post. Maar aan je posts in die tijd. Het heeft me erg op de been gehouden. Groetjes, Annoeska
  En ik wens je nog vele blogjaren x

 68. Van harte met deze mijlpaal Aranka! Leukste herinnering is dat ik je zag bij Koffietijd, ik was gewoon een beetje trots dat ik je daar zag! Oh en die keer dat ik je in de trein zag, en het pas later liet weten op twitter hihi!

 69. Van harte! Mooie mijlpaal!

  Een blogpost die ik me heel goed herinner is die ene waarin je ’teruggaat in de tijd’. Daarin zie je foto’s van vroeger tot nu, waarop je kunt zien hoe jij, de prachtige vrouw die je nu bent, zich gevormd heeft. Indrukwekkend!

  Liefs xx

 70. Gefeliciteerd !! Super knap wat jij in 3 jaar tij bereikt hebt , ik heb enorm veel respect hiervoor en mijn beste herinnering aan jouw site is de geweldige kwaliteit van je foto’s, verhaaltjes over producten enz. Ik hoop nog heel veel jaren van je blog te kunnen genieten !!

  Liefs xx

 71. Mijn leukste herinneringen aan jouw blog zijn de recepten die je plaatst. Altijd simpel en super lekker. Verder ben ik altijd helemaal wel van je nagel- en lipswatches! Echt zo mooi, ik blijf er maar naar staren..

 72. Gefeliciteeeerd! www 3 jaar alweer! Mijn leukste herinnering dat is een goeie. Ik heb niet echt 1 leuke bijzondere herinnering. Ik weet wel dat jij de eerste blogger was die ik met veel plezier volg(de) (nog steeds :)) wat ik onder andere leuk vind aan jou blog zijn je originele recepten. (De banaan ei pannenkoeken o.a.) ik heb ook best veel recepten van jou ‘nagemaakt’. Ook vind ik het leuk dat je heel veel budget dingen op je site zet/laat zien en er goeie reviews over schrijft dit is heel prettig ik wacht vaak jou reviews af voor ik iets koop :) en er zijn genoeg meiden die niet veel te besteden hebben aan make-up. Wat ik ook leuk vind is hoe leuk en vrolijk jij in je filmpjes doet/bent. Er zijn een hoop bloggers die ik volg waaronder Mascha van beautygloss, maar ook veel blogs die ik weer wegklikte.jij staat nog steeds in mijn top mer favo bloggers. Dus ga zo door ! En nog keer gefeliciteerd !!!

  XXX

 73. Oooh leuk, een dikke proficiat :)!!!
  Mijn beste ‘herinnering’ (als je dit zo kunt noemen alleszins) is dat ik dankzij byaranka.nl heb ondervonden dat pasteltinten (en andere lichte/romantische tinten) op je nagels suuuupermooi kunnen zijn. Geen enkele blogger heeft dit voordien klaar gespeeld ;)!
  Oh, en ik ben altijd jaloers op je mooie lange wimpers, haha :)!

  Voor de rest: je hebt een superfijne blog, waar ik elke dag (of om de dag) wel eens kom kijken omdat ik jouw reviews en artikels heel fijn vind om te lezen. Dat er nog vele jaren mogen volgen ;)!

 74. Gefeliciteerd met de 3 jaar! Mijn leukste herinnering zou een recente zijn, ik zag je namelijk op het hema persevent. Maar kon niet meteen plaatsen wie je was. Maar gelukkig iemand waar ik bij stond wel. :D

 75. Wauw 3 jaar! Congrats! Ik volg je nog niet zo heel lang, maandje of 3/4 denk ik zo. Toen ik gestart was met bloggen 3/4 maanden geleden, kwam ik jou blog als eerst tegen. Ik kende misslipgloss al wel wat langer. Maar jou blog is toch anders, persoonlijker. Als beginnende blogger zie ik me eerder in jou schoenen staan, dan in die van een grotere blogger die er echt zijn werk van heeft gemaakt. Wat jij hebt bereikt in drie jaar, is haalbaar en super knap! Ik lees je blog echt met veel plezier en je reviews zijn goed maar toch kritisch. Als ik aan jou denk, denk ik aan een vrolijk meisje met leuke video’s en artikelen waar ik elke dag weer naar uit kijk!

 76. Wauw! Gefeliciteerd!
  Ik volg je blog nog niet super lang, maar ik kijk je filmpjes al wel wat langer.
  Ik heb daarom ook niet echt 1 herrinering. Maar wel een herrinnering voor later aan jouw blog en filmpjes namelijk gewoon elke keer weer interessante dingen, eerlijke meningen en vermakende filmpjes waar je van kan leren, bedankt daarvoor!
  En trouwens weer een super winactie!
  Liefss

 77. Congrats!
  Ik volg je blog nu al een tijdje, en ik vind je artikeltjes telkens zo leuk en heel leuk lezen! Ik heb ook wat receptjes van je als zelf gemaakt, dus voor mij zijn dat de leukste herinneringen :-) dank je voor die fijne receptjes!

 78. Gefeliciteerd!
  De leukste herinnering aan ByAranka? De sneeuwvlokjes manicure, dat was de reden dat ik je ben gaan volgen. Omdat ik het zo creatief vond!

 79. Woehoeee! Gefeliciteerd! Ik volg je blog nu een tijd en de reden waarom ik je ben gaan volgen is omdat je het allemaal zo lekker makkelijk houd. Soms tussendoor een duur product, maar meestal budget. Blijf zo doorgaan!

 80. Woehoe 3 jaar al weer :) gefeliciteerd
  En wat een leuke producten geef je weg, ik zou zo graag de lippotloden uitproberen!
  Een leuke recente herinnering is voor mij je pizzarolletjes haha die wil ik zelf nog na maken en daarnaast vind ik je nagellak reviews altijd heel leuk
  Ik volg je op bloglovin (riannx), youtube (Rianne) en instagram (riann2011)

 81. WOW reeds 3 jaar! HIP HIP HOERA.
  Het leukste aal By Aranka vind ik toch wel de prachtige foto’s, ze zijn altijd super mooi en helemaal in jouw stijl.
  Een van de laatste artikels die ik me goed kan herinneren was het recept voor de pizzarolletjes, deze wil ik nog heel graag eens maken!

 82. Jeetje wat lang al weer ondertussen, ik vind het nog steeds leuk om je blog te lezen. Elk artikel is gedetailleerd met prachtige foto’s, ik vind dat erg belangrijk. :) Ik doe graag mee met de winactie.

 83. Gefeliciteeeerd ^^ Ik heb niet echt een herinnering, maar ik vond het eerste filmpje dat ik keek (shoplog van iets) meteen leuk en ben toen ook op je website gaan kijken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *