Zoeken
Sluit dit zoekvak.

byAranka.nl in een nieuw jasje!

 photo Banner_zps317240c1.png

Achter de schermen was ik er al een hele tijd mee bezig, een nieuwe huisstijl voor mijn website. Misschien vragen jullie je af waarom, want mijn vorige layout was ook erg mooi. Dat klopt en daar was ik ook erg blij mee! Maar het werd tijd voor iets nieuws en ik wil een nieuwe weg in slaan, en met een nieuwe layout gaat dat allemaal net iets beter!

 photo Layoutbefore_zps0adcdd87.jpg

Dit was mijn vorige layout die het volgens mij twee jaar heeft uitgehouden, een layout die perfect bij mij paste, ik hou van roze, bloemetjes en tierlantijntjes, maar toch was het tijd voor iets nieuws. Ik blog tegenwoordig met veel plezier over andere onderwerpen en toch blijf ik maar in dat hokje beautyblogger zitten terwijl ik ook heel erg graag over andere dingen blog, vooral over food. Met dit nieuwe logo moet het allemaal iets duidelijker worden, het staat namelijk voor de onderwerpen waar ik graag over blog. Natuurlijk blijf ik over beauty bloggen, maar ook over food, lifestyle en zo af en toe fashion.

 photo Layoutafter_zpse9dc1414.jpg

Ik wilde een volwassen en rustige layout, mijn doelgroep is immers een stuk ouder en daarom heb ik daar rekening mee gehouden, misschien is het roze met bloemetjes toch iets de kinderlijk, ook met oog op de toekomst.

Mijn layout, logo en de rest is trouwens gemaakt voor Angelina van Eunoria Studio, een super leuke meid die echt precies doet wat je aangeeft en waarmee je heel fijn samenwerkt. Ben je dus op zoek naar een goede layout met een fijn iemand daarachter, dan kan ik je haar zeker aanraden!

En dan nog even een vraag voor jullie. Willen jullie een mobiele versie, of gewoon de layout zo laten voor je mobiel? Zelf vind ik hem heel erg duidelijk op mijn telefoon, maar als jullie liever een mobiele versie zien dan kan dat natuurlijk geregeld worden!

[poll id=”7″]

Ik ben er echt heel erg blij mee en hopelijk jullie ook! Laat me zeker weten wat jullie er van vinden en als jullie nog foutjes of verbeteringen vinden laat dat me ook zeker weten.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

62 reacties

 1. Mooie huisstijl. Ik vind het er heel fris uitzien! Leuk en schattig logo :D Ook fijn dat je net voor het nieuwe jaar je website hebt veranderd qua lay-out. Dat geeft toch een boost?! Ik vind een responsive design altijd fijn, omdat ik veel op mijn iPhone en iPad doe. Als alles leesbaar blijft, hoeft het natuurlijk niet.

 2. Een erg mooie, rustige en volwassen lay-out Aranka! Ik vond de vorige leuk, maar deze is echt ontzettend mooi. Ook goed doordacht qua logo als ik het zo hoor! :-)

 3. at een toffe lay-out! Het roze was leuk maar dan val je idd al snel in de categorie beauty terwijl je andere topics ook heel leuk zijn! :)

 4. Gaaf Aranka, past inderdaad beter bij de ByAranka van nu! En stiekem vind ik het heel jammer dat mijn werk niet meer online staat ;)

  Ik zou zelf trouwens wel echt een mobiel thema installeren of zorgen dat je layout responsive wordt. Voor Google wordt het ook alleen maar belangrijker om een mobiele versie te hebben.

  Minpuntje aan je layout vind ik de reacties, de ribbon, op de homepage. Hij hangt op een gekke plek daar onderaan (imo) en daardoor krijg je hele rare grote tussenruimtes wat afbreuk doet aan de rust die je juist hebt als je overal dezelfde ruimtes hebt.

 5. Ik vind je nieuwe header en hele lay out super! Het is heel anders, maar wel mooier, volwassener :)

  De mobiele versie vind ik prima. Een simpele, mooie maar ook duidelijke versie! Ik zie op mijn Samsung Galaxy S4 gewoon alle koppen van de artikelen, daar kan ik op drukken en dan kan ik het betreffende artikel lezen. Helemaal goed, houden zo! Dan ben ik namelijk niet eindeloos aan het scrollen op de homepage :)

  1. Oh en ehm, deze lay out spreekt mij persoonlijk meer aan! Ben 25, wel vrouw :P maar niet van de roze dingetjes en tierelantijnachtigheden :P

   Ben nu denk ik eerder geneigd om je pagina vaker te bezoeken. Eerst had ik vaker zoiets van: ‘hmm, nah. Niet helemaal’. Maar nu, ik vind het echt een positieve verbetering!

 6. Had het in je volgende artikel al even gezegd, maar je lay-out is echt heel mooi geworden. Leuk ook die tekeningetjes zo boven aan, maakt inderdaad gelijk duidelijk waar je blog over gaat! Vind je kleur gebruik ook heel mooi en dat alles zo lekker clean en strak is, hou ik van! :D

 7. Wat een prachtige layout! Ik vind hem heel erg goed bij je passen en meer bij je interesses van de laatste tijd! Ik vind het heel erg leuk dat je wat meer bent gaan bloggen over lifestyle/koken!

 8. Het past inderdaad meer bij de kant die je met je blog bent ingeslagen. Ik vind het erg mooi, wel even wennen natuurlijk als je het oude zo gewend bent, maar dit heeft echt wel wat. xxx Lucinda

 9. Persoonlijk geniet ik altijd het meeste van je recepten. De foto’s zien er altijd smakelijk uit en de recepten zijn redelijk makkelijk. Het enige wat ik soms mis zijn meer foto’s van de verschillende stappen, maar voor de rest; top! Geniet ervan en ga vooral door met wat je leuk vind!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *