Zoeken
Sluit dit zoekvak.

byAranka bestaat 2 jaar!

Vandaag is het toch wel een beetje een speciale dag voor mij, want mijn website bestaat namelijk 2 jaar! Jeetje, wat is de tijd gevlogen zeg, ik kan me nog zo goed herinneren dat ik mijn website uit verveling begon en het altijd al zo leuk vond om meiden dingen op het internet te zetten. En moet je me nu zien waar ik nu sta, dat had ik 2 jaar geleden nooit gedacht!

Twee jaar later, ik heb zulke gave dingen mogen doen. Ik krijg elke dag pakketjes thuis met de nieuwste spullen, word herkend op straat, mag naar gave persevents, werk samen met Sanoma Media, stond in de VIVA 400, heb zulke lieve blog vrienden mogen ontmoeten en het aller leukste is dat ik elke dag met jullie contact heb!

Ik mag me dan wel niet de grootste beautyblogger van Nederland noemen, maar ben wel ontzettend trots op wat ik zelf heb bereikt en het gaat elke dag een stukje beter. De bezoekers gaan met een stijgende lijn omhoog en de reacties laten me elke dag weer stralen, ik vind het allemaal zo leuk!

Elke dag werk ik met passie aan mijn website, zeker nu ik er full time stage voor mag lopen. Ik had het full time bloggen misschien een beetje onderschat. Want ik wil nu elke dag twee artikelen online hebben en ook nog eens de events af. Dat betekent plannen en hard doorwerken. En dan heb je ook nog dingen zoals mail en https://www.byaranka.nl/wp-content/uploads/ISS-Free-Stock-Photo-Bundle-4-scaled-1.jpgistratie die er allemaal bij komen kijken, want byAranka is mijn eigen bedrijf sinds een aantal maanden.

Over een jaar hoop ik nog meer gegroeid te zijn en er mijn baan van te kunnen maken. Deze zomer ben ik namelijk klaar met school en hoop ik genoeg geld met mijn site te kunnen verdienen zodat ik niet op zoek hoef naar een full time baan, want hier ligt echt mijn passie en hoop dat het me echt gaat lukken. Maar dat moet natuurlijk niet ten koste gaan van mijn lieve bezoekers, want jullie zijn natuurlijk het aller belangrijkste aan mijn website, zonder jullie geen byAranka.

Ik wil jullie allemaal bedanken dat jullie van mijn website zo een succes hebben te maken en ik zou zeggen kom vanmiddag zeker terug want dan geef ik een heel leuk en groot beautypakket weg!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

78 reacties

 1. Je hebt echt superveel bereikt in die twee jaar, gefeliciteerd! Full time bloggen lijkt me wel echt superleuk.
  Het is trouwens wel ‘betekenT’ in de zin ‘Dat betekend plannen en hard doorwerken’ en in je inleiding staat ‘Jeetje, wat is de tijd geloven zeg’ dat moet natuurlijk gevlogen zijn, haha.

 2. Te gek!
  2 jaar… wauw!
  ik vind je site geweldig om te lezen. Elke dag weer.
  Je hebt een fijne schrijfstijl, prachtige foto’s en fijne reviews.
  Je mag trots zijn op je site. Ik zal hem altijd blijven bezoeken, ik vind hem geweldig!
  ga zo door <3 Jij komt er wel! :)

 3. Gefeliciteerd. Ik ken je nog geen 2 jaar, maar vind je blog echt heel leuk. Je foto’s zijn prachtig en hopelijk word je nog veel groter in de toekomst! Mijn blog bestaat morgen 1 jaar, yah! Trouwens, in de 2e zin bedoel je gevlogen in plaats van geloven. Of niet?

 4. Gefeliciteerd!!! <3 Ik volg je blog al een best lange tijd en ik merk echt dat je blog steeds beter en beter wordt! Vooral de foto's die je maakt, die waren al mooi, maar die worden ook steeds mooier. Geniet van vandaag meis!!! <3

 5. Gefeliciteerd!
  En die eerste taart ziet er echt zooo lekker uit!
  Maak er wat leuks van vandaag, het is toch een beetje jou verjaardag!

 6. Gefeliciteerd en ik hoop dat het je gaat lukken om hier je brood mee te verdienen, je hebt een mooie site die ik dan ook graag elke dag even bezoek! Succes met alles dat op je pad komt.

 7. Ahw, ik krijg tranen in m’n ogen bij het lezen van je blogpost!
  Arank, volgens mij heb jij niet eens door hoe groot je bent :-) Als blog, maar vooral als persoon, anders had je dit alles allemaal niet weten te bereiken!

  Liefs!

 8. Geweldig wat je al bereikt hebt na twee jaar! Gefeliciteerd en veel plezier en succes met de komende blogjaren die ongetwijfeld zullen volgen!

 9. Gefeliciteerd meid! Je mag ontzettend trots op jezelf zijn met hetgeen je de afgelopen twee jaar hebt bereikt. Hopelijk komen er nog veel mooie en geweldige zaken op je pad :-)

 10. Gefeliciteerd Aranka! Je doet het super goed, elke dag neem ik een kijkje op je site en ik lees met veel plezier je leuke en inspirerende artikelen! :)

 11. Hoera, gefeliciteerd! Ik moet zeggen dat je steeds beter bent gaan schrijven. Ik ben blij dat ik je volg. Grtjes van een lurker.

 12. Wat een superleuke en lieve blogpost, van harte gefeliciteerd met de verjaardag van By Aranka. Dat het nog maar lang mag blijven bestaan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *