By Aranka, wat vinden jullie ervan?

Ik krijg steeds meer bezoekers en het gaat steeds beter met mijn site. Echt, ik ben daar echt super blij mee! Ik ga elke dag meer van mijn blog houden en stop er al mijn passie en vrije tijd bijna in. Ik weet niet of jullie dat merken, maar ik vind het echt geweldig om aan mijn site te werken. Alleen ik kan het misschien allemaal wel mooi, leuk en goed vinden maar ik weet niet of jullie dat vinden. Daarom vraag ik aan jullie wat jullie nou écht vinden van By Aranka. Want ik wil graag weten wat mijn verbeter punten kunnen zijn en wat ik al heel goed aan het doen ben.

Ik weet dat mijn layout er een beetje droevig en druk uitziet, maar ik heb nog niet de tijd gehad om daar echt aan te werken. Ik wil een toch iets beter uitziende layout die er iets professioneler uit ziet. Of vinden jullie hem er wel goed uitzien?

Of wat vinden jullie eigenlijk van de filmpjes, ik heb al gehoord gekregen dat ik meer in de camera moet kijken en dat probeer ik nu ook. Alleen de verleiding is groot om naar mezelf te kijken op het beeldscherm, haha. Maar ik denk dat ik daar nog maar aan moet werken.

En wat zouden jullie graag willen zien of misschien meer of misschien wel helemaal niet meer. Brand alsjeblieft los in de comments en ik kan wel een beetje tegen kritiek, maar dan wel opbouwende kritiek want anders kan ik er natuurlijk niks mee. Helpen jullie me alsjeblieft mee om By Aranka nog leuker te maken?

Dit vind je misschien ook leuk

14 reacties

 • Reply
  Renee
  20 mei 2011 at 08:53

  Ik vind de lettertype die je voor dit artikel (helemaal boven bij je logo zeg maar) leuker dan die in header. Strakker en duidelijker. Verder vind ik je layout juist fijn niet te veel poespas!

 • Reply
  Manon
  20 mei 2011 at 11:16

  Ik vind je layout juist erg leuk! Duidelijk en overzichtelijk maar toch ook met een “girly touch”. Verder heb ik eigenlijk niet veel aan te merken, je artikelen vind ik altijd erg leuk om te lezen en je schrijft ze ook heel lekker.

  Niet veel opbouwende kritiek vanuit mijn kant, maar het is denk ik ook wel leuk om te horen dat ik geen “negatieve punten” kan ontdekken!

 • Reply
  Hanna
  20 mei 2011 at 14:04

  Ik vind je site supertof! Het enige wat ik soms wat minder vind, zijn je zinnen. Dan laat je zinnen doorlopen terwijl je eigenlijk een punt zou moeten zetten (in mijn ogen). Maar verder echt goed, ga zo door.

 • Reply
  Maris
  20 mei 2011 at 14:05

  Ik vind je lay out erg leuk! Het is anders dan wat andere hebben. Verder heb ik eerlijk gezegd niets op aan te merken… ik vind je site erg leuk om te lezen! :)
  x

 • Reply
  Nina
  20 mei 2011 at 15:45

  Ik vind je lay-out ook super leuk. Misschien kan je wat meer budgetmerken reviewen. En wat meer shoplogs zou ik leuk vinden. Maar voor de rest heb je gewoon een super leuke site. Ga zo door!

 • Reply
  Silva
  20 mei 2011 at 16:33

  Ik vind je lay-out erg leuk! Misschien een aantal tutorials, dat is altijd wel leuk, en verder vind ik je site hartstikke leuk!

 • Reply
  Sharon
  20 mei 2011 at 18:30

  Qua artikelen doe je het heel goed meid! Filmpjes vind ik ook heel leuk om te bekijken. Je layout ziet er prima uit, dus aan mij heb je niet zoveel haha..

 • Reply
  Jeanine
  20 mei 2011 at 18:47

  Ik vind je site echt super en ik check hem zeker elke dag.
  Je lay-out is leuk, ik hou zelf niet echt van dat hele strakke.
  Misschien iets meer shoplogjes, maar misschien shop je ook wel niet zo veel XD. Of misschien een keer een nail art tutorial, maar ik weet niet of je daar goed in bent. En outfits of the day vind ik ook leuk om te zien. En ik kan zeker zien dat je het super leuk vind om te doen.
  Oeps volgens mij lijkt het nu net alsof ik alleen maar verbeterpuntjes zeg :)

  • Reply
   Aranka
   20 mei 2011 at 20:00

   Alleen maar goed dat je dat zegt, want zo kan ik er iets mee doen :)

 • Reply
  Evelien
  20 mei 2011 at 23:38

  Ik vind je site superleuk! Goede reviews en mooie foto’s ^_^

 • Reply
  Roos
  21 mei 2011 at 12:43

  Ik vind dat je een hele leuk site hebt!
  De foto’s zijn mooi en duidelijk en de lay-out vind ik ook gewoon mooi hoor (:

 • Reply
  Antsje
  22 mei 2011 at 16:39

  Hoi Aranka,
  ik vind je site echt top en juist je lay-out is mooi, niet te druk!
  wel raad ik je aan om écht beter je best te doen op je spelling, want hier stoor ik me nog weleens aan.
  Verder is het super!

 • Reply
  Iris
  24 mei 2011 at 14:46

  Ik vind dat je een hele leuke blog hebt! Mooie foto’s, filmpjes en leuke schrijfstijl. Wel zou ik proberen als ik jou was, je wat meer te onderscheiden van andere beautyblogs Je lay-out doet me altijd vaak denken aan Miss Lipgloss of Beautygloss. Niet gemeen bedoeld, kan natuurlijk voorkomen. ;) Als ik jou was zou ik hier een beetje op letten.
  Ga verder vooral zo door. ;)

 • Reply
  Mariska
  31 mei 2011 at 08:15

  Je layout vind ik juist heel mooi! Het is lekker overzichtelijk en niet te druk. De kleuren passen ook goed bij elkaar!
  /a vooral zo door dus! :D

 • Laat een reactie achter