Bvlgari Rose Goldea

Bvlgari Rose Goldea

Iedereen vind het fijn lekker te ruiken toch? Meestal gebruik ik daar een parfum voor en dan graag eentje die heel bijzonder is of gewoon erg lekker ruikt. Laatst kreeg ik wel zo een mooie en bijzondere geur van Bvlgari binnen waar je hart meteen van smelt. Ook het verhaal achter deze geur is erg bijzonder en maakt het plaatje daarna helemaal compleet. Ik vertel jullie graag meer over Rose Goldea.

Bvlgari Rose Goldea

Op het eerste gezicht in het doosje ziet de geur er al bijzonder uit, het is namelijk zeker geen geur die zomaar in een doosje is gedaan. Nee, Bvlgari heeft aan alles gedacht bij deze geur en zeker het uiterlijk is niet weggewuifd. De verpakking lijkt wel van het mooiste stof gemaakt met chique rosé gouden opdrukken van tekst. De roze en zachte kleur van de verpakking doet me meteen aan vrouwelijkheid en iets bijzonders denken.

Bvlgari Rose Goldea

Op de verpakking staat natuurlijk groot de naam van het product, maar als we verder de wat kleinere letters lezen is het de geur van de juwelier. En als ik aan een echte juwelier denk dan denk ik aan luxe, klassiek, status en ga zo maar door. Dat geeft mij misschien al een beetje het gevoel van de geur waar ik het moet gaan zoeken. Nee, een mierzoete geur zal dit absoluut niet zijn.

Bvlgari Rose Goldea

De sensualiteit van Cleopatra is voor Bulgari een grote bron van inspiratie: de Romeinse juwelier en parfumeur ziet zijn designs van oudsher als een eerbetoon aan haar adellijke schittering. Cleopatra was een emblematisch figuur die een fascinerende stempel gedrukt heeft op haar tijd en vele generaties erna. De oude Romeinen noemden haar ‘Superbia’, de Verhevene, en al 20 eeuwen lang weerspiegelen literatuur, theater, opera, ballet, films en nu ook parfums haar bijzondere uitstraling. De fascinerende, bekoorlijke en zelfzekere Rose Goldea-vrouw is als hedendaagse heldin aan het eeuwenoude toonbeeld gewaagd.

Bvlgari Rose Goldea

De geur heeft niet alleen een bijzonder verhaal, de verpakking ia ook echt prachtig. Dit is echt zo een pronkstuk dat gezien mag worden op de kaptafel en die je eigenlijk niet wegstopt in de kast. De fles is versierd met prachtige rosé gouden accenten en een bijzondere dop die glinstert als een bijzondere edelsteen.

Bvlgari Rose Goldea

Ik kan jullie wel gaan vertellen hoe de geur ruikt, maar Bulgari heeft daar een veel mooier verhaal bij: “In een bad van sensuele witte muskus omhult Rose Goldea de kostbare absolue van damascusroos met jasmijn uit Egypte, terwijl de verleidingskracht en het raffinement van de witte wierook in toom worden gehouden door de delicate geur van het sandelhout. Het parfum opent markant, briljant zelfs, met bloemen, fruit en frisheid, allemaal tegelijk, en vervolgt met een hart van royale bloemen, versterkt met de iriserende muskus, met zijn houterige, poederige finale. De delicate schakeringen van deze florale geur van roos en muskus komen tot uiting in de gesofisticeerde natuurlijke samenstelling: absolue van damascusroos en Jasminum grandiflorum en essence van witte wierook.”

Topnoten: granaatappel, rozenbloemblaadjes en muskus nectar
Hartnoten:
damascusroos en jasmijn
Basisnoten: muskus, sandelhout en witte wierrook

Bvlgari Rose Goldea

De geur zal ik meteen omschrijven als een hele statige en klassieke geur die ik betoverd lekker vind. Normaal ben ik niet zo van de klassieke geuren en hou van iets zoeter of iets frissers. Maar deze heeft iets bijzonders waardoor ik hem erg lekker vind. Ik zal het zeker niet als een frisse geur omschrijven, maar de geur is ook niet zwaar of vervelend aanwezig. Wel ruikt de geur rijkelijk doordat het een eau de parfum is, veel heb je er ook niet van nodig en het blijft de hele dag hangen.

Bvlgari Rose Goldea

Prijzen:

Bvlgari Rose Goldea eau de Parfum 25 ml – € 52,00
Bvlgari Rose Goldea eau de Parfum 50 ml – € 98,00
Bvlgari Rose Goldea eau de Parfum 90 ml – € 135,00
Bvlgari Rose Goldea Bath & Shower Gel 200 ml – € 44,00
Bvlgari Rose Goldea Body Milk 200 ml – € 49,00

Ben je een klassieke vrouw en hou je van de geuren zoals de klassieke Dior en Chanel? Dan zit je zeker weten met deze geur goed. Het is een bijzondere variant en het doet me inderdaad denken alsof ik een chique juwelier binnen stap. De geur is vanaf september verkrijgbaar bij de geselecteerde parfumeriespeciaalzaak en de Bijenkorf.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

10 reacties

 • Reply
  Vanessa
  29 augustus 2016 at 15:10

  Wat een mooie flacon! Ik ben heel benieuwd geworden naar de geur.

 • Reply
  Maaike
  29 augustus 2016 at 16:36

  Ik ben niet echt van de bloemige geuren, maar doordat er ook andere granaatappel, sandelhout en witte wierrook in zit ben ik nu wel erg benieuwd hoe hij ruikt! Ik hou van klassieke geuren namelijk <3

 • Reply
  Melike
  29 augustus 2016 at 16:38

  Wat een mooie flacon! Ik vind Bvlgari zo een mooi en classy merk.

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  29 augustus 2016 at 18:33

  Hij klinkt erg lekker! Ben er wel benieuwd naar :)

 • Reply
  femketje
  29 augustus 2016 at 19:34

  ik ken dit geurtje nog niet :3

 • Reply
  mieke | mieksmind
  29 augustus 2016 at 20:33

  Dit lijkt me een lekkere geur!

 • Reply
  hillybillybeauty
  29 augustus 2016 at 21:50

  Bvlgari pour femme was mijn all time favoriete geur flink wat jaartjes geleden. Naar deze ben ik erg benieuwd!

 • Reply
  chucky1012
  30 augustus 2016 at 06:04

  Deze zet ik meteen op mijn wishlist want is een prachtige flacon in zeer mooie verpakking +/’

  Xoxo

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  30 augustus 2016 at 10:18

  Wauw dit lijkt me een heerlijk geur!

 • Reply
  Varenka W
  30 augustus 2016 at 18:06

  OMG deze is mooooooi :-)
  De geur spreekt mij ook heel erg aan.
  LOVE IT!!!!!!

 • Laat een reactie achter