Bvlgari Omnia Secret Garnet

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet7_zps1a9fd7ff.png

Bvlgari heeft al heel wat bekende geuren gemaakt waar Omnia voor staat. Ik moet je dan ook toegeven dat ik een groot fan ben van de Omnia geuren en was dan ook heel erg benieuwd naar deze nieuwe zomerse variant Secret Garnet. Secret Garnet heeft een heerlijke zomerse citrustwist en ik was echt aangenaam verrast door deze geur, want normaal ben ik niet zo een citrus fan, maar deze is echt onweerstaanbaar!

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet8_zpsc82b92d2.png

Bvlgari heeft dus haar Omnia collectie aangevuld met een heerlijke zomerse en zwoele geur, Indian Garnet. Het is een geur die op India geinspireerd is. Je merk dan ook meteen dat de Indiase mandarijn naar boven komt in de geur. Vandaar natuurlijk ook de exotische oranje kleur van de verpakking. 

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet6_zpsedf58aef.png

De verpakking vind ik er altijd prachtig uitzien van de Omnia flacons. Het zijn twee prachtige cirkels die met elkaar verbonden zijn en samen een gelijkmatige vorm aannemen, het ziet er gewoon heel chique uit. Je wilt bijna zeggen zo chique als een juweel. Maar dat mag je zeggen, want Bvlgari is oorspronkelijk een juwelen merk! De oranje kleur past ook perfect bij de geur als je het mij vraagt. Lekker exotisch, perfect voor de zomer!

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet5_zps491ce23f.png

De geur Secret Garnet opent met sappige en frisse mandarijn en Indiase saffraan. In het hart vind je de osmanthus en tuberoos wat het meer een bloemige geur maakt. In de basis van de geur wordt het allemaal een beetje zwaarder, maar juist ook wel zwoel door de Indische houtnoten en amber. Waardoor ik het eigenlijk ook wel een avondgeur vind worden. Het is niet echt een echte hele frisse geur voor overdag, maar ook zeker niet een hele zware geur voor de avond. Het is een beetje een mix van elkaar waardoor hij altijd goed te dragen valt.

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet9_zps33946fcc.png

Bij deze geur hoort ook nog een pocket size geur, een zeep een Beauty Oil voor het lichaam!

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet_zps926991e4.png

Tegenwoordig hoort er bij een geur ook een body lotion, of een beauty oil voor het lichaam! Speciaal voor de zomer is er voor gekozen een luxe olie voor het lichaam. Je huid droogt door de zon, de zee en het droge weer toch wel heel erg snel uit en deze olie maakt je huid weer lekker zacht en soepel! Ik wist eerst niet zo goed wat ik me er van voor moest stellen omdat ik eerlijk gezegd niet zo fan van olie ben omdat het snel plakkerig en vet aan blijft voelen.

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet2_zps0131713a.png

Maar deze olie is echt anders, komt heel subtiel uit de verpakking en ruikt heerlijk naar de bovenstaande geur! Mocht je dus gek zijn op de geur, dan kan je je lichaam er ook bij meenemen! De olie is dun op de huid maar komt er heel gedoseerd uit waardoor je niet meteen veel te veel hebt. Je olie verdeelt zich makkelijk over het lichaam en trekt wonderbaarlijk heel snel in waardoor je geen vervelende laag achterhoudt. Wat er dan over blijft is een heerlijke zachte huid die echt geweldig ruikt. Oh, ik ben echt gek op deze exotische geur!

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet3_zpsff2ea13f.png

De flacon heeft helaas niet echt een handige verstuiver, maar zoals ik al aangaf komt de olie er heel voorzichtig uit druppelen zodat je niet snel teveel gaat gebruiken. Het is trouwens een erg zuinig product, je hebt echt helemaal niet veel nodig voor een gewenst effect. Ook smeert de flacon niet, dat vind ik altijd een groot voordeel met vettige en olieachtige producten!

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet4_zpsf64b66c9.png

Zoals je ziet, zie je de olie bijna niet op de huid en na het ingemasseerd te hebben trekt het echt ontzettend snel in de huid. De geur is wel sterk geparfumeerd, dat is wel iets waar je van moet houden, maar zelf vind ik dat niet erg. Hou je toch wat van een subtielere geur, gebruik dan bijvoorbeeld geen parfum, dat kan prima met deze olie!

 photo Bvlgari-Omnia-Indian-Garnet1_zpsc8dad41c.png

Prijzen:

Bvlgari Omnia Secret Garnet eau de parfum 25 ml – € 41,40
Bvlgari Omnia Secret Garnet eau de parfum 40 ml – € 55,80
Bvlgari Omnia Secret Garnet eau de parfum 60 ml – € 67,50
Bvlgari Omnia Secret Garnet Beauty Oil 100 ml – € 37,80
Bvlgari Omnia Secret Garnet Scented Soap 150 gr – € 22,50

Vanaf nu kan je de Bvlgari Omnia Secret Garnet producten kopen bij luxere drogisterijen, parfumeriën en warenhuizen. Zijn jullie al bekend met deze geur?

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

19 reacties

 • Reply
  Marlissa
  10 mei 2014 at 16:41

  Interessant, ben benieuwd naar deze geur!

 • Reply
  Dionne Knooren
  10 mei 2014 at 16:43

  Lijkt mij een lekker geurtje!

 • Reply
  Sofie
  10 mei 2014 at 16:46

  De geur klinkt fijn! Duidelijke review :)

 • Reply
  Daniëlle
  10 mei 2014 at 17:19

  Ik heb eigenlijk nog nooit een Omnia geur geroken, maar zoals jij ‘m beschrijft is ‘ie volgens mij heerlijk! De flacon vind ik ook prachtig, inderdaad bijna een juweel.

 • Reply
  Jasmijn
  10 mei 2014 at 17:22

  De gewone Omnia geur ken ik wel en die vind ik heerlijk.. Deze nog niet, dus binnenkort maar is langs de Douglas om eraan te snuffelen (a)

 • Reply
  Monique
  10 mei 2014 at 17:40

  Hmm, deze klinkt zo heerlijk!

 • Reply
  Beauty Treasures
  10 mei 2014 at 17:42

  Ik ben benieuwd!

 • Reply
  Romy | Big Cozy Sweater
  10 mei 2014 at 18:14

  Klinkt erg lekker!

 • Reply
  Kelly
  10 mei 2014 at 18:26

  Wat een mooie flacon heeft de parfum! Ik houd echt van citrusgeuren, dus ik denk dat ik deze geur ook erg kan waarderen!

 • Reply
  saracurl
  10 mei 2014 at 18:41

  Daar moet ik dan zeker eventjes aan gaan snuffelen. Ik vind Omnia Coral en Omnia Christalline ook echt heerlijk ruiken!

 • Reply
  Amelie
  10 mei 2014 at 18:48

  De geur lijkt me heel lekker en de olie lijkt me echt heel fijn!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  10 mei 2014 at 18:57

  Wat een leuke verpakking!

 • Reply
  Denise
  10 mei 2014 at 19:08

  Omdat ik natuurlijk bij een parfumerie werk ben ik altijd al op de hoogte van de nieuwe geuren maar ik ben het echt totaal met je eens. Wat bevat de lijn van Omnia prachtige geuren!

 • Reply
  iiiThinkPink
  10 mei 2014 at 19:08

  Ik ben benieuwd naar de geur!

 • Reply
  chucky1012
  10 mei 2014 at 19:35

  Klinkt zo goed! Ik zal eens binnenkort naar de parfumerie shop gaan en kijken of er een leuke aanbieding is ;-)

 • Reply
  Kiss & Make-up
  10 mei 2014 at 20:32

  Klinkt lekker! Zelf heb ik Omnia Crystalline parfum gehad en dat beviel me echt goed. Deze klinkt ook super.

 • Reply
  Fashion meets Beauty
  10 mei 2014 at 21:13

  Lijkt mij een heerlijke geur!

 • Reply
  Anne Solveig
  10 mei 2014 at 21:40

  Die geur lijkt me heerlijk!

 • Reply
  Hester
  11 mei 2014 at 00:15

  Nog nooit geroken! Hij klinkt bijzonder, in a positive way. Maar ik kan geuren altijd vrij slecht beoordelen zonder ze te ruiken haha.

 • Laat een reactie achter