Search
Close this search box.

Bvlgari Omnia Crystalline & Roberto Cavalli Nero Assoluto

 photo Geur_zpsfd9833ca.png

Hou jij niet van zoetsappige lieve geuren? Maar ben jij toch meer van de krachtige geuren die jou als vrouw echt een sterker persoon maken? Dan heb ik hier twee perfect geschikte geuren voor jou: Bvlgari Omnia Crystalline & Roberto Cavalli Nero Assoluto. Beide twee krachtige en sensuele geuren waar je niet omheen kan. Zelf ben ik helemaal verliefd op deze geuren, maar je moet er wel van houden om een wat zwaardere geur te dragen.

 photo Geur2_zps7fa6b5fa.png

Bvlgari Omnia Crystalline

Omnia Crystalline L’Eau de parfum is een sprankelende geur, die haar licht laat schijnen op de wereld van Bvlgari. Een fluwelen gelaagde geur die met de helderheid van een kristal, schittert als een edelsteen en een moderne sensualiteit onthult. Opgedragen aan een iconische vrouw, onthult Omnia Crystalline L’Eau de parfum een stralende vrouwelijkheid die haar onweerstaanbaar maakt. Een samensmelting van contrasterende elementen – hard en zacht, kristal en vloeibaar, puur en sensueel.

 photo Geur3_zps81493a28.png

De exclusieve lotusbloem karakteriseert Omnia Crystalline, een witte houtachtige en bloemig eau de parfum waarvan de verfijning van het warme hart een romige en gelaagde sensualiteit uitstraalt en pure luxe laat doorsijpelen.

Topnoten: mandarijn en lotusbloem
Hartnoten: lotusbloem, iris concrete en heliotroop
Basisnoten: wit sandelhout, benzoë uit Siam en musk

Deze geurnoten maken het echt de geur voor een krachtige vrouw die dit uitstraalt. Om de geur kan je ook niet heen, hij is krachtig en toch ook heel warm en sterk. Perfect voor de sterke vrouw van tegenwoordig.

Prijzen Bvlgari Omnia Crystalline:

Eau de Parfum 40 ml spray – € 69
Eau de Parfum 65 ml spray – € 89
Eau de Toilette 25 ml spray – € 45
Eau de Toilette 40 ml spray – € 59
Eau de Toilette 65 ml spray – € 72
Body lotion 100 ml – € 28
Bath & shower gel 100 ml – € 22

 photo Geur1_zps097855c7.png

Roberto Cavalli Nero Assoluto

Nero Assoluto, Roberto Cavalli’s nieuwste eau de parfum, verdient zijn naam zeker. Het is onmiskenbaar een krachtige creatie met absolute kwaliteit, absolute sensualiteit, absolute glamour. Als kunstig contrast van kracht en elegantie reflecteert het perfect Roberto Cavalli´s waarden, zijn unieke gevoel voor stijl en vrijpostigheid. De geur is speciaal gecreëerd voor vrouwen die niet bang zijn om op te vallen en die zich fier staande weten te houden.

 photo Geur4_zps419b871c.png

Nero Assoluto is gecreëerd door de Britse meesterparfumeur Louise Turner. Het is een verfijnde, nieuwe interpretatie van Roberto Cavalli’s signatuur parfum. Nero Assoluto behoort tot de houtachtige, bloemige familie.
Zijn verfijndheid stamt af van de kostbare en hoogstaande kwaliteit van de hoofdingrediënten.

Topnoten: orchidee
Hartnoten: zwarte vanille
Basisnoten: ebbenhout

Zoals je ziet heeft de parfum maar weinig geurnoten maar toch is het een hele sterke en krachtige geur die net zoals de geur hierboven ook beschreven heb. Ik denk als je deze lekker vind je de Omnia van Bvlgari ook lekker vind. Het zijn twee totaal verschillende geuren, maar toch beiden heel krachtig en vrouwelijk. Je moet er wel van houden, het is zeker geen frisse of zoete geur. Maar zelf ben ik echt fan van beide geuren!

Prijzen Roberto Cavalli Nero Assoluto:

Eau de Parfum 30 ml – € 45,-
Eau de Parfum 50 ml – € 65,-
Eau de Parfum 75 ml – € 85,-
Shower Gel 150 ml – € 25,-
Body Lotion 150 ml – € 25,-

 photo Geur5_zpsc9c9c177.png

De beide geuren zijn dus krachtig en uniek, maar zeker niet oudbollig sterk van geur, nee je ruikt echt dat je een goede kwaliteit parfum in handen hebt. Beide geuren blijven echt ontzettend lang hangen en je ruikt het de hele dag door, erg lekker! De geuren zijn vanaf november te koop bij de luxere parfumerieën. Welke geur spreekt jullie het meest aan of ga je toch liever voor een frisse en lichte geur?

Vlog mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

20 reacties

  1. Ik heb de paarse versie van Bvlgari! ZO lekker! Het is een eau de toilette, maar ik ruik hem s’avonds nog! Echt het geld waard! <<3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *