Budget Topper: Iseree Wattenschijfjes

Vandaag iets nieuws, namelijk een budget topper, dat houdt in een geweldig product voor een ongelooflijk lage prijs! We beginnen met de Iseree Wattenschijfjes van de Lidl! Voor mij echt de beste wattenschijfjes die er zijn en erg goedkoop en het zijn er ook nog eens heel erg veel! Waarom ik deze helemaal geweldig vind leg ik jullie graag uit!

Dit is echt een topper! Als eerst de prijs € 0,70 voor 120 wattenschijfjes dat is echt een koopje! Meestal betaal je voor andere goedkopen 1 euro en dan heb je maar 80 wattenschijfjes. Hier ben je dus goedkoper uit en je hebt er dus nog meer! Heel handig!

Laten we het nu hebben over de wattenschijfjes zelf, zijn zijn ontzettend zacht en hebben 2 structuren op de ene kant een ruitjes patroon en de andere kant streepjes. Dit hebben ze een beetje afgekeken van Demak’up. Alleen de Iseree heeft het niet echt goed uitgebracht, maar dat maakt niet uit want ik let daar eigenlijk helemaal niet op. De watjes zijn ook aan elkaar gestickt of geperst zodat ze niet makkelijk van elkaar af gaan, zoals jullie hadden kunnen lezen bij mijn erger producten, als je bijvoorbeeld je nagellak eraf wilt halen en gelijk je hele wattenschijfje uit elkaar ligt, daar heb ik echt een ontzettende hekel aan! maar dat doet deze dus gelukkig niet.

De wattenschijfjes pluizen ook niet en dat vind ik erg prettig, ik heb er echt een hekel aan als ik na die tijd nog overal stukjes wat vanaf moet pulken. Echt deze wattenschijfjes zijn echt de beste die ik ooit heb gebruikt. De aller duurste van Demak’up zullen ongetwijfeld beter zijn maar hier betaal ik € 0,006 cent voor een watje en die van Demak’up € 0,50 nou de keuze is dan snel gemaakt en ik ga echt geen € 0,50 cent uitgeven voor een wattenschijfje.

Er is nog een leuk onderzoek over wattenschijfjes op internet dan kan je alle wattenschijfjes met elkaar vergelijken en de prijs etc. Het is een consumenten site dus de gebruikers hebben een mening geven.

Wat zijn jullie favoriete wattenschijfjes?

Dit vind je misschien ook leuk

5 reacties

 • Reply
  Silva
  3 februari 2011 at 09:45

  Deze lijken me echt superfijn! Ik heb ook een hekel aan slechte wattenschijfjes, ik ga eens kijken of ik deze kan vinden :)

 • Reply
  Manon
  3 februari 2011 at 10:52

  Ik gebruik ook deze van de lidl. Soms zit er alleen een pak tussen waarbij ze niet zo goed aan elkaar “gestikt” (of wat dan ook) zitten waardoor ze wel los gaan als je je nagellak eraf haalt. Gelukkig heb ik dat pas 1 of 2 keer gehad en zijn ze over het algemeen gewoon superfijn!

 • Reply
  Nicole
  3 februari 2011 at 16:10

  Ik gebruik watten schijfjes van de Aldi. Die zijn inderdaad veeeel fijner dan de dure watten schijfjes!

 • Reply
  floooor
  3 februari 2011 at 20:42

  ik gebruik altijd die van het kruidvat,
  maar die gaan best wel snel uit elkaar..
  ik denk dat ik deze maar eens gaan proberen :D

 • Reply
  liesbetv
  7 maart 2011 at 12:32

  Ik vind ze echt vreselijk! Die van de colruyt zijn veel beter én nog goedkoper.

 • Laat een reactie achter