Budget Kerst Look

Jullie gaven al aan dat een budget kerstlook erg leuk was om te zien, dus daarom heb ik die vandaag voor jullie gemaakt. Verwacht er niet al te veel van, want ik heb niet ontzettend veel budget producten in mijn bezit om er een complete budget look mee te maken, dus jullie vinden er hier en daar wel een wat duurder product voor terug. Maar die producten hebben ze ook in budget varianten, dus dat moet het probleem niet zijn. Benieuwd naar mijn kerst budget look? Kijk dan snel verder!

Als eerst natuurlijk even de producten die ik gebruikt heb:

 • Bourjois foundation poeder
 • Catrice blush in Peach Sorbet
 • Catrice highlighter in Masquerade Ball
 • Essence translucent powder in Ahoy!
 • Too Faced oogschaduw primer (Essence en Catrice hebben ook oogschaduwbasis!)
 • Essence oogschaduw quad in Steel Me
 • MAX oogpotlood in Black
 • MAC gelliner in Blacktrack (Essence en Catrice hebben ook goede zwarte gelliner)
 • MAX mascara

Als eerst verzorg ik mijn gezicht met een lekkere dagcrème en serum laat dit intrekken en dan is het tijd voor de foundation, ik gebruik hiervoor de foundation poeder van Bourjois in Bio Detox.

Daarna is het tijd voor de blush en de highligher, breng eerst de blush aan op de wangen en daarboven breng je de highlighter aan. Als je zelf nog wat extra plekjes op je gezicht wilt laten opglimmen kan je hier natuurlijk ook highlighter aanbrengen.

Na de foundation, blush en highlighter poeder ik mijn gezicht af met deze poeder van Essence.

mijn wangetjes hebben hier een mooie gloed van blush en highlighter

Nu is het tijd voor de oogschaduw, ik gebruik hier een oogschaduw quad van Essence uit een LE van vorig jaar en oogschaduw basis van Too Faced, maar die is prima te vervangen alleen helaas heb ik geen budget oogschaduwbasis.

oogschaduw aangebracht

Ennu wat meer intensiteit aan de ogen toevoegen, ik heb hiervoor een oogpotlood en mascara van de Action gebruikt en een zwarte eyeliner van MAC omdat ik helaas geen zwarte heb in budget variant, maar die zijn er gelukkig wel!

En dit is het eindresultaat! Ik ben helaas een foto vergegeten met een lipgloss op, maar dat moeten jullie er dan maar bij verzinnen. Het is een hele draagbare en makkelijke look geworden die iedereen wel na kan maken!

Dit vind je misschien ook leuk

12 reacties

 • Reply
  LottedeJ
  21 december 2011 at 11:55

  Mooie look! Ik vind ‘m wel iets te rustig voor Kerst, ik ga dan liever voor een iets opvallendere/donkerdere look.

 • Reply
  Miranda
  21 december 2011 at 12:09

  Mooie look, al zal ik eerder overdag dragen dan met kerst :)

 • Reply
  Chantal
  21 december 2011 at 12:14

  Mooie look, al zou ik inderdaad ook wat meer uitpakken met Kerst :-)

 • Reply
  Bonnie
  21 december 2011 at 12:26

  Hij is inderdaad mooi, maar ik sluit me bij de rest aan.

 • Reply
  Paola
  21 december 2011 at 12:52

  Ik vind hem erg mooi, maar meer voor gewoon! Voor kerst is hij me iets te subtiel!

 • Reply
  charile
  21 december 2011 at 15:39

  Ziet er echt super mooi uit!

 • Reply
  Nathalie
  21 december 2011 at 17:19

  Heel mooi gedaan zeg! :) x

 • Reply
  stef
  21 december 2011 at 19:02

  mooi maar beetje onopvallend maar mischien komt dat wel door de foto dat t in t echt iets heftiger is

  • Reply
   Aranka
   21 december 2011 at 22:32

   In het echt is hij inderdaad heftiger, maar inderdaad ook prima draagbaar voor school. Dus misschien niet echt persee een kerstlook..

 • Reply
  Brigitta
  22 december 2011 at 08:23

  Mooie subtiele look ;)

 • Reply
  Laura
  22 december 2011 at 14:45

  Ik vind het een hele mooie budget look!

 • Reply
  Nannick
  25 december 2011 at 13:14

  Mooie look, maar ik doe met kerst wel wat meer dan rustig ;)

 • Laat een reactie achter