Search
Close this search box.

Bruno Banani Absolute Woman

 photo Bruno Banani Absolute Woman1_zpsfff7i4gd.png

Wellicht hebben jullie de reclame van deze nieuwe geur van Bruno Banani al ontelbare keren voorbij zien komen. De nieuwe geur Absolute Woman is een geur waarbij je niet hoeft te kiezen tussen beide uitersten, combineer het gewoon lekker! Want als je zou kunnen kiezen tussen lief of stout, wat zou je dan kiezen? Precies! Het leven is niet zwart-wit, het is één groot, veelkleurig pakket. Met Bruno Banani kunnen meiden met het hele spectrum spelen en dus lief en stout zijn, aldus het merk.

 photo Bruno Banani Absolute Woman2_zpsvw1lkdxs.png

Bruno Banani is een merk wat mij eerlijk gezegd niet meteen trekt en misschien komt dat stiekem ook wel door de jongere doelgroep. Op de middelbare school waren de Bruno Banani geuren onder ons ontzettend populair en ook nog eens goed betaalbaar. Als je wat ouder wordt stap je toch wat sneller naar de luxere geuren. Bruno Banani is een prachtig jong merk om mee te beginnen. De geuren vind ik ook kenmerkend, heerlijk zoet, erg zoet.

 photo Bruno Banani Absolute Woman7_zpsqm2f1asr.png

We hebben het allemaal, een stiekeme girl crush, ja wij vrouwen kijken ook ontzettend op naar andere vrouwen. Jij hebt toch ook wel een vrouw in je hoofd waar jij je aan meet, ambieert of inspireert. Bruno Banani wil dat jij met deze geur een girl crush wordt, een vrouw waar andere vrouwen naar opkijken. Het moet dus wel echt een geur zijn die bij iemand opvalt.

 photo Bruno Banani Absolute Woman10_zpsn20zjubx.png

De verpakkingen van Bruno Banani vind ik altijd erg leuk met de schuine flacon, lekker wat anders dan andere geuren. En natuurlijk heeft deze geur het ook!

 photo Bruno Banani Absolute Woman3_zpsl9tmizmd.png

 photo Bruno Banani Absolute Woman4_zpsvlxd1uj5.png

Het flesje zelf ziet er vrij saai en standaard uit, niet echt iets waar ik heel erg warm van wordt. Maar het belangrijkste is natuurlijk de geur. De flacon, die geïnspireerd is op Bruno Banani’s signature geur Woman, heeft de vorm van een duivelshoorntje. Dit keer in een vrolijke kleur die de roze grapefruit in het parfum weerspiegelt

 photo Bruno Banani Absolute Woman5_zpsoj8r28hk.png

De geur is zoals ik al zei heel sterk zoet. Absolute Woman is een speelse, vrouwelijke geur die de twee facetten van elke ware girl crush laat zien: een verwachte aardige kant die gevolgd wordt door een onverwachte verleidelijke, stoute kant.

Topnoten: sappige roze grapefruit
Hartnoten: pittige roze peperkorrels
Basisnoten: zoete amber en vanille

 photo Bruno Banani Absolute Woman9_zps9xigvujj.png

 photo Bruno Banani Absolute Woman8_zpsracw33eo.png

Natuurlijk kan een geur niet alleen komen, daar hoort ook een shower gel bij! Deze heerlijk grote fles van 150 ml ruikt heerlijk naar de geur en laat een subtiele geur achter na het douchen. Het is onder de douche echt even een verwenmomentje met heerlijk schuim.

 photo Bruno Banani Absolute Woman6_zpsna3vcbfv.png

Prijzen:

Bruno Banani Absolute Woman eau de toilette 20 ml – € 19,99
Bruno Banani Absolute Woman eau de toilette 40 ml – € 31,39
Bruno Banani Absolute Woman eau de toilette 60 ml – € 36,99
Bruno Banani Absolute Woman eau de parfum 40 ml – € 36,99
Bruno Banani Absolute Woman shower gel 150 ml – € 9,95
Bruno Banani Absolute Woman body lotion 150 ml – € 9,95
Bruno Banani Absolute Woman deodorant 75 ml – € 12,00

Ik vind de geur lekker, maar stiekem wel iets té zoet. Ik hou van zoet, maar dit is wel extreem. Maar ik denk dat als ik nog 16 was geweest hem heerlijk had gevonden. Mijn voorkeur gaat tegenwoordig toch wat meer uit naar de klassieke, zware geuren in plaats van jong zoet. Ik denk dus dat dit weer een hele geschikte geur is voor de wat jongere generatie (ik voel me bijna oud als ik dit typ). Bruno Banani wordt verkocht bij de drogisterijen en parfumerieën.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

23 reacties

  1. ‘Vroeger’ was ik ook gek op hele zoete geuren en ik merk dat ik tegenwoordig naar iets meer ‘volwassen’ geuren pak. Nog steeds wel zoet, maar iets zwaarder en warmer. Duidelijke review!
    Liefs, Iris

  2. Ik ben heel erg benieuwd, al denk ik dat ik het ook niet geweldig ga vinden. Ik ben absoluut geen fan van hele zoete geuren!

  3. Ik vind een vleugje zoet ook wel lekker, maar een soort snoeptrommel vind ik dan weer niet zo geslaagd. Ik denk dat ik deze geur aan me voorbij laat gaan.

  4. Heb dit altijd al heerlijke geuren gevonden, dus ook deze zal denk ik wel in de smaak vallen. xxx Lucinda

  5. Wat een mooi artikel heb je ervan gemaakt en te gekke foto’s! Ik vind zoete geuren wel heel fijn, maar het moet niet zo zoet als suikerspin zijn ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *