Bros Butterscotch & KitKat Chucky Double Caramel

 photo Bros-Kit-Kat_zps7133166b.png

Af en toe mogen we onszelf wel eens trakteren op iets lekkers toch? Ik doe het stiekem iets te vaak, maar een vrouw kan nou eenmaal niet zonder chocolade! KitKat & Bros hebben twee nieuwe varianten op hun vertrouwelijke product. Bros heeft een luchtige chocoladereep met butterscotch en KitKat pakt het dubbel zo goed aan met een double caramel variant! Ik lik alvast mijn vingers af!

 photo Bros-Kit-Kat1_zps18e66f4a.png

Gezond is het niet, maar lekker is het wel! Als je van chocolade en karamel houdt natuurlijk – laat ik nou geen karamel lusten -! Maar toch wilde ik deze nieuwe smaken graag proberen, want ik ben immers groot fan van de gewone Bros en Kit Kat. Samen met mijn moeder probeerde ik deze caloriebommetjes!

 photo Bros-Kit-Kat3_zpsf4d91442.png

Bros Melk & Butterscotch

Wisten jullie dat Bros een oer-Hollands merk is? Nee? Ik ook niet, maar het is dus echt zo. Na maanden van onderzoek is eruit gekomen dat de ultieme smaakbeleving chocolade met butterscotch moest zijn. Dit in combinatie met Bros maakt het natuurlijk helemaal uniek. De luchtige chocolade met de crunchy bite van butterscotch. Vanaf nu ligt het gewoon als limited edition in het chocolade schap!

 photo Bros-Kit-Kat2_zps96dbd4ce.png

De handige chocoladetablet is overal mee naar toe te nemen en ideaal als lekker tussendoortje. Heb je zin in een stukje chocolade bij de thee, dan kan dat gewoon. Of je neemt hem gewoon mee in je tas voor in de trein! Hij heeft hele handige breeklijnen waardoor je niet meteen een hele homp in je mond hoeft te stoppen, handig!

Maar hoe smaakt hij dan? De Bros chocolade is natuurlijk heerlijk luchtig en smelt meteen in je mond. De butterscotch is vrij hard dus je moet er niet als een gek op gaan kauwen maar echt even in je mond laten smelten. Zoals ik al zei ben ik geen fan van karamel, dus helaas ik vond hem niet lekker. Maar mijn moeder daarintegen had het liefst meteen de hele reep opgegeten. Hou je dus van melkchocolade en butterscotch, dan is deze smaak echt iets voor jou! Hij is vanaf nu te koop voor € 0,99 per reep in de supermarkt!

 photo Bros-Kit-Kat9_zps11d91c59.png

KitKat Chucky Double Caramel

KitKat is mijn favoriete reep om mee te nemen of als tussendoortje. Het is volgens mij ook de enige zonder karamel dus daarom is het vast mijn favoriet. Maar nu voor de echte karamel liefhebbers hebben ze iets nieuws! De Double Caramel, dit houdt in dat aan de ene kant cream zit en aan de andere kant crunch!

 photo Bros-Kit-Kat4_zps9d56b26c.png

Volgens de verpakking moet het er zo uitzien. Een grote KitKat Chucky met aan de ene kant heerlijke karamel stroop en aan de andere kant romige karamel met crunchy stukjes! Onder de verschillende smaken vind je natuurlijk nog wel het vertrouwde KitKat koekje.

 photo Bros-Kit-Kat5_zps11de7d69.png

Aan de buitenkant is het gewoon een KitKat chucky, hij heeft ook precies hetzelfde formaat. Aan de buitenkant is het dus niet duidelijk om welke smaak het gaat.

 photo Bros-Kit-Kat7_zps49952704.png

Maar als je dan een hapje neemt is het al snel duidelijk! Hier zie je meteen de heerlijke karamel stroop. Ik vond deze kant echt naar Twix smaken in combinatie met het koekje!

 photo Bros-Kit-Kat8_zps9f881d2a.png

En aan de andere kant zit een heerlijk romige vulling met stukjes karamel crunch! Een aparte combinatie ook nog met het koekje van KitKat zelf! Zelf hou ik niet van karamel en vond deze dus niet zo geslaagd. Maar mijn moeder had hem in no time genietend op, dat zegt vast dus wel genoeg!

 photo Bros-Kit-Kat6_zps2f10adc2.png

Het Nederlandse proefpanel was razend enthousiast over deze reep en ik denk als jij een echte chocolade en karamel liefhebber bent, jij ook. Hij is speciaal voor de Nederlandse markt ontwikkeld en vanaf nu alleen nog bij Albert Heijn verkrijgbaar. Vanaf oktober ligt hij overal in de winkels, kiosken en tankstations voor € 0,99 per losse reep en € 1,99 voor een 4-pack!

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Danielle Springer
  9 augustus 2014 at 15:10

  Klinkt apart. Ben benieuwd hoe het zou smaken!

 • Reply
  Simone Diederich
  9 augustus 2014 at 15:50

  Lijken me lekker!

 • Reply
  bymirandaa
  9 augustus 2014 at 16:28

  Oh dit klinkt echt heerlijk! Ik ben blij dat ik net boodschappen heb gedaan, want dit is niet goed voor m’n lijn;)

 • Reply
  beautydiarynl
  9 augustus 2014 at 16:47

  Klinkt heeerlijk!

 • Reply
  Dionne Knooren
  9 augustus 2014 at 17:27

  Deze lijken mij echt heerlijK!

 • Reply
  Lisanne
  9 augustus 2014 at 17:31

  Jammie! Waar is dat leuke kleine dienblad van? :-)

 • Reply
  Denise
  9 augustus 2014 at 18:45

  Ah deze lijken me echt heerlijk! <3

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  9 augustus 2014 at 19:20

  Hmm, heerlijk!

 • Reply
  Kelly
  9 augustus 2014 at 20:03

  Hmm, klinkt en ziet er heerlijk uit!

 • Reply
  lucindainwonderland
  9 augustus 2014 at 20:27

  Hier zit ik dan, met mijn goede gedrag een banaan weg te knagen. Want jawel, we zijn weer eens op dieet. Ik ben altijd helemaal weg geweest van Bros en de kitkatjes. Dit ziet er toch wel weer verleidelijk uit, maar ik doe het niet! *gaat verder met aan banaan peuzelen* xxx Lucinda

 • Reply
  Tessa
  9 augustus 2014 at 21:04

  Dit lijkt mij niet erg om te revieuwen! Hahah!
  Liefs, Tessa

 • Reply
  Lindsey
  9 augustus 2014 at 23:24

  Je schrijft consequent Kit Kat Chucky?

 • Reply
  Belessa
  9 augustus 2014 at 23:57

  Hmmm ik krijg hier echt trek van!

 • Reply
  Ninja
  10 augustus 2014 at 09:18

  Kleine opmerking; het is vertrouwde product. Niet vertrouwelijke.

 • Reply
  femketje
  10 augustus 2014 at 13:45

  die bros ziet er delish uit :D

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  11 augustus 2014 at 22:06

  Omg, ik hou van bros!

 • Laat een reactie achter