Search
Close this search box.

Broodje Martino

Broodje Martino

Als ik onderweg ben en honger krijg ga ik vaak naar de Broodzaak en kies voor een broodje Martino. Dat is toch eigenlijk wel één van de lekkerste dingen die ze daar hebben, vind ik dan. Ik had van de week zin in zo een broodje, maar ik hoefde niet op pad. Ik besloot hem dus maar gewoon zelf te maken, zo moeilijk moet dat toch niet zijn?

Broodje Martino

Wat heb je nodig?

 • Italiaanse bollen
 • filet American
 • uitje
 • augurk
 • ei
 • mosterd
 • tabasco
 • curry
 • peper

Broodje Martino

Eerst koken we een eitje, of meerdere. Ik vind het lekker om één ei per broodje te gebruiken. Daarna gaan we het mengsel van de filet american maken. Op smaak voegen we de mosterd, tabasco, curry en peper toe. Het is maar net wat je lekker vindt. Begin dus met weinig en proef af en toe tot je die lekkere pittige en warme smaak krijgt.


Broodje Martino

Heb je die smaak bereikt kunnen we beginnen met het broodje ‘bouwen’. We snijden het brood natuurlijk eerst door midden en daarna bestrijk ik hem met een lekkere filet american mengsel laag. Daarna kunnen de uitjes in augurk is snippers er op!

Broodje Martino

Als het eitje goed gaar is kan hij er ook op! Ik haal hem even voor de eiersnijder en verdeel het ei over het broodje. Echt deze combinatie ziet er misschien niet zo lekker uit, maar dat is het zeker wel!

 

Broodje Martino

Het is alsof er een engeltje over mijn tong heen piest, dit is zo een lekker broodje. En eigenlijk ook super makkelijk zelf te maken. Deze ga ik er in houden en zeker vaker maken. Jullie?

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

14 reacties

 1. wel heel erg makkelijk om te maken! leuk als je iets uitgebreider broodje wilt eten en niet veel tijd hebt. Daarnaast ingrediënten die je vaak ook nog wel in huis hebt liggen!

 2. En bijna allemaal producten met ’n vinkje ?
  Mager vlees, mosterd is gezond, curry & tabasco is veel beter dan mayonaise , ei is een goede keuze (vooral gekookt) augurk is goed , ui is groente, alleen het broodje zou volkoren moeten zijn hahaha.
  Goed opgelet bij de dieetiste ;-)

 3. Wat een bijzonders combinatie. Filet american met ei en ui vind ik heerlijk maar ik zou er nooit op komen om er augurk bij te doen. Zeker iets om te proberen, ik ben benieuwd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *