Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bronze it baby!

 photo Bronzers_zps3b945b53.png

Bronzers zijn een veel gebruikt make-up product met deze warmere dagen. Ik vind het mooi om in mijn gezicht net iets bruiner te lijken en daarom pak ik nu vaker een bronzer dan een blush. Of een combinatie van beiden kan natuurlijk ook. Ik had nog een hele stapel bronzers in mijn kast liggen waar ik nog niks over geschreven had, dus tijd voor een bronzer update!

 photo Bronzers2_zps70b438e3.png

Gosh Bronze

Wat een toepasselijke naam heeft deze bronzer van Gosh die prachtig in kleur overloopt. Zo kun je makkelijk je eigen kleuren combineren met wat jij mooi vind!

 photo Bronzers3_zps8cc91e86.png

Zie je die prachtige gouden shimmers, ik was meteen verliefd. Helaas was het na één keer met de kwast vegen weg, bummer een overspray dus. Wat je dan overhoud zijn de shimmer kleurtjes, ook niet lelijk maar het is wel jammer van de mooie gouden glitters. Deze bronzer kost € 9,49.

 photo Bronzers4_zpsf0949ffe.png

Miss Sporty Tan Up & NYC Big Bold

Miss Sporty en NYC zijn van hetzelfde moeder bedrijf en dat kan je meteen zien, de twee producten zijn echt identiek, behalve dan de opdruk op de deksel en in de bronzer zelf. Ze hebben dezelfde verpakking, kleur en pigmentatie. Oja, en de prijs van € 3,99 is ook hetzelfde!

 photo Bronzers5_zpse9a4b25a.png

De bronzers zijn lekker groot waardoor je er zeker een hele tijd mee vooruit kan. Omdat ze matte zijn kan je ze ook prima voor het lichaam gebruiken. Bijvoorbeeld voor je hals of decollete.

 photo Bronzers6_zpsc28e14c7.png

Rimmel Natural Bronzer

Dit is een bekende bij jullie, deze ligt volgens mij al jaren in het Rimmel vak en is nog steeds niet vernieuwd, maar wel de kleur! Deze is namelijk iets lichter dan de kleuren die er al waren, deze is dus ook geschikt voor de meiden onder ons met een wat lichtere huid die niet meteen zo een donkere bronzer willen gebruiken.

 photo Bronzers7_zpsf671ad8d.png

Ook deze is matte, net zoals de NYC en die van Miss Sporty, hij heeft alleen een iets subtielere kleur. De verpakking vind ik ook echt zo een verpakking alsof het al tijden in de winkel ligt, het is dan ook niet meer echt een verpakking van nu vind ik zelf. Maar desondanks dat is het wel een mooie bronzer! Prijs, € 9,99.

 photo Bronzers8_zps53ec87f2.png

Van onder naar boven: Rimmel, Gosh, NYC, Miss Sporty

 photo Bronzers9_zpseabb8db4.png

Hier draag ik de bronzer van Gosh! Die ik ook meteen het mooiste vind!

 photo Bronzers1_zps013db2d8.png

Mijn favorieten zijn die van Rimmel en Gosh, die andere twee vind ik best wel een beetje aan de donkere kant dus niet zo mooi voor mijn gezicht. Wat is jullie favoriete bronzer?

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

28 reacties

  1. Ziet er goed uit! Bronzers gebruik ik nu ook erg veel in de zomer. Heb er zelf en van Essence en een donkere poeder van Maybeline die ik gebruik als bronzer.

  2. Leuk om al die bronzers in een artikel te zien! Heel erg jammer van die overspray van Gosh, zo zonde! Ik wil wel graag die van Rimmel proberen! :-)

  3. Mooie foto’s! Leuk artikel ook!

    Alleen, als ik dan je site wil bezoeken duurt het laden altijd ontzettend lang, terwijl mijn computer andere sites wel snel laad. Is dit ook bij anderen? Dat deze site altijd zo lang duurt met laden?

  4. Ik heb die van NYC. En een bronzer is idd heel erg mooi in de zomer! Zolang je er niet mee overdrijft natuurlijk :)

  5. Staat je mooi. Ik vind vooral die van Gosh erg mooi en dan die van Rimmel, omdat ze ook voor lichtere huisjes zijn en daar is die van mij er ook één van

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *