Bridget Jones’s Baby, wat vond ik ervan?

Bridget Jones’s Baby, wat vond ik ervan?

Al tijden keek ik naar deze film uit Bridget Jones’s Baby! De oudere Bridget Jones filmen stammen uit mijn kindertijd samen met Mean Girls en dat soort films. Toen der tijd kon ik deze films dromen en vond ze super leuk. Maar ik moet eerlijk toegeven dat de laatste keer was dat ik Bridget Jones had zien al een hele tijd geleden was. Toen ik dus in de zaal zat moest ik wel even twee keer nadenken wat er allemaal vooraf gebeurt was, maar één ding wist ik zeker, dit wordt vast een leuke film!

Bridget Jones’s Baby, wat vond ik ervan?

Het verhaal is eigenlijk heel simpel en voor de hand liggend. ‘En ze leefden nog lang en gelukkig’ blijkt niet weggelegd voor Bridget Jones. Na haar break-up met Mark Darcy is ze in de veertig en opnieuw single. Bridget besluit zich te focussen op haar baan als producent van een nieuwsprogramma en brengt veel tijd door met haar vrienden.

Het lijkt alsof ze nu eindelijk alles onder controle heeft en dat er niets meer mis kan gaan… Maar dan ontmoet ze een onweerstaanbare Amerikaan: Jack en haar liefdesleven staat weer op z’n kop. Deze man heeft alles wat de Britse Darcy mist. Geheel ongepland, blijkt Bridget in verwachting te zijn en weet ze niet zeker wie van de twee mannen de vader is…

Bridget Jones’s Baby, wat vond ik ervan?

De film begint typisch Jones, een eenzame verjaardag met een terugblik op haar dramatische dag. Je raadt het al, er is weer flink gelachen en in de film zit echt een flinke dosis humor. De zaal heeft echt meerdere keren plat gelegen van het lachen en zo ook ik. Ik kan je dus zeker een vermakelijke avond garanderen als je naar deze film gaat.

Bridget Jones’s Baby, wat vond ik ervan?

Voor de rest vind ik de verhaallijn ook erg leuk en de spanning zit er goed in. Van wie is het kind nou, met wie gaat ze er voor of gaat ze het uiteindelijk dan toch allemaal alleen doen. Ik ben in ieder geval tot de laatste minuut geboeid geweest en wilde maar wat graag weten wie de vader was. En elke keer als ik dacht het te weten gebeurde er wel weer iets. Het houdt je echt tot de laatste paar minuten van de film in spanning. En stiekem hoopt volgens mij iedereen dat het Darcy is, tenminste dat had ik wel, jullie?

Bridget Jones’s Baby, wat vond ik ervan?

De film is gaat zeker niet de boeken in als meesterwerk, maar hij is vooral heel erg komisch en vermakelijk. Ik heb een hele leuke twee uur gehad en me prima vermaakt en gierend op mijn stoel gezeten bij sommige momenten. Wil je weten hoe je jeugd sentiment film verder gaat en ben je wel in voor een vermakelijke avond? Dan kan ik je echt zeker deze film aanraden om te zien. Of je dat nou alleen nu in de bioscoop doet of straks op schijf is natuurlijk aan jou. Ik heb in ieder geval met een vriendin een hele leuke avond in de bioscoop gehad! Hebben jullie Bridget Jones’s Baby al gezien en wat vonden jullie er van?

Bron afbeeldingen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  chucky1012
  18 september 2016 at 15:04

  Lijkt me een leuke film.
  Goed artikel.

 • Reply
  femketje
  18 september 2016 at 15:49

  oehh nu wil ik ‘m alleen nog maar meer zien :D

 • Reply
  Mariëlle
  18 september 2016 at 15:52

  Ik wil hem zeker zien hihi!!

 • Reply
  Tamara TS
  18 september 2016 at 15:59

  Ik moet hem nog steeds gaan kijken, ik ben zo benieuwd!!!

 • Reply
  Romy
  18 september 2016 at 16:25

  Ah wat leuk! Dit lijkt me echt een geweldige film.

 • Reply
  Eline
  18 september 2016 at 17:31

  Ik wil hem echt heel graag zien. Heb bij de vorige delen ook heel veel gelachen, dus dit lijkt me echt een film voor een hele gezellige avond.

 • Reply
  Marlissa
  18 september 2016 at 18:48

  Ik ben benieuwd, ik ga zometeen!

 • Reply
  Mariska
  18 september 2016 at 19:07

  Moet eerlijk bekennen dat ik de vorige films ook niet heb gezien, dus ik voel me niet zo geroepen om naar deze film te gaan. Al lijkt hij me wel leuk!

 • Reply
  Laura
  18 september 2016 at 21:06

  Staat zeker op mijn lijstje om te kijken! Ik kijk de twee oudere films hiervan ook regelmatig eens terug.

 • Reply
  Aarti
  18 september 2016 at 21:21

  Hij is zeker super leuk heb erg gelachen vond hem geweldig. Liefs Aarti

 • Reply
  Wies | Nature of Happiness
  18 september 2016 at 21:26

  Ik ga volgende week naar de bioscoop met mijn moeder! De Bridget Jones films vind ik helemaal geweldig, de vorige twee heb ik allebei geloof ik al 10 keer gekeken. Ik ben heel benieuwd naar deze! Ik baal alleen wel een beetje dat Hugh Grant er niet meer in zit…

  • Reply
   Aranka
   18 september 2016 at 21:46

   Die zit er wel in, haha!

 • Reply
  Susan
  19 september 2016 at 07:14

  Hij lijkt me wel leuk, maar dan moet ik eerst de andere nog kijken haha!

 • Reply
  Vanessa
  19 september 2016 at 08:57

  Ik ben ook heel benieuwd naar de film, de laatste foto ziet er alvast hilarisch uit :D

 • Reply
  Patricia
  19 september 2016 at 14:22

  Ik denk dat ik één van de weinige vrouwen ben die deze film niet leuk en grappig vond en blij dat hij was afgelopen :) Ondanks dat vind ik wel dat je deze minirecensie goed hebt geschreven en het is duidelijk dat meningen verschillen ;)

 • Reply
  Loes | Gewoon iets met Loes
  19 september 2016 at 14:55

  Ik heb ‘m nog niet gezien, maar hij staat wel op de verlanglijst!

 • Laat een reactie achter