Search
Close this search box.

BreastGro update: ervaringen en zelfverzekerd op vakantie

BreastGro update: ervaringen en zelfverzekerd op vakantie

Een paar maanden geleden vertelde ik jullie over mijn onzekerheden rondom mijn borsten. Na het afvallen hingen ze er maar wat zielig bij en dat vond ik best vervelend. Maar gelukkig is daar iets voor, namelijk BreastGro! Ik ben daar een paar maanden geleden mee begonnen en vertel jullie nu hoe het gaat na drie maanden. Merk en zie ik verschil? En kon ik zelfverzekerd in mijn bikini met een goed gevulde cup?

Voor degenen die het gemist hebben, in dit artikel vertel ik over mijn onzekerheden wat betreft mijn borsten, vooral na het afvallen. Om van die onzekerheid af te komen slik ik nu al gedurende drie maanden BreastGro. Dit zijn voedingssupplementen die ervoor zorgen dat je grotere en vollere borsten krijgt op een 100% natuurlijke manier. De formule bevat ingrediënten zoals hopextract, soja en granen. Deze ingrediënten stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten en zorgen ervoor dat het voller wordt. Hoe meer klierweefsel er aanwezig is, hoe groter de kans op ontwikkeling van het klierweefsel.

Vier keer per dag slik ik een pil en ik moet eerlijk toegeven, dat schiet er soms wel eens bij in. Ik heb dus een vast moment voor de pillen en heb ze ook in de kast van de glazen en bekers gelegd. De pillen neem je verdeeld over de dag in. Ik neem ze in tijdens het ontbijt, lunch, avondeten en tijdens het koffierondje ’s avonds.

De pillen hebben best een flink formaat – vind ik dan – maar je slikt ze heel gemakkelijk weg met een glas water. De pillen zijn trouwens smakeloos, dus je ervaart geen vervelende smaak in je mond, dat vind ik prettig. Het slikken van de pillen gaat dus goed, maar hoe gaat het met de borsten zelf?

In het begin merkte ik geen verschil en had het idee dat ik die pillen voor niets aan het slikken was, maar na 6 weken begon ik toch iets te voelen en dat gevoel kan ik me nog goed herinneren. Het voelde weer alsof ik 11 was en beginnende borsten kreeg, tenminste zo voelde dat. Toen ik als meisje borsten begon te krijgen vond ik dat heel gek voelen, ik voelde toen een soort van schijf die gevoelig was in mijn borsten komen en dat gevoel heb ik nu ook weer, heel apart! De pillen dus dus zeker wel hun werk, gevoelsmatig dan.

En ook mijn borsten zelf zien er anders uit, ik omschreef ze als hangende theezakjes en ik denk dat iedereen daar wel een voorstelling bij kan maken. Maar nu merk ik dat ze echt minder hangen en meer volume hebben. Ze staan weer een stuk mooier rechtovereind om het zo maar te zeggen. Of ze echt groter zijn weet ik niet, maar de BH is op dit moment wel weer mooi gevuld met een volle borst en daar ben ik blij mee, dat geeft me een zeker gevoel.

BreastGro update: ervaringen en zelfverzekerd op vakantie

Op deze foto kun je ook zien dat mijn bikinicup mooi gevuld is en dat gaf me een zeker gevoel! Ik had niet het idee dat als ik in bikini stond je zo naar binnen kon kijken. Ik heb heerlijk van de vakantie genoten en heb me niet druk hoeven maken over mijn borsten en dat is toch wel een heel erg fijn gevoel! Over een paar maanden kom ik bij jullie terug met de laatste update en met de echte voor en na foto’s, want daar zijn jullie vast ook heel erg benieuwd naar!

Wil je meer informatie over BreastGro? Dan kun je naar hun website toe waar je alle informatie en ook persoonlijke ervaringen en verhalen kan lezen. BreastGro is onder andere bij de Tuinen en Bol.com te koop. Voor 128 capsules betaal je € 59,99 en voor 256 capsules € 109,00.

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

10 reacties

 1. Ik ben eigenlijk heel benieuwd of het resultaat blijft zodra je stopt met het nemen van deze pillen. Zelf ben ik ook 22 kilo afgevallen en ben van een 85f naar 75e gegaan. Ik merk dat zeker het bovenste deel van mijn borst minder gevuld is. Ben alleen bang dar als je stopt met die pillen dat het dan ook afneemt

 2. Oh, dit klinkt wel heel interessant. Ik heb dan wel geen grote, maar ze mogen wat mij betreft wel wat steviger en/of groter. Ik ga eens een kijkje nemen…

 3. Je bent toch weer een paar kilo aangekomen, zou het daardoor komen dat de cups weer gevuld zijn? Ik begrijp heel goed dat men die pillen wil verkopen, maar dit helpt vogens mij niet echt. Blijf toch van die pillen af! Zeker als je niks mankeert!

 4. ik vind het moeding dat je zo schrijft over je lichaam :) Los van je lichaam hoe die er ook uit ziet, je hebt een mooie hoofd en een leuke, toegankelijke persoonlijkheid. Je persoonlijkheid zorgt ervoor dat ik elke week wel lees op je blog. Als je geen vriendelijke, toegankelijke attitude, gezichtsuidrukking hebt, maar wel een zogenoemden hot body? Of een slechte persoonlijkheid ? Wie wilot vrienden daarmee worden, wie wilt de blig lezen van een ontoegankelijke, onpersoonlijke, koude persoon?? :) Fijne vakantie nog, liefs Ipek.

 5. Ik wist helemaal niet dat er zoiets bestond. Wat een goed product en fijn dat het helemaal natuurlijk is. Ik weet alleen niet of ik het zelf zou aanschaffen, wel heel prijzig.

 6. Ik heb echt helemaal niks met dit soort pillen, (voedings)supplementen of dergelijke “medicijnen”. Zo lang je niet ziek bent en geen medische reden hebt om medicatie gebruiken, moet je gewoon van dit soort “pillen” afblijven, vind ik. Ook al bevat het natuurlijke ingrediënten.

  Ik geloof ook nooit dat zulke producten écht werken, maar dat het meer een soort van placebo-effect heeft. Je denkt dat het werkt, dus het werkt… Ik hou er niet van. Vraag me dus ook oprecht af of deze pillen echt werken of dat het zo “lijkt” omdat je dat graag wilt. Desondanks erg fijn dat je je niet onzeker hoefde te voelen tijdens de vakantie!

  Dit is niet persoonlijk bedoeld hoor of specifiek gericht tegen dit product. Dit is gewoon mijn algemene mening over dergelijke producten/pillen.

 7. Je bent zoveel afgevallen, en in plaats van dat je geniet en trots bent op wat je hebt bereikt zoek je direct het volgende om ontevreden over te zijn én kies je ervoor dit te (proberen) veranderen. Waarom toch die hunkering naar perfectie? Waarom is “goed genoeg” ineens niet goed genoeg meer? Je houdt hiermee de trend in stand die vele bloggers al hebben gezet. Gelukkig ben jij (nog) niet overstag gegaan met cosmetische chirurgie, maar ik mis het hele idee van “body positivity” zonder al die hulpmiddelen een beetje de laatste tijd…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *