Zoek
Sluit dit zoekvak.

BreastGro Ervaringen + voor en na foto’s

BreastGro Ervaringen + voor en na foto’s

Een paar maanden geleden vertelde jullie dat ik onzeker was over mijn borsten, dat het niet meer de volle borsten waren die ik ooit had. Dat heeft te maken gehad met het afvallen en natuurlijk het ouder worden. BreastGro belooft al die onzekerheid weg te nemen en je borsten groter en voller te maken, precies waar ik naar opzoek was. We zijn inmiddels een half jaar verder en ik vertel jullie mijn ervaringen en laat jullie de voor en na foto’s zien.

BreastGro Ervaringen + voor en na foto’s

Voor degenen die nog niet helemaal bekend met het BreastGro concept zijn zal ik het nog even beknopt uitleggen. BreastGro maakt gebruikt van supplementen die je iedere dag moet slikken. De formule bevat ingrediënten zoals hopextract, soja en granen. Deze ingrediënten stimuleren het bestaande klierweefsel in de borsten en zorgen ervoor dat het voller wordt. Hoe meer klierweefsel er aanwezig is, hoe groter de kans op ontwikkeling van het klierweefsel. Je slikt in het begin vier pillen per dag over de dag verdeeld. Voor versteviging van de borsten volg je de kuur 3 maanden en voor een borstvergroting 6 tot 8 maanden. Daarna stap je over op een onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

BreastGro Ervaringen + voor en na foto’s

Ik hoefde niet per se grotere borsten, maar ik wilde wel graag vollere borsten. Mijne hingen er een beetje zielig als theezakjes bij en dat voelt toch niet goed als je naar jezelf in de spiegel kijkt. Vooral als je weet dat het ooit anders is geweest. Ik slik de pillen nu ruim een half jaar en ben begonnen met vier pillen per dag en ben nu overgegaan op de onderhoudsdosering van 1 tot 2 capsules per dag.

Vier pillen op een dag slikken is best wat en ik moest er ook echt goed aan denken dat ik wel de pillen slikte, ik merkte namelijk dat ik het best nog wel eens vergat, helemaal als ik onderweg was of druk bezig was. Ik had de pillen dus maar naast de glazen en bekers in de kast neergelegd, elke keer dat als ik iets wilde drinken dat ik de pillen zag en er eentje innam. Dit was vaak bij alle maaltijden en ’s avonds bij een kopje thee of koffie op de bank. En op een gegeven moment is het routinewerk en ben je er gewoon aan gewend.

Na mijn vakantie in Griekenland schreef ik de eerste update over wat er al veranderd was en wat ik voelde. Ik vertelde dat het weer was alsof ik borsten kreeg, ik kan me dat gevoel namelijk nog goed herinneren als tiener. Dat ik ineens ‘pijnlijke’ harde schijven in mijn borsten kreeg. Dat gevoel had ik na een paar maanden intensief de pillen slikken weer, heel bijzonder. Maar wel met resultaat, want ik zag langzaamaan de vorm van mijn borsten weer terug komen. Na drie maanden had ik voor mijn gevoel weer de gewenste volle borsten en ben ik gestopt met vier pillen per dag slikken en overgegaan op één tot twee pillen per dag (het is maar net of ik aan die tweede pil denk). En natuurlijk zijn jullie benieuwd naar de voor en na foto’s.

BreastGro Ervaringen + voor en na foto’s

Ik moet er wel bij zeggen dat het op de foto wat lastiger vast te leggen is (ik ga natuurlijk niet met de blote borsten op de foto, haha) maar ik denk dat het verschil wel goed te zien is. Je ziet hier duidelijk dat de borsten schuin naar beneden aflopen en er zelfs een klein beetje ruimte over is in mijn BH.

BreastGro Ervaringen + voor en na foto’s

En hier zie je toch echt duidelijk het verschil, mijn borsten lopen veel minder stijl naar beneden en zien er veel voller uit. Nogmaals op camera lastig zichtbaar, maar in het echt ziet het er gewoon veel mooier en voller uit. Ik ben hier echt heel erg blij mee!

Door het gebruik van BreastGro zit ik echt weer beter in mijn vel, het klinkt misschien een beetje gek, maar borsten zijn voor de vrouw toch best belangrijk. Als je jezelf in de spiegel bekijkt en je ziet ineens twee van die hangende theezakjes is dat best confronterend. Als ik nu weer in de spiegel kijk zie ik mijn oude – niet al te grote – maar wel mooie volle borsten terug. Ik hoefde geen grotere cup want ik ben blij met wat ik had en nu weer heb. Moet er wel eerlijk aan toegeven dat ik soms aan het begin dacht ‘waar ben ik aan begonnen’, want vier pillen per dag slikken is best veel en je moet het ook trouw doen. Maar op een gegeven moment wordt het routine werk en vergeet je het eigenlijk niet tot amper meer.

Ik ben blij met het effect van BreastGro en kan het ook iedereen aanraden die toch wat onzeker is over haar borsten en graag wat grotere of vollere borsten wil. Moet er wel bij zeggen dat het alleen goed werkt voor mensen die het klierweefsel al hebben. Heb je dus altijd al een hele kleine cup gehad, dan zullen de pillen wellicht niet werken. Maar ben je afgevallen, ouder geworden of zwanger geweest, dan zullen deze pillen met een gemiddelde cup grote hun werk doen.

Winnen

Ben je ook benieuwd geworden naar dit concept en wil je het graag testen? Goed nieuws, ik mag van BreastGro namelijk één kuur van 3 maanden ter waarde van €178,50 weggeven! Wat je hiervoor moet doen is in de comments vertellen waarom jij dit nodig hebt of wilt testen. Meedoen kan tot en met 16 oktober en daarna mail ik de winnaar, zorg er dus voor dat je je mail adres juist invult.

Wil je meer informatie over BreastGro? Dan kun je naar hun website toe waar je alle informatie en ook persoonlijke ervaringen en verhalen kan lezen. BreastGro is onder andere bij Holland & Barrett en Bol.com te koop. Voor 128 capsules betaal je € 59,99 en voor 256 capsules € 109,00. Wat vinden jullie van het resultaat en zouden jullie BreastGro gaan gebruiken?

Dit artikel bevat betaalde content

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

47 reacties

 1. Dit lijkt me zo fijn om te winnen, en om dit te testen. Vroeger had ik best flinke borsten, maar na een periode van anorexia,waarin ik echt extreem ondergewicht had, veel lijnen, aankomen en nu stabiel gewicht is er van mijn borsten niet veel meer over. Van vroeger een kleine D, heb ik nu nog maar een kleine B. Dit maakt me erg onzeker. Ik vind de prijs voor de kuur echt aan de hoge kant, maar als ik dit zou winnen en het werkt ben ik absoluut bereid dit hierna zelf eraan uit te geven.

  Nogmaals, ik hoop dat dit een goede boost voor mijn zelfvertrouwen kan zijn, na een hele heftige periode.

  Het resultaat is echt wel te zien bij jou! Super mooi.

 2. Ik ben 43 kg afgevallen. Heel fijn, maar Mijn borsten zijn wel wat kleiner en minder stevig geworden. Wil breastGro heel graag proberen!

 3. Ik was ontzettend benieuwd naar deze update, want ik geloofde gewoon niet dat het kon werken.

  Ik doe dan ook graag mee.. mijn borsten zijn na 2 kinderen niet meer wat ze geweest zijn en elke dag voel ik mij daar minder goed door.. sterker nog, ik ben al aan het sparen voor een nieuwe set.. ;-)
  Maar als dit ook werkt, dan zou ik daar zielsgelukkig van worden!

 4. Duidelijk een verschil te zien! Ik doe graag mee aan de winactie. Een maand geleden is ons derde en laatste kindje geboren. Mijn lijf is mijn lijf weer en kan wel een beetje opgekrikt worden. Na drie x borstvoeding is aardig gaan hangen.

 5. Vandaag ben ik 40 weken zwanger en niks te klagen over mijn borsten. Echter weet ik uit ervaring dat straks na de borstvoeding er een zielig stel overblijft. Dit is na mijn eerste nooit meer goed gekomen dus zou graag proberen of dit straks enigzins kan worden ‘hersteld’ met BreastGro!

 6. Ik doe graag mee, na 2 kids en al jaren bezig met aankomen zouden wat vollere borsten aan de bovenkant toch wel fijn zijn! Ze zijn er ooit geweest dus moeten ze ook weer terug kunnen komen!

 7. Ik heb er al eerder positieve berichten over gelezen en ben heel benieuwd. Ik ben na twee kindjes voeden echt vrijwel plat maar geloof in theorie dat er best voor wat vulling gezorgd kan worden onder dat extra vel haha. Ik zou het dolgraag proberen! Het staat voor mij gelijk aan een extra stukje zelfvertrouwen.

 8. Ohhh ja! Was al zo benieuwd of het had geholpen, je kan het inderdaad goed zien op de foto’s! Herken het helaas, door het afvallen + aankomen elke x zijn het bij mij ook theezakjes geworden terwijl ik altijd een mooie cup D had. Natuurlijk in de bh niets van te zien maar zodra ik voor de spiegel sta moet ik toch slikken. Al paar x over gedacht om een lift te doen maar aangezien ik ooit nog kinderen wil is dit zonde van het geld. Dit zou dus heel mooi uitkomen voor mij!

 9. Normaliter reageer ik nooit, maar geniet ik alleen van je posts. Echter wil ik tegen je zeggen dat je mét en zonder vollere borsten een prachtmens bent!
  Wat een prachtig resultaat en wat fijn dat je beter in je vel zit!
  Zelf heb ik best veel striae op mijn borsten gehad vroeger, waar je nu de tekens nog heel goed van ziet.. Dit maakt mij onzeker, aangezien de rek er uit is en ze dus hangen. Ik doe graag een poging om te winnen, om mij net zo als jou te voelen! ?

 10. Hi Aranka! Mooi resultaat! En dat wil ik ook. Voor mijn zwangerschap mijn BH cup is A. Na de 2de zwangerschap heb ik cup B. Ik wil graag dat mijn borsten iets grote en wat voller word. Ik wil geen operatie dus dit is een goede oplossing. ? Bedankt voor deze informatie en review!

 11. Ah, hier is die update! Je ziet inderdaad verschil, wauw! Alleen zie ik het écht niet zitten om vier pillen per dag te slikken. Mijn hoofd is een zeef. Ik heb al bijna dubbel zo lang gedaan over een vijfdaagse Vitakuur waarbij ik maar twee zakjes per dag moest innemen. :’)

 12. Sorry, maar wat een flauwekul. Het gaat hier in de eerste plaats om betaalde content dus is het niet zo gek dat je er enthousiast over bent. In de tweede plaats, als het product daadwerkelijk iets zou doen, zouden plastisch chirurgen werkeloos zijn. Uit eerdere onderzoeken is gebleken dat dit soort middelen totaal geen zoden aan de dijk zet. Op de foto’s is werkelijk geen verschil te zien. Bovendien, als je met hangende schouders staat en daarna je schouders naar achteren trekt, tsja, dan lijken je borsten inderdaad groter. Volgende keer graag weer een serieus stukje.

  1. Inderdaad dit is echt niet mogelijk met een pilletje! Iedereen met een beetje verstand moet toch snappen dat dit niet kan. Ik zie ook totaal geen verschil op de foto’s en als die er al is dan is het door de houding. Niet weer van die gekke dingen beweren Aranka!

   1. Ik geloof er ook niet in en wat zijn de bijwerkingen op de langere duur? Je valt ook af en komt weer bij. Dat zul je niet alleen aan je taille, benen e.d. merken maar ook aan je borsten.

 13. Wauw! Dit wil ik dus heel graag. Ik heb echte peer vormige borsten en heb dus nooit een mooi decollete. Als ik dat wel heb, shape ik heel vaak met makeup maar dat is toch niet helemaal het effect wat ik zou willen. Zou echt zo fijn zijn als de bovenkant voller wordt!
  Schrijf je ook nog een latere update? Nadat je gestopt bent met de pillen? Of moet je ze blijven slikken de rest van je leven?

 14. Mooi resultaat! En mooie foto’s. Ik zou graag willen winnen omdat ik vorig jaar september te horen heb gekregen dat ik chronisch ziek ben. Een lange tijd op zoek geweest naar medicijnen, maar in het begin hielp niets. Toen moest ik prednison slikken en daar kwam ik erg van aan helaas.. nu ben ik bezig om het er weer af te krijgen, maar ik mis nu net zoals jij een beetje volume bovenin de borst! Dus daar zou ik het graag voor willen proberen!

  1. Oja, en ik ben nog maar 25 dus het zou leuk zijn als het dan nog allemaal een beetje naar m’n zin er uit blijft zien! En ik moet nog meer afvallen… Dus hoop hierdoor m’n dames een beetje te redden!

 15. Zou bijna een foto van mijn theezakjes uploaden om je te overtuigen om mij te kiezen ? Met ruim 40 kilo minder is er van mijn volle E-cup weinig meer over… De cup is nog steeds redelijk maar het volume is echt totaal verdwenen, dus ik zou dit product graag proberen!!

 16. Ik zou dit ontzettend graag testen. Ik ben heel lang onzeker geweest over mijn kleine borsten (A cupje), en heb veel verschillende dingen overwegen. Uiteindelijk heb ik besloten dat ik tevreden wil zijn met wat ik heb. Kleine borsten kunnen heel ook ontzettend mooi zijn! ik zou deze pillen willen testen, niet om ze groter te krijgen, maar om ze wat meer ‘perky’ te maken. Mooi resultaat bij jou in ieder geval, en fijn dat je weer beter in je vel zit!

 17. Dag Aranka, het werkt dus echt, mooi hoor! Blij dat je zelfvertrouwen is opgekrikt. Ik zou graag winnen, gewoon omdat ik het verdien. Ben half september twee x geopereerd door omstandigheden. Mijn lijf heeft nu opeens allemaal littekens erbij. Ik kan net als jij dus ook wel een boost gebruiken voor mijn zelfvertrouwen. Succes iedereen, greets Irene

 18. Ik vind het effect echt wel goed zichtbaar, ik ben er eigenlijk best wel verbaasd over! Ik zou het ook onwijs graag willen proberen. Ik vind mijn gezondheid en bijbehorend gezond uitziend lichaam heel belangrijk en sport daarom 4-5 keer per week. Helaas doet dat niet heel veel goeds voor je boobies, dus zou het echt heel graag willen proberen!

 19. En als je stopt met de pillen zakt t hele zaakje weer in elkaar? Dus dan maar blijven slikken voor 180 euries per 3 maanden?? Zal de producent blij mee zijn..

 20. Wauw! Dit zou ik wel graag willen testen! Na de zwangerschap 2 jaar geleden is er namelijk niet veel van overgebleven, en ik had al niet veel ;-)

 21. Mijn borsten zijn altijd een groot punt van onzekerheid geweest. Een cosmetische ingreep vind ik echter nog steeds een brug te ver, dit zou dan ook de ideale oplossing zijn! Ik doe dus graag mee aan de winactie. Wat een mooi resultaat bij jou!

 22. Na twee zwangerschappen zijn mijn dames niet meer wat ze geweest zijn helaas… Ik merk ook dat het me tegen houdt om goed door te zetten met afvallen, bang dat er dan helemaal niks overblijft :(… De kuur kan mij hier hopelijk doorheen helpen!

 23. Zelf wil ik een borstvergroting. Heb namelijk zulke kleine borstjes, sommige mannen hebben zelfs meer. Alleen zon operatie kan ik niet betalen.
  Dus ik zou dit graag willen testen

 24. Hey Aranka,
  Ik zou dit supergraag willen winnen! Waarom? Simpel, eind juni 2018 ga ik trouwen met de liefde van mijn leven en heb altijd gevonden dat mijn borsten niet bij de rest van mijn lichaam passen. Ik ben iets voller van figuur maar helaas niet aan mijn borsten! Dit zou daarom ideaal zijn voor dat kleine extraatje om nog meer te stralen in mijn trouwjurk!

 25. Goed informatief artikel! Het is echt mooi en goed te zien het resultaat bij jou. Lijkt mij heel erg fijn om dit te testen! Ben altijd dik geweest, sinds 3 jaar een boel afgevallen, maar helaas zijn mijn borsten ook een stuk kleiner er slapper geworden.. erg jammer. Dit product zou ik super vinden!

 26. Ik was heel sceptisch toen ik het eerste artikel hiervan las, maar nu ben ik toch echt benieuwd! Ik zou dit graag testen omdat ik door een stresserende periode redelijk wat afgevallen ben, waardoor ook mijn borsten wat van hun vorm verloren zijn.

 27. Je ziet echt verschil wat tof. Ik zou graag willen testen of het voor mij ook werkt, of mijn borsten wat steviger worden bij gebruik van de pillen. Eigenlijk een beetje hetzelfde effect als wat bij jou heel goed gelukt is.

 28. Hoi Aranka, interessante post! Ik ben zo’n 7 kilo aangekomen in de laatste maanden, maar het gewicht heeft zich niet zo eerlijk verdeeld over mijn lijf. Mijn vriend blijft zeggen dat ik er goed uit zie, gelukkig maar. Toch zou ik dit graag willen proberen, voor mijzelf.

 29. Ik wil graag meedoen voor mijn vriendin. Ze heeft het momenteel erg zwaar doordat ze anorexia heeft en ontzettend veel is afgevallen. Ze had altijd borsten waar ik jaloers op was, en nu zijn ze een aantal cups kleiner geworden. Ze is sowieso al ongelofelijk onzeker over haar lichaam, maar ze was altijd erg tevreden en zelfverzekerd over haar borsten. Zelfs die zelfverzekerdheid is nu weg, en dat vind ik zo erg om te zien… ik gun haar dat ze weer een beetje van (een gedeelte van) haar lichaam kan houden!

 30. Het eerste wat ik dacht toen ik dit artikel aan klikte was: ‘een half jaar geleden alweer?!’ Ik weet nog dat ik je artikel destijds las.
  Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat je zo duidelijk resultaat zou merken!
  Wat fijn voor je, borsten is inderdaad een groot deel van je vrouwelijkheid.
  Ik ben zelf nu twee jaar bezig met gezond eten en lekker sporten. Ik ben niet veel afgevallen, maar mijn lichaam is wel zeker veranderd. Doordat mijn vetpercentage is gedaald, is ook het volume uit mijn borsten weg. Zo jammer.. precies wat jij ook aangeeft: ik hoef geen grotere cup, maar zou wek heel graag het volume terug willen! Ik doe graag mee

 31. Graag zou ik deze pillen winnen. Door de verschillende positieve reacties ben ik overtuigd van de werking van deze pillen!

  Zomer 2018 zal ik in het huwelijksbootje stappen. En wat zou ik dat al te graag willen doen met ietsjes meer borst. Na 20 kilo afgevallen te zijn, zijn ze niet meer zoals ze voorheen waren.

 32. Ik zou dit zo graag willen winnen voor mijn zusje. Mijn zusje is midden 20 en heeft een AA cup, waar ze super onzeker over is. Vooral in de zomer merkte ik dat toen we op vakantie waren. Ik zou graag dit aan haar willen geven en laten testen<3

 33. ik kan je helemaal snappen als het over onzekerheid gaat van de borsten. ik een enorme hoeveel aan kilo’s kwijtgeraakt. hier ben ik erg blij mee maar er zit inderdaad ook een nadeel aan. mijn borsten zijn ook niet meer wat het geweest is, dit maakt mij onzeker en helaas wordt ik er toch vrijwel dagelijks mee geconfronteerd door mijzelf. ik vind het prachtig dat zo iets dan ook echt werkt. ik ben erg benieuwd geraakt, maar de prijs is te hoog op dit moment. maar bewaar het wel voor de toekomst eventueel. liefs soraya

 34. Ja ik snap je helemaal…. hier na twee kinderen en afvallen ook twee zielige theezakjes…. mijn haar is gekleurd, gewicht naar beneden dus een kuurtje zou ik heeeeeel blij mee zijn!!!! Duimen maar!

 35. Ik ben in het afgelopen jaar 15 kilo afgevallen. Helaas zijn mijn borsten ook niet meer wat ze geweest zijn, dus ik zou de kuur héél graag willen proberen!

 36. Het zal voor iedere vrouw verschillend zijn wat het resultaat is bij het slikken van borstvergroting tabletten je borsten er groter of steviger/voller van worden. Zoals op de foto’s van Aranka in haar blauwe BH lijkt me ook iets verschil te zien in de voor- en na foto met ’n iets vollere borst. Vraag me af nadat je zo’n tabletten gedaan heb je borsten dan nog steeds vol/stevig blijven?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *