Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Volume Glamour Push Up Effect Mascara

 photo Bourjois-Push-Up7_zps50899676.png

Het is een hele tijd stil geweest rondom Bourjois op mijn site, maar vandaag gaan we er weer met een prachtig nieuw product tegenaan! Bourjois brengt volgende maand een aantal nieuwe make-up producten op de markt met onder andere deze prachtige Bourjois Volume Glamour Push Up Effect mascara. Die belooft je wimpers een prachtige volume te geven en lekker veel body.

 photo Bourjois-Push-Up_zps43ec8704.png

Ik hou van mascara’s die veel volume geven, maar deze maakt je wimpers ook nog eens wat dikker dan ze normaal al zijn door de speciale formule. De formule heeft een speciale coating waardoor hij ook nog eens extra goed blijft zitten zonder uit te gaan lopen.

 photo Bourjois-Push-Up2_zpsb2be3ce8.png

De verpakking is een standaard Bourjois verpakking die we al vaker bij mascara’s terug hebben gezien. Deze mascara maakt dan ook deel uit de volume collectie van Bourjois. De naam vind ik erg leuk, maar stiekem moet ik wel in combinatie met de kleuren aan de Benefit Push Up liner denken.

 photo Bourjois-Push-Up3_zpsaf52d3de.png

De mascara heeft een opliftend effect waardoor je wimpers snel meer volume krijgen met een mooie krul. De formule belooft niet te gaan klonteren, hoeveel laagjes je ook wilt aanbrengen. Na het aanbrengen en het opdrogen voelen de wimpers nog steeds lekker zacht en flexibel aan zonder te vlekken of brokkelen.

 photo Bourjois-Push-Up5_zpsec9800a7.png

De mascara is verkrijgbaar in één kleur, je raad het al, natuurlijk zwart. De borstel is van plastic en heeft een beetje de uitstraling van een harige borstel.

 photo Bourjois-Push-Up6_zps60600ddc.png

Van dichtbij zie je dat de haartjes van plastic zijn en een spiraalvormige vorm hebben. Ook neemt de borstel behoorlijk was mascara op waardoor je die dikkere wimpers krijgt. De vorm zorgt ervoor dat de wimpers niet aan elkaar blijven plakken en gaan klonteren.

 photo Bourjois-Push-Up8_zps34c2248a.png

Mijn wimpers zonder mascara.

 photo Bourjois-Push-Up9_zps644787ac.png

Mijn wimpers met de Bourjois Volume Glamour Push Up Effect mascara. De mascara belooft niet te gaan klonteren, maar als ik heel goed kijk zie ik toch wel een klein beetje losse stukjes zitten. Maar gelukkig valt het niet echt op, maar echt helemaal 100% klontervrij is hij niet.

 photo Catrice-Skin-Tone11_zps46811a0e.png

De mascara brengt heel gemakkelijk aan en geeft meteen een duidelijk en mooi effect zoals ik het graag zie. Lekker veel volume en een stuk dikkere wimpers. De mascara voelt inderdaad flexibel aan op de wimpers en blijft de hele dag perfect op zijn plek zitten. Aan het einde van de dag heb ik geen last van afgebrokkelde stukjes of een zwarte waas onder mijn ogen.

 photo Bourjois-Push-Up1_zps148b71a3.png

Deze mascara heeft mijn enthousiast gemaakt! Ik krijg er zeker veel volume door en hij blijft gewoon de hele dag op zijn plek zitten, dat vind ik altijd heel erg belangrijk. Het duurt nog wel eventjes voordat hij in de winkels ligt want vanaf september is hij te koop bij onder andere de Etos, Douglas en ICI Paris XL voor € 12,99 per stuk.

Dit product heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

26 reacties

  1. Dit is echt een prachtig resultaat, erg mooi. Bij mijn lokale Etos gaat Bourjois uit de winkel, dus is alles voor de helft van de prijs. Misschien kan ik daar deze mascara nog scoren, maar als hij pas in September uit komt denk ik het niet… jammer. xxx Lucinda

  2. Mijn favoriete mascara is er eentje van Bourjois! Deze doet me inderdaad heel erg aan de Push Up producten van Benefit denken! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *