Search
Close this search box.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Rondom Bourjois is het een beetje stil in beautyland en dat vind ik eigenlijk heel erg jammer omdat het zo een leuk en mooi merk is. Een aantal jaar geleden gebruikte ik ontzettend veel producten van dit merk en vooral de foundations waren ongekend populair. Nu hoor je er eigenlijk amper nog iets van wat gewoon jammer is. Laatst kreeg ik de nieuwe mascara en eyeliner van dit merk toegestuurd waar ik erg benieuwd naar was. Dat vraagt natuurlijk om een review.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Bourjois heeft al een grote Glamour Effet Push Up lijn met daarin verschillende mascara’s en eyeliners, maar het nog wel wat meer worden vond het merk. Daarom breidt de lijn zich uit met twee nieuwe mascara’s en een eyeliner. Naast deze zwarte mascara komt er ook nog een blauwe variant van uit die voor de rest vrijwel hetzelfde is als deze mascara, dan weten jullie dat. Ik laat jullie graag de beide producten zien want ze zijn echt erg prettig!

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Bourjois slim felt-tip eyeliner Black – € 12,99

Ik ben groot fan van eyeliner in de vorm van een handige pen. Ik heb er al heel wat getest en eigenlijk kom ik altijd bij mijn L’Oréal of Maybelline eyeliner pen uit. De meeste eyeliners hebben niet zo een fijne en scherpe punt of zijn vrij dik. Deze eyeliner belooft ook een dunne tip te hebben die heel precies kan werken. Ook heeft  de eyeliner een super goed gepigmenteerde formule en geeft in één beweging een intens zwarte kleur die tot wel 24 uur perfect blijft zitten.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Als ik de eyeliner open maak word ik eigenlijk meteen enthousiast. De eyeliner ziet er namelijk precies hetzelfde uit als mijn geliefde L’Oréal eyeliner, dat belooft tenminste al veel goeds. Ik ben erg benieuwd of deze ook een mooie strakke en gepigmenteede lijn kan zetten. Ze beloven het in ieder geval wel, maar ze doen het ook! De eyeliner geeft een super gepigmenteerde diep zwarte lijn af die makkelijk wendbaar is. Het is alsof ik met mijn eigen favoriete eyeliner bezig ben, maar misschien nog wel beter omdat deze lijn écht zwart is.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Bourjois Volume Glamour effet Push up Black serum mascara – € 14,49

Een mascara met de tekst volume, glamour en push up trekt meteen mijn aandacht, dat zijn namelijk wel de dingen waar ik naar opzoek ben in een mascara. Je kan je dus voorstellen dat ik heel erg benieuwd naar deze mascara en wat deze gaat doen met mijn wimpers. Deze mascara moet zorgen voor een geraffineerd en intens volume bij je wimpers. Volgens Bourjouis zijn de wimpers zijdezacht en gedefinieerd, zonder afbreuk te doen aan het “Push up effect”, met een intens zwart resultaat. Dat gaan we testen!

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

De mascara heeft een nieuwe formule en een nieuwe borstel dat samen voor een mooi effect moet gaan zorgen. Het zwarte serum met zijde-extract en Pro-vitamine B5 zorgt bij regelmatig gebruik voor zachtere wimpers. Naar mijn idee is dat een beetje overbodig, want moet je nou met zachtere wimpers? Maar misschien snap ik het wel niet helemaal, haha.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Niet alleen de formule is nieuw, ook het borsteltje heeft een speciale vormgeving. Op het eerste gezicht ziet het borsteltje er ook niet heel bijzonder uit anders uit dan andere borstels. Maar het borsteltje is voorzien van hele zachte haren die je wimpers heel mild kammen. Daardoor glijdt de mascara over je wimpers heen en laat en een mooie laag achter zonder te klonteren. Nou, ik ben erg benieuwd!

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Mijn wimpers zonder mascara.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Mijn wimpers met één laagje mascara.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

De mascara brengt heel makkelijk aan en binnen een paar keer kammen heb je al het gewenste resultaat. Ik moet er wel even aan wennen dat er best veel mascara van het borsteltje komt dus daar moet even op letten. Maar voor de rest ben ik eigenlijk heel erg te spreken over deze mascara. Het geeft een mooi effect, volume en krul. Ook blijft de mascara goed zitten en loopt het gedurende de dag niet uit. De mascara is trouwens ook erg simpel te verwijderen.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Ook over de eyeliner ben ik erg enthousiast, maar dat vertelde ik jullie al. De lijn is super goed gepigmenteerd en mooi zwart. Hij tekent heel makkelijk op de huid en blijft ook zo vast als een huis zitten als je er niets geks mee doet. Ook de eyeliner is super simpel met make-up remover te verwijderen.

Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner

Het moge duidelijk zijn, ik ben erg enthousiast over deze twee producten en ze doen hun werk erg goed. Leuk dat Bourjois met goede producten komt waar ik enthousiast over kan schrijven, dat maakt het weer een stuk leuker! De Bourjois Volume Glamour Effet Push Up Black Serum Mascara & Slim Felt-Tip Eyeliner zijn vanaf eind augustus te koop bij onder andere de Etos, Douglas en ICI Paris XL en Bol.com.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

16 reacties

  1. hoi
    hier kun je het niet kopen bij kruidvat/trekpleister, maar verder lees ik er hier en daar ook nooit eens wat over..

    fijne dag :)

    1. de Etos verkoopt het ook vaak, ik zal daar eens kijken als ik jou was! Ik kan ze namelijk ook niet vinden bij de Kruidvat en Trekpleister.

  2. Wat een mooie mascara verpakking! Dat zou al een reden zijn waarom ik hem zou kopen. Goed te lezen dat dit duo zijn werk doet. Vind je wimpers en eyeliner prachtig en snap zeker waarom je enthousiast bent over deze producten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *