Bourjois Volume Clubbing Mascara en Liner Clubbing

Vorige week ontving ik een heel leuk pakketje met een aantal Bourjois producten en zo ook deze Clubbing eyeliner en mascara. Wat met meteen opviel is de opvallende mascara waar je eigenlijk niet omheen kon. Meteen trok het mijn interesse, met andere woorden: tijd om het uit te gaan testen! Ik heb de producten grondig getest en heb er een duidelijke menig over, benieuwd? Lees dan zeker eventjes verder!

Goed, de Liner Clubbing en de Volume Clubbing. Een mooie vloeibare eyeliner en een mascara die volume beloofd. Ik ben beniewd!

Liner Clubbing:

De Liner Clubbing is een prachtige zwarte eyeliner met een intens zwarte kleur en heeft een formule die de eyeliner perfect 8 uur op zijn plaatst moet houden. Met andere woorden als je over je ogen heen veegt of knippert mag het niet gaan uitlopen of vervagen. Hij kan alles zowat weerstaan, behalve je make-up remover, want hij is daarin tegen zeer makkelijk te verwijderen.

Volume Clubbing:

Deze mascara moet ervoor zorgen dat jij een intens mooie look krijgt en ontzettend veel volume! Het borsteltje zorgt ervoor dat je het maximale hoeveelheid mascara op je wimpers kan aanbrengen – ben ik de enige die dan meteen aan het spinnenpoten effect denkt? – voor maximale lengte en volume. De ultra-resistente vinylformule brokkelt niet af, laat geen zwarte sporen na onder je ogen en blijft erg lang zitten.

De eyeliner, ik was meteen een beetje bang voor het kwastje, want ik ben daar echt totaal niet handig mee. Maar volgens mij is het gewoon een kwestie van oefenen. De verpakking is wel erg mooi en de formule is inderdaad goed zwart. Het kwastje neemt de goede hoeveelheid op en je hoeft hem niet extra af te strijken. Ook is een keer dippen genoeg voor een oog. Aan handigheid en hoeveelheid is dus goed gedacht.

De applicator en het stokje zijn mooi lang dus ook handig in gebruik. Wel moet ik wennen aan het feit dat het een vloeibare eyeliner is, ik gebruik eigenlijk altijd alleen maar een gel eyeliner omdat ik dat erg mooi vind. Maar deze vind ik erg fijn in gebruik. Ik moet wel wennen om dit te gebruiken maar je kan er echt een prachtige wing mee maken. Helaas moet je hem wel goed inkleuren omdat het kwastje zo ontzettend dun is, maar oefening baart kunst.

De volume clubbing mascara is een mooie mascara in een zilveren en grote huls, je kan er niet omheen want hij valt meteen op! De mascara belooft extreme volume en dat het niet afgeeft.

De borstel van de mascara is ontzettend groot en ook een beetje anders dan alle andere mascara’s. Deze heeft namelijk een lange kant met haartjes en een korte kant met haartjes, op je foto’s kan je het niet zo heel goed zien, maar toch wel een beetje als je goed kijkt. Waarom dit is weet ik ook niet, maar ik ga het testen.

De mascara brengt makkelijk op de wimpers aan is maakt inderdaad je wimpers mooi zwart. Het dikke en dunne kantje van het borsteltje snap ik niet helemaal maar dat neem ik maar voor lief. Het borsteltje neemt totaal niet te veel mascara op wat ik eerst dacht door het lezen van de product omschrijving, dat is dus alweer een pak van mijn hart. Hij maakt je wimpers mooi gescheiden en brengt prettig aan.

Conclusie van de producten voor mij is. De eyeliner brengt super fijn aan en je kan er een prachtige wing mee maken, ook blijft hij goed op zijn plek zitten en heeft een mooie en intense zwarte kleur! Moet nog wel oefenen met het inkleuren van het lijntje maar dat is een kwestie van tijd.

De mascara ben ik iets minder over te spreken. Hij maakt mijn wimpers prachtig lang en ook met meer volume, maar ze staan niet netjes als ik begrijpt wat ik bedoel. Ze staan alle kanten op en niet mooi strak naast elkaar. Heel jammer want zo lijkt het net of ik net uit ben gekomen. Voor de rest blijft de mascara perfect zitten en geeft inderdaad niet af.

Liner Clubbing – € 11,95 en te koop bij Etos, DA en Douglas.
Volume Clubbing – € 14,95 en te koop bij Etos, DA en Douglas.

Dit vind je misschien ook leuk

16 reacties

 • Reply
  Charile
  21 april 2012 at 09:01

  Jammer van de mascara want daar had ik wel wat meer van verwacht! Die eyeliner ziet er goed uit :)

 • Reply
  Roos
  21 april 2012 at 09:20

  Ik heb die eyeliner in het blauw echt een fijne eyeliner inderdaad!

 • Reply
  Floor
  21 april 2012 at 09:33

  Die eyeliner klinkt veelbelovend! Toch vind ik hem te duur, mijn all time favourite van NYC is een stuk goedkoper en werkt denk ik net zo fijn.

 • Reply
  Saana
  21 april 2012 at 09:54

  die eyeliner lijkt me echt fijn!

 • Reply
  Esmay
  21 april 2012 at 09:55

  Ik vind de mascara eigenlijk wel mooi? Haha! Die eyeliner ziet er ook goed uit inderdaad :)

 • Reply
  debby
  21 april 2012 at 10:16

  Ik vind die eyeliner wel wat eigenlijk. Kwastje ziet er zo mooi dun uit, vind altijd alleen het nadeel met kwastjes dat de eyeliner zo snel in je wimpers gaat zitten.

 • Reply
  Yak Man
  21 april 2012 at 10:54

  van veraf zie je je wimpers wel netjes uit haha, en dat kwast van eyeliner us dun zeg! :o Wel nice dat hij zo lang blijft zitten :).

 • Reply
  Jennifer
  21 april 2012 at 13:41

  Ziet er goed uit, en op de fullface foto vind ik je wimpers helemaal niet gek staan! Zouden de korte haartjes bij de mascara misschien zijn voor je onderste wimpers en de lange voor de bovenste? Of is dat een gek idee? :p

 • Reply
  Sophie
  21 april 2012 at 15:00

  Mooie producten! Ik vind de full-face foto erg mooi! :)

 • Reply
  Charlotte
  21 april 2012 at 15:05

  wauw die mascara ziet er goed uti!xx

 • Reply
  Miranda
  21 april 2012 at 17:26

  Ziet er goed uit :D Ik ben wel benieuwd;D

 • Reply
  Brigitta
  21 april 2012 at 17:50

  Ik moest er ook gelijk aan denken, de korte haartjes aan de mascaraborstel zijn voor je onderste wimpers! ;) Jennifer had het dus goed gegokt :) Clinique heeft namelijk een mascara uitgebracht speciaal voor de onderwimpers en die is ook heel klein en korte haartjes dus dat kan wel eens heel makkelijk zijn ;)

 • Reply
  Jana
  21 april 2012 at 19:57

  Vooral de eyeliner is erg mooi :D x

 • Reply
  Mariska
  22 april 2012 at 13:46

  Zelf heb ik die mascara altijd gehad.. al jaren.. en ben er erg blij mee :)

 • Reply
  Miriam
  22 april 2012 at 16:04

  Leuke blog heb je! Was erg nieuwsgierig naar de Clubbin mascara. Mooie look!

 • Reply
  Alissa
  23 april 2012 at 17:02

  Ik heb die eyeliner en mascara ook!
  Die eyeliner vind ik echt fijn maar die mascara is echt verschrikkelijk!
  Ik krijg er lelijke klonterige wimpers van! Ik koop die mascara nooit meer!

 • Laat een reactie achter