Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Het is een trend die maar niet over lijkt te gaan, de nude trend. Gelukkig ook maar want ik moet toegeven dat ik wel fan ben van de nude kleuren. Bourjois heeft de ontzettend populaire Rouge Velvet lipsticks uitgebreid met een aantal nude kleuren en daarbij natuurlijk bijbehorende lipliners. De Rouge Velvet lipsticks vind ik ontzettend fijn omdat ze letterlijk over de lippen glijden en een geweldige pigmentatie geven dus was erg benieuwd naar deze nude kleuren!

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

De Bourjous Delicious Nude Collection bestaat uit 8 kleuren lipstick en 8 kleuren lippotlood. Vier kleuren lipstick zijn hiervan nieuw in het assortiment en vier zijn bestaande kleuren die er al waren. Wat betreft de lippotloden zijn er drie nieuw en de andere vijf kleuren zaten al in het assortiment. De nude collectie is er op gemaakt om de huidskleur te laten spreken en er stralend uit te zien.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick – € 15,99

De Rouge Velvet lipsticks hebben een prachtige elegante verpakking die ik er echt heel erg mooi uit vind zien. Ze zijn slank van vorm en ik vind het vooral handig dat de kleur van de verpakking hetzelfde is als dat van het product. De Rouge Velvet lipsticks hebben allemaal een matte finish maar droogt de lippen niet uit. Daarnaast beloven ze wel tot 24 uur lang te blijven zitten en te verzorgen. De lipsticks zijn namelijk verrijkt met oliën en verschillende soorten wassen. In totaal zijn er acht verschillende tinten:

 • Hey Nude! – lichtbeige nude
 • Caramelody – donkere karamelbeige tint
 • Peach Tatin – frisse perzikkleur
 • Hippink Chic – zoet roze
 • Nohalicious – roze-bruine kleur
 • Flaming Rose – chique roze nude tint
 • Brunette – koffiebruine kleur
 • Brownette – chocolade nude kleur

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

De lipsticks hebben een speciale druppelvormige vorm waardoor je de lipstick in één keer precies zou kunnen aanbrengen. Ik merk wel dat ik het prettig vind aanbrengen maar ik moet nog steeds wel goed kijken waar ik smeer en het meerdere malen doen, want anders lukt het echt niet perfect. De structuur van de lipstick is zo ontzettend zacht dat je zonder enige moeite een gepigmenteerde streep krijgt.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

En hier zie je de swatches van de kleuren: Peach Tatin, Nohalicious, Caramelody en Brownette. De lispticks glijden echt over de huid heen en laten meteen dit aan pigment achter, echt geweldig!

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Bourjois Contour Edition Lip Pencil – € 7,99

Eigenlijk ‘moet’ je voor het gebruik van een lipstick een lipliner aanbrengen maar eerlijk gezegd doe ik dat nooit. Het zorgt ervoor dat je lipstick netter zit, beter blijft zitten en niet in de randjes gaat trekken. De potloden hebben een romige structuur en blijven tot wel 6 uur zitten.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

De potloden hebben een handige vorm zodat je gemakkelijk je lippen kunt omlijnen. Is de punt bot of niet scherp genoeg meer dan kun je hem makkelijk even bij slijpen. In totaal vind je 8 verschillende kleuren in de collectie waarvan er drie (deze op de foto) nieuw zijn:

 • Nuts About You – toffeebeige
 • Sweet Brown-ie – donkere mahonie kleur
 • Roux-doudou – helder roze kleur
 • Corail Aïe Aïe – perziktint
 • Coton Candy – zachtroze tint
 • Alerte Rose – rozig-paarse kleur
 • Funky Brown – mokkabruin
 • Chocolate Chip – chocoladebruin

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Nuts About You, Roux-doudou en Sweet Brown-ie. De potloden glijden gemakkelijk over de huid heen en laten meteen een prachtige kleur achter. Ik vind ze zelf echt heel erg fijn en blijven goed op hun plek zitten. Fijn is ook dat hierdoor de kleuren van de lipstick niet uitlopen.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Peach Tatin

Deze nude perzikkleur die wel een beetje naar brons neigt geeft je een frisse uitstraling.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Nohalicious

Dit is mijn favoriet van de vier, een prachtige oudroze kleur die heel natuurlijk maar toch verzorgd staat.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Caramelody

Een echte karamelbruine kleur, iets waar ik wel een beetje aan moet wennen. Maar ik moet toegeven dat ik het best leuk vind staan.

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Brownette

Als laatst hebben de deze knallende chocoladebruine kleur. Ik vind hem stiekem wel heel erg chique staan!

Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection

Ik vind de nieuwe kleuren die in de Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection zitten erg mooi en de kwaliteit is ontzettend fijn van de lipsticks. Ze blijven dan wel niet de 24 uur zitten wat ze beloven, maar blijven wel echt goed zitten! Na een maaltijd moet je ze natuurlijk wel even bijwerken maar het is geen ramp als het niet lukt. En vooral de kleuren vind ik erg mooi gekozen, precies waar ik van hou!

De Bourjois Velvet Lipstick Nude Collection zijn vanaf nu te koop bij onder andere de Etos, Kruidvat en bol.com voor bovengenoemde prijzen.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *