Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Twist up the Volume Mascara

Automatische concepten

Al heel wat jaren heeft Bourjouis deze mascara in het assortiment zitten, het werd alleen wel eens tijd deze mascara te verbeteren vond het merk. De Bourjois Twist up the Volume Mascara is een populaire mascara die je kan draaien voor meer volume. Aan dit systeem is niets veranderd, maar aan de formule wel! Ik vertel jullie wat en test hem na 6 jaar weer opnieuw uit.

Automatische concepten
Automatische concepten

Ik denk dat iedereen de Bourjois Twist up the Volume Mascara wel eens gezien heeft. Het is die lange mascara met een gekke bovenkant. De bovenkant is dan ook meteen het geheim van deze mascara, die kun je namelijk draaien. Volgens de verpakking heeft de mascara twee standen die dus te veranderen zijn door aan de dop te draaien.

Volgen jullie mij al op Instagram?

De formule van de mascara is verbeterd en zorgt daarom nu dat de mascara perfect 24 uur lang blijft zitten zonder een klonterig effect te geven. Ik vraag me dan altijd af of de mascara eerst niet goed bleef zitten en wel klonterig was.

Automatische concepten

Je hebt stand 1 voor lengte en stand 2 voor meer volume, daar is niets aan veranderd. Je kunt dus zelf kiezen waar je voor gaat. Het draaien is heel simpel en kost geen enkele moeite.

Automatische concepten

Dit is stand 1 van de mascara. Het borsteltje bestaat uit siliconen haartjes en staan hier wat ver uit elkaar. Deze stand zorgt voor meer lengte bij je wimpers.

Automatische concepten

En dan zie je hier stand 2 van de mascara. Je ziet dat het borsteltje een stuk kleiner is geworden en de haartjes nu dichter op elkaar staan. Omdat het borsteltje kleiner is geworden zit er meer mascara tussen de haartjes die voor meer volume moeten gaan zorgen.

Automatische concepten

Mijn wimpers zonder mascara.

Automatische concepten

Mijn wimpers met de Bourjois Twist up the Volume Mascara waarbij ik de tweede stand heb gebruikt.

Ik laat maar één foto zien omdat ik vind dat je amper tot geen verschil ziet in beide standen en eerlijk gezegd valt het effect van de mascara mij een beetje tegen. Ja, het lengte effect geeft hij zeker, maar het volume vind ik toch wel een beetje ver te zoeken.

Automatische concepten

Als je van subtiele, natuurlijke lange wimpers houdt, dan is deze mascara zeker iets voor jou. Hij klontert inderdaad niet en blijft goed zitten. Verwijderen gaat prima met een make-up remover wat prettig is.

Het idee van de twee standen vind ik erg leuk, maar de uitwerking wat minder. Ik zie geen verschil tussen beide opties en is wat mij betreft daarom een beetje onnodig.

Automatische concepten

De Bourjois Twist up the Volume Mascara is te koop voor € 15,99 bij de Kruidvat, Dio Drogist en bol.com. Wat vinden jullie van deze mascara?

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

7 reacties

  1. Leuk om je mening te lezen! Ik ben hem nu ook aan het testen en vind hem juist heel erg fijn. Verschil tussen de twee standen merk ik inderdaad ook niet, maar hij geeft mij wel veel lengte en volume. :)

  2. Ziet er inderdaad uit als een prima mascara maar zie de volume ook niet terug. Wel jammer! De huls vind ik trouwens qua kleur combinatie wel weer erg mooi bij elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *