Zoeken
Sluit dit zoekvak.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Zowat ieder merk heeft een speciale collectie voor de feestdagen, zo ook Bourjois. Ik vind Bourjois een heel erg leuk merk, maar hun collecties weten mij nooit echt te pakken. Deze The Holiday Look is de collectie voor de feestdagen met daarin een oogschaduw palette, twee liquid lipsticks, topcoats voor de lipsticks en wenkbrauwpotloden. Ik moet eerlijk toegeven, op het eerste gezicht ziet het er een beetje saai uit.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

De kerstcollectie van Bourjois, of ook wel The Holiday Look genoemd bevat een nieuw oogschaduw palette, liquid lipsticks uit de bestaande collectie, nieuwe topcoats voor over de liquid lipsticks zodat ze een matte of glanzende (met glitters) finish krijgen en nieuwe wenkbrauwpotloden die vanaf nu ook in het vaste assortiment te vinden zijn. Zoals ik al aangaf vind ik de collectie er niet heel spannend of spectaculair uitzien, maar wellicht verrassen de producten mij!

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois EYE CATCHING NUDE PALETTE – € 17,99

Dit leuke palette bevat 8 kleuren oogschaduw voor een ‘eye catching’ nude look. Het doosje is gemaakt van plastic en heeft een grappig dekseltje dat je kan draaien en openen. De kleuren zien er inderdaad nude uit maar ik vraag me af of het niet te nude is, ik mis een beetje diepgang in de kleuren en vind ze allemaal redelijk flets overkomen. De oogschaduws zijn zelf heel romig en poederig, ik ben bang dat er tijdens het blenden niet heel veel van de kleur overblijft. Tot zo ver ben ik nog niet heel erg onder de indruk voor 18 euro.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois ROUGE EDITION VELVET – € 14,99

De Bourjois Rouge Edition Velvet zijn natuurlijk bekend en geliefd door de mooie kleuren en dekking. Voor de feestdagen van 2018 heeft Bourjois drie partyproof rood tinten uitgekozen: Dark Cherie, een volle bruinrode tint voor tijdloze glamourous uitstraling; R(ed)volution, een sprankelend rood; en Grand Cru, een weelderige, rijke bordeauxrood. Ik vind het mooie chique kleuren die perfect bij de feestdagen passen. Moet wel eerlijk toegeven dat de donkere kleuren van de Rouge Velvet Edition net even wat minder mooi dekken dan de minder donkere kleuren, maar dat zul je straks wel terug zien.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois FABULEUX LIP TRANSFORMER – € 13,99

Dit zijn twee nieuwe vloeibare topcoats voor op je lippen. De Fabuleux Lip Transformer Glitter zorgt voor een dun laagje witte glitterdeeltjes, zodat elke lipstickkleur een betoverend, metallic glanseffect krijgt. En de Fabuleux Lip Transformer Matte de finish van een lipstick in een matte uitstraling verandert. Ik vind dit leuke en innovatieve producten, het is niet nieuw, maar je ziet het ook niet overal terug komen. Zelf ben ik niet iemand die dit soort producten gaat gebruiken omdat ik liever een product koop dat meteen naar mijn zin is met de juiste finish. Maar wil je wel graag van finish wisselen of je lievelings glanzende lipstick matte maken, dan is dit echt iets voor jou.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Zoals ik al zei zijn de donkere kleuren van de Rouge Edition Velvet een beetje vlekkerig, ook op de lippen. Je moet wel echt wat laagjes aanbrengen voor een mooi en egaal dekkend resultaat en dat vind ik jammer. Voor dat geld zijn er betere producten op de markt. De topcoats zien er leuk uit en doen prima hun werk. Let er wel op dat je bij de glitter variant wel echt een soort wittige waas over je lippen heen krijgt, daar moet je wel van houden.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois Brow Reveal – € 9,99

Met de nieuwe Brow Reveal potloden, die verkrijgbaar zijn in drie kleuren: Blond, Chestnut en Brown breng je heel gemakkelijk je wenkbrauwen in model. De kleur blijft door de special poeder/wax formule de hele dag perfect zitten. En met het wenkbrauwborsteltje aan de andere kant van het potlood breng je je wenkbrauwen mooi in model.

Ik vind deze potloden heel erg mooi en vooral heel handig omdat het potloodje omhoog (en dus ook weer naar beneden gaat) door een draai mechanisme. Ik vind het fijn dat er drie kleuren zijn, maar ik denk wel dat deze kleuren niet voor iedereen perfect zijn. Ik zit namelijk echt tussen Chestnut en Brown in en beiden zijn net niet mijn match.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

Zoals ik al zei is het wenkbrauw potlood in de kleur Brown net iets te donker voor mij, maar door het borsteltje aan de achterkant heb ik het redelijk weten te vervagen. De potloden brengen heel gemakkelijk aan en blijven inderdaad goed zitten. Mocht er dus jouw goede kleur tussen zitten heb je zeker weten een fijn wenkbrauwpotlood te pakken.

Waar ik al bang voor was met de oogschaduw is waar, de kleuren zijn heel flets en tijdens het blenden blijft er eigenlijk helemaal geen kleur over. Ik vind deze look echt zonde voor in verhouding zo een duur palette. Nee wat mij betreft kan je het oogschaduw palette beter overslaan.

De liquid lipsticks hebben allemaal een prachtige rode kleur en met meerdere laagjes dekken ze mooi egaal wat prima is (maar het liefst had ik dat in één keer gezien). De topcoats geven inderdaad een mooie matte of glanzende finish, alleen is het aan jou of je daar geld aan uit wil geven.

Bourjois The Holiday Look Kerstcollectie

De Bourjois The Holiday Look collectie is vanaf nu bij onder andere Kruidvat, Trekpleister en Bol.com te koop. Ik vind het geen collectie om voor naar de winkel te rennen maar er zitten best leuke losse items tussen zoals de wenkbrauw potloden.

Dit artikel bevat gekregen producten – uitleg

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

4 reacties

  1. Wow, dit palette is echt totaal anders bij jou dan bij mij! Ik ben er juist heel enthousiast over en kan er juist prachtige looks mee creëeren. Van de rest van de collectie word ik inderdaad niet super enthousiast; maar wat grappig dat er zo’n verschil kan zitten in twee palettes!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *