Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde2_zpsw3ffcnai.png

Terwijl ik dit typ is het echt prachtig weer buiten, ik voel de zomerse temperaturen. De zomer staat voor kleur, vrolijkheid en heerlijke warme, zwoele dagen. Bourjois heeft ook voor de zomer weer prachtige nieuwe make-up producten die deel uit maken van die mooie zomer. Deze lakken uit de Swimming Cool collectie geven je nagels meteen een zomers tintje, of de zon nou schijnt of niet.

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde_zpsoe1j8zyb.png

Ik ben gek op de zomer, en de vrolijke make-up collectie die daarbij komen kijken maken me nog een stukje gelukkiger. Ook Bourjois doet het dit jaar weer goed, ze komen met drie nieuwe kleuren Vernis 1 Seconde nagellak. Vroeger was ik groot fan van deze lakken, sinds een tijdje toch iets minder. De kwastjes zijn toch iets te breed en de structuur van de lak te dun waardoor ik er helaas snel meer naast smeer dan op mijn nagels.

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde3_zpsatrg4zdm.png

Stiekem hoop ik dat dat met deze lakken anders zal zijn, want ik vind de kleuren echt fantastisch. Zachte pasteltinten in het roze, oranje en mint. De lakken beloven in één streep je nagels perfect te dekken met nagellak en snel te drogen. Dat in één streep dekkend maken met nagellak doen ze wel. Maar helaas ook deze nagellak is een klein beetje dunner dan normaal waardoor hij toch weer snel in de randjes trekt, dat vind ik stiekem toch wel een beetje een minpuntje. Maar het kan ook liggen aan mijn smalle, gebogen nagels.

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde6_zps0by81y7s.png

Blue Lagoon

Wie zegt er nou nee tegen deze frisse kleur nagellak? Ik vind hem zelf echt heel erg mooi en hij maakt me meteen vrolijk. Dekt goed met twee laagjes.

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde4_zps86fa8gmh.png

Palm Peach

Een lekkere frisse oranje – of beter gezegd peach – kleur kan natuurlijk niet ontbreken in de zomer. Hij doet me aan heerlijke ijsjes denken. Helaas dekt hij net niet helemaal mooi met twee laagjes.

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde5_zpsf4x4d9kh.png

Pink-itude

Snoephartjes, suikerspinnen, dit is echt een lief snoepig roze kleurtje. Hier kan je stiekem nog wel zien dat de lak in de randjes was getrokken – ik heb het zeer onprofessioneel verwijderd -. Ook deze dekt nét niet met twee laagjes.

 photo Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde1_zpswrzfpmzl.png

De Bourjois Swimming Cool Vernis 1 Seconde nagellakken maken mij vrolijken en ik vind de kleuren echt onwijs leuk. Toch vind ik het jammer dat de lak snel in de randjes trekt en ze nét niet helemaal lekker dekken. Mocht je heel enthousiast zijn geworden van deze vrolijke kleuren? Vanaf juli zijn ze te koop voor € 8,49 per stuk in de Swimming Cool collectie. Bourjois is onder ander te koop bij Etos, Douglas en ICI Paris XL.

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

39 reacties

 1. Ah blue lagoon is wel echt een prachtig zomers kleurtje, doet me denken aan helderblauw zwembad water! Jammer dat ze net niet dekken.
  Liefs, Iris

 2. Wauw die blue lagoon is zooo mooi! Die roze is ook wel lief trouwens, maar blauw is wel echt mijn favoriet!

 3. Het zijn wel hele leuke kleurtjes zeg! Ik houd daar echt wel van, maar vind ze wel wat duur, omdat ze het dus ‘net niet’ zijn. xxx Lucinda

 4. Ooooooh deze wil ik, wat een ontzettend mooie pastelkleuren! Dat in de randjes trekken is wel heel irritant. Misschien helpt ’t om eerst je vingers rond je nagels in te smeren met wat vaseline?

 5. Dit zijn helemaal mijn kleurtjes, vooral Pink-itude vind ik lekker vrolijk en zomers! Toch wel jammer om te horen dat ze gauw in je nagelrandjes belanden en niet goed dekken. Daarom sla ik ze toch maar over helaas.

 6. Wat zijn het allemaal mooie kleurtjes! De oranje vind ik ook wel erg bijzonder, heel leuk voor de zomer en de hartjessnoepjes geven echt een heel leuk effect op de foto’s ^^

 7. Palm Peach ziet er pretty uit vind ik. Spijtig dat de lakjes toch niet all that zijn. Ik vind Bourjois nagellak altijd wel goed nochtans.

 8. Palm Peach vind ik een heel tof zomers kleurtje :-) Helaas ben ik alleen niet zo tevreden over de kwaliteit van de nagellakjes van Bourjois. Ik heb er al meerdere gehad en de dekking valt me tegen of de substantie (te dun). Daarentegen vind ik de oogschaduws ware toppertjes.

 9. Vind ze alle drie echt heel gaaf! Schattige zachte tinten kan ik echt enorm waarderen rond deze tijd van het jaar. Alleen jammer van de dekking!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *