Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois So Laque Rose Imaginaire

De zoektocht naar de perfecte roze nagellak is volgens mij voorbij, want ik heb hem dan eindelijk gevonden! Een prachtige en een perfecte roze nagellak van Bourjois! Een So Laque lakje in de kleur Rose Imaginaire die gewoon de perfecte kleur roze is! Benieuwd naar deze prachtige lak en hoe hij bevalt? Kijk dan snel eventjes met me mee.

Voorheen had ik nog nooit een So Laque lakje van Bourjois gehad, dus ben benieuwd. De verpakking is simpel en op de sticker staat alle informatie, een mooie vrouw, hij mooi glanst en de belofte dat de nagellak 7 dagen moet blijven zitten.

Dit is hem dan, het lakje Rose Imaginaire in nummer 62

Een normaal kwastje, moet er wel weer een beetje aan wennen nu ik weer die dikkere gewend ben. Wat ik wel jammer vind aan dit kwastje is dat hij heel snel druipt en je niet heel precies hiermee kan lakken. Als ik hem goed heb afgestreken en na een streep zit er alweer veelte veel lak op het borsteltje. Je moet hem dus steeds weer afstrijken aan het potje.

En dan de kleur zelf, zeg nou zelf? Is dit niet de mooiste roze nagellak (basic roze nagellak dan) die je ooit hebt gezien? Nou ik vind hem helemaal geweldig. De verpakking belooft een mooie glans en dat maakt hij zeker waar. Ook blijft de nagellak erg goed zitten, maar de 7 dagen gaat hij niet halen zonder de chippen. Maar ik moet wel zeggen dat ik voor de rest wel zwaar onder de indruk ben!

Dit prachtige Bourjois lakje is in de winkels te koop voor € 8,50!

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

34 reacties

  1. jij hebt echt de perfecte nagels ! omg, dat wil ik ook.
    En die kleur is ook ongelofelijk mooi, zeker in combinatie met de kleur van je huid :)

    check m’n blog ;$

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *