Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois So Laque Glossy

 photo Solaque_zps9353147f.png

Bourjois heeft weer wat nieuwe nagellak kleurtjes in het assortiment. Het zijn niet onbekende lakjes, de verpakking ken je vast wel! Het zijn namelijk nieuwe kleuren van de So Laque Glossy collectie. Ze bevatten hele subtiele en natuurlijke kleuren. Dit zijn er drie van de acht die nu in de winkel liggen. Klaar voor de swatches?

 photo Solaque1_zps64c698f3.png

De kleuren zijn een beetje gel achtig, waardoor sommige lichte kleuren niet meteen dekken maar wel een hele mooie finish achterlaten. Of je dat mooi vind is natuurlijk persoonlijk, maar voor bijvoorbeeld een French Manicure is het perfect. De lakjes vind ik ontzettend fijn lakken. Ze hebben een gewoon kwastje qua breedte maar hij is net wat langer dan de andere kwastjes, waardoor je gemakkelijk langere nagels kan lakken. Ook drogen ze snel en blijven ze prima een aantal dagen op mijn nagels zitten. Wel word de mooie glanzende finish wat minder na een paar dagen.

Ze beloven 10 dagen te kunnen blijven zitten, maar dat vind ik niet haalbaar. Ja, als je lelijk gechipte nagels wilt houden dan kan het. Maar na een paar dagen is het mooie er toch wel vanaf.

 photo Solaque3_zpse6bde0cf.png

Oh So Rose, twee laagjes. Dekt niet, maar geeft wel een heel mooi natuurlijk effect.

 photo Solaque4_zps9d0f9166.png

Taupe Modèle, twee laagjes en dekt prima!

 photo Solaque5_zpsb578ce90.png

Adora-blue, twee laagjes. Ik vond dit niet echt een fijn lakje, hij was dikkig en stroperig daarom wilde hij helaas niet egaal dekken.

 photo Solaque2_zps286f2036.png

 

De volledige collectie ligt in nu in de winkel bij onder andere Douglas, Etos, DA, ICI Paris XL voor de prijs van € 8,49.

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

46 reacties

  1. Meh..deze lakjes vind ik helaas niet zo mooi. Wel net 2 van die mooie mini lakjes gehaald van bourjois. Bij de etos is namelijk tot 26 mei 2e gratis op alle bourjois make-up :) tipje!

  2. Ik heb de blauwe zelf, maar ik vond hem eigenlijk wel prima lakken! Dekte super na twee laagjes en heeft het toch zeker 4 dagen uitgehouden op mijn slappe nageltjes. Die taupe vind ik ook prachtig, vind dit sowieso een mooie lijn. Heb behalve de blauwe ook nog de lichtgroene, perzikroze en de beige.

  3. Oh So Rose ziet er zó natuurlijk uit, daar hou ik stiekem wel van! Heel chique voor bepaalde gelegenheden. De rest ook; wauw!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *