Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Ik schreef al eerder over de Bourjois Rouge Velvet The Lipstick en hoe fijn ik ze vond. Het zijn hele mooie zachte lipsticks die ontzettend veel pigment afgeven. Voor het najaar hebben ze weer prachtige nieuwe kleuren aan het assortiment toegevoegd die ik je maar wat graag laat zien, want ze zijn echt super mooi.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Bourjois heeft deze The Lipstick variant van Rouge Velvet vorig jaar op de markt gebracht en is een groot succes. Bourjois wilde een lipstick die gemakkelijk aanbracht, maar ook 24 uur lang goed blijft zitten. De formule heeft een hydraterend complex en vormt perfecte balans tussen een hoge pigmentdichtheid en essentiële oliën. En dat merk je ook meteen tijdens het aanbrengen. De lipstick is echt bijzonder zacht en laat meteen een knallende kleur achter, echt prachtig!

Deze lipsticks zijn speciaal voor het najaar en dat kun je meteen goed terug zien aan de kleuren die wat donkerder en warmer zijn. Ik vind de kleuren echt ontzettend goed gekozen bij het seizoen en vind ze er dan ook erg mooi uitzien. De collectie bestaat uit een aantal bestaande en nieuwe kleuren.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Zoals ik al eerder zei vind ik de lipsticks er erg mooi uitzien. Ze hebben een elegante vorm en door de kleur van de huls kun je meteen zien welke kleur lipstick het is. De lipstick zelf heeft de vorm van een soort druppel waar je heel gemakkelijk de lipstick zou mee kunnen aanbrengen. Ik vind deze vorm inderdaad erg prettig, want aanbrengen gaat een stuk makkelijker dan met andere lipsticks als je het mij vraagt. De lipstick is boterzacht en laat heel gemakkelijk kleur achter, echt heel erg fijn!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Van links naar rechts zie je hier de kleuren: Mauve-Martre, From Paris With Mauve, Nohalicious, Taupe Of Paris en Caramelody. Zoals je ziet zijn het hele mooie en gepigmenteerde kleuren.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Dan hebben we hier nog de wat meer donkere kleuren van links naar rechts zie je: Peach Tatin, French Opera, Grande Roux, Brownette en Maca’brown.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Mauve-Martre

Een warme, licht paarse tint met een vleugje roze. Dit vind ik echt een prachtige kleur en ga ik zeker vaker dragen.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

From Paris With Mauve

Een zacht paarse tint met een vleugje grijs. Het is niet helemaal mijn kleur omdat het me een beetje doods maakt vind ik.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Nohalicious

Een perfecte warme roze kleur voor het najaar, ik ben fan van deze kleur.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Taupe of Paris

Een koel bruine tint met een vleugje grijs. Ook weer een hele mooie en unieke kleur door het grijze accent.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Caramelody

Hier hoef ik vrij weinig over te zeggen, een echte karamel kleur.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Peach Tatin

In de verpakking vind ik hem er een beetje flets uitzien, maar op de lippen staat deze lichte perzik kleur toch erg mooi.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

French Opéra

Het donkerste koele bruin met een mauve ondertoon voor een zachte, donkere look.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Grande Roux

een warme koper tint, het gemakkelijke, combineerbare Parijse rood. Dit schijnt de kleur te zijn die goed bij iedere huidskleur staat.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Brownette

Een echte bruine kleur lipstick. Zelf ben ik er niet echt fan van, maar ik denk dat hij wel heel erg mooi kan staan.

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Maca’brown

Een donkere chocolade tint voor lippen met een ‘bite’!

Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love

Ik vind de Bourjois Rouge Velvet The Lipstick Fall In Love collectie echt prachtig en van goede kwaliteit. De collectie met al deze kleuren is exclusief te koop bij bol.com, maar sommige kleuren zijn ook los te koop in de winkel. De lipsticks kosten € 15,99 per stuk maar zijn nu in de aanbieding voor € 9,59 wat een erg leuke prijs is. Wat vinden jullie van deze lipsticks?

Dit artikel bevat gekregen producten

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

13 reacties

  1. Ik werd eventjes afgeleid door jouw prachtige nagellak ;-) Mag ik weten welke tint dit is? Oké, maar nu de kleurtjes van de lipsticks, haha! Er zitten een paar mooie pareltjes tussen (die ik ondertussen op mijn wishlist zet). In het verleden was ik verliefd op de lipsticks van Bourjois. Inmiddels hebben andere merken mijn hartje ook weten te veroveren, maar er is zeker nog plaats voor een paar lipsticks uit deze blogpost.

          1. Thanks voor je antwoord! Ik overweeg namelijk om naast de 50mm een andere goede lens te kopen en deze overweeg ik, of de 24mm.

  2. Ik vind het echt knap dat je zo breed kan lachen, voor iedere foto weer! Ik krijg zo snel kramp in m’n kaken als ik veel lach. :’) Ik vind French Opera je supermooi staan, net als Nohalicious!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *