Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Deze maand komt Bourjois met iets nieuws, de Rouge Edition Aqua Laque. De naam zegt het wel al een beetje het is een lipgloss met een waterig effect. Hiermee komt Bourjois met iets ‘nieuws’, tegenwoordig moet het allemaal dekkend, matte en long lasting zijn. Maar deze zijn weer heel waterig, transparant en blijven niet zo lang zitten. Ze zien er in ieder geval erg mooi uit, ik testte ze uit en een nieuwe kleur Velvet.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Helaas heb ik alleen maar de verkoopprijs en release datum ontvangen dus ik kan jullie inhoudelijk niet echt heel erg veel over het product vertellen. Als ik buitenlandse bloggers mag geloven moeten deze Aqua Laque’s ontzettend comfortabel aanvoelen op de lippen, alsof je niets op hebt. Dit is wat Bourjois zelf zegt:

Door zijn hoog watergehalte en waterlelie-extract voor een intense hydratatie (10 uur), verenigt deze lipstick alle nodige ingrediënten voor een lichte en superfrisse textuur. Zijn romige vloeibare textuur glijdt over de lippen en is zo fijn dat u vergeet dat u lipstick draagt. Na de transparante glans en de lakglans, komt Aqua Laque met zijn natte glans.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Bron afbeelding

Ik kreeg 2 van de in totaal 8 verschillende kleuren toegestuurd en een nieuwe Velvet kleur die uit de lentecollectie komt. Hierboven zie je alle kleuren uit de collectie, zien er ze er niet prachtig uit? De foto komt trouwens van de blog Beauty and Gibberish waar ook prachtige swatches staan van alle producten! Als je alles wil zien moet je daar zeker even kijken.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

De kleuren uit de collectie zijn vooral – zoals je misschien ook al wel raad – rood en roze. De Aqua Laque glossen zijn te herkennen aan hun prachtige glanzende dop en de Velvet heeft een normale dop in de kleur van het product zonder glans. Ik vind de verpakkingen er heel chique en luxe uitzien. Maar nu moet ik ook eerlijk toegeven dat het niet de goedkoopste producten zijn die je tegenkomt bij de drogisterij. Aangezien ze vrij klein van formaat zijn had ik toch wel een kleinere prijs verwacht dan € 14,19.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

De Rouge Edition’s hebben een fijne applicator die vrij donzig en zacht is waardoor er veel product vastgehouden wordt. Het is voldoende om je lippen mee te versieren en werkt vooral heel prettig. Ze voelen lekker zacht aan en brengen gemakkelijk aan.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Stiekem vind ik de kleuren allemaal heel erg mooi, ik ben heel erg benieuwd hoe ze gaan staan op mijn lippen, let’s try!

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Als eerst de swatches natuurlijk. Van links naar rechts: Aqua Laque Brun’ Croyable, Velvet Hap’pink en Aqua Lacque Rosé On The Rocks.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Aqua Laque Rosé On The Rocks

Een prachtige nude tint met een roze randje. Ik vind hem echt heel erg mooi voor overdag en staat heel subtiel. Dit is nou echt zo een kleurtje dat ik elke dag wel kan dragen.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Aqua Laque Brun’ Croyable

Hier had ik stiekem toch wel een beetje meer kleur van verwacht, maar ik vind hem nog steeds heel erg mooi. Hij heeft iets meer pit en glanst echt prachtig. Ook deze vind ik erg mooi en chique staan.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

Velvet Hap’Pink

En dan mijn absolute favoriet, Hap’pink! Deze heb ik serieus elke dag gedragen nadat ik hem heb gekregen. Hij droogt fantastisch mooi matte op en blijft daarna ook nog eens goed zitten. Ik kreeg veel complimenten over de kleur dus dat zegt natuurlijk wel genoeg.

Bourjois Rouge Edition Aqua Laque & Velvet

De Aqua Laque blijven natuurlijk niet zo ontzettend lang zitten omdat ze zo vloeibaar zijn en zich niet echt aan je lippen hechten zoals de Velvet doet. Na een broodje eten moet je de Aque Laque echt wel bijwerken en de Velvet zit er dan nog vrijwel perfect op. Velvet heeft geen eeuwig leven want de binnenkant slijt toch wel vrij snel. Ik vind ze eigenlijk alle drie echt heel erg mooi en ga ze zeker aan mijn vaste stash toevoegen. De Bourjois Rouge Edition Aqua Laque is vanaf maart in 8 verschillende tinten te koop voor € 14,19 per stuk en de 3 nieuwe kleuren Velvet vanaf maart ook voor € 14,19. Bourjois is onder andere te koop bij Etos, Douglas en ICI PARIS XL.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

43 reacties

 • Reply
  kelly
  6 maart 2015 at 09:14

  ooo die hap’pink…hij staat je inderdaad heel mooi!

 • Reply
  Priscilla
  6 maart 2015 at 09:25

  Wow die matte is prachtig!

 • Reply
  Jana
  6 maart 2015 at 09:27

  Vooral de eerste en derde vind ik heel mooi!

 • Reply
  Daphne
  6 maart 2015 at 09:28

  Die eerste vind ik supermooi!

 • Reply
  chucky1012
  6 maart 2015 at 09:34

  Die laatste is zo mooi ;-)

 • Reply
  Amy
  6 maart 2015 at 09:34

  Ik vind deze Aqua Laques eigenlijk veel mooier dan de Velvets, zeker voor de aankomende lente/zomer! Vooral Rosé On The Rocks lijkt me echt prachtig.

 • Reply
  Kirsten
  6 maart 2015 at 09:37

  Het effect van Velvet vind ik zelf erg mooi, Aqua spreekt me niet zo aan denk ik!

 • Reply
  Elise
  6 maart 2015 at 09:47

  Velvet Hap’pink is voor mij favoriet, oh wauw ze zien er wel heel leuk uit!

 • Reply
  Diolifestyle
  6 maart 2015 at 10:00

  Ik vind ze er heel mooi uit zien!

 • Reply
  Denise
  6 maart 2015 at 10:07

  Prachtige foto’s, super leuk!

 • Reply
  loesblogt
  6 maart 2015 at 10:10

  Vooral de eerste is favoriet bij mij! Staat je prachtig! Ik ben wel benieuwd hiernaar maar ik ga er denk ik geen halen omdat ze toch vrij snel slijten.

 • Reply
  Simone
  6 maart 2015 at 10:40

  Oeh heel mooi allemaal! Had van de rode aqua ook wat meer pigment verwacht maar alsnog heel mooi!

 • Reply
  Margot
  6 maart 2015 at 10:41

  Mooie kleuren! Ze staan je goed!

 • Reply
  Tessa
  6 maart 2015 at 10:52

  Vind vooral de Velvet mooi! Hou wel van zo’n mat effect!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  6 maart 2015 at 10:52

  Ik vind ze er niet heel spannend uit zien, ik ga liever voor de provocalips van Rimmel. Wel een duidelijke review!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Selina (@Selienn)
  6 maart 2015 at 10:53

  Wauw wat zijn ze mooi!

 • Reply
  Shaz
  6 maart 2015 at 11:00

  Mooie kleuren, maar deze skip ik. Voor die prijs haal ik liever de rouge velvet.

 • Reply
  daantje loves to read
  6 maart 2015 at 11:07

  Nice, nice, nice. Maar plakken ze niet? Daar heb ik namelijk een echte hekel aan.

  • Reply
   Aranka
   6 maart 2015 at 13:51

   Nee totaal niet, ben ik trouwens helemaal vergeten te vertellen inderdaad.

 • Reply
  Kimberly
  6 maart 2015 at 11:53

  Wauw hee, ik vind ze allemaal echt prachtig!

 • Reply
  Nicolish
  6 maart 2015 at 12:29

  Ze zien er leuk uit, vooral de derde!

 • Reply
  lonneke
  6 maart 2015 at 13:03

  Ah wat ontzettend mooi zijn ze zeg!
  Velvet hap’pink is werkelijk prachtig.
  Liefs Lonneke

 • Reply
  Anna
  6 maart 2015 at 14:22

  Hele mooie kleuren!

 • Reply
  Kiss & Make-up
  6 maart 2015 at 14:29

  Ik heb er sinds kort ook eentje en ik vind ’t echt een hele geslaagde formule weer van Bourjois! Mooie kleuren heb jij ontvangen.

 • Reply
  Esmée
  6 maart 2015 at 14:49

  De Aqua producten spreken me niet zo aan, maar dat nieuwe Velvet kleurtje vind ik heel erg gaaf! Hij staat je ook erg mooi :) x

 • Reply
  Mandy
  6 maart 2015 at 15:01

  Ze zijn mooi en de verpakkingen vind ik zo leuk! Vooral de kleur Hap’pink vind ik echt geweldig omdat ‘ie matte is!

 • Reply
  Beautyjuf
  6 maart 2015 at 15:08

  Oeh la la, de tweede kleur vind ik prachtig! Met name de glans. Wat fijn dat ze niet plakken (zie reactie hierboven).

 • Reply
  Jaimy en Laura
  6 maart 2015 at 15:21

  Mooi!! Vooral die laatste vind ik prachtig!

 • Reply
  Lisa
  6 maart 2015 at 16:30

  Echt prahtige kleurtjes, oogt ook heel luxe allemaal!

 • Reply
  Cindy
  6 maart 2015 at 16:41

  Ik ben niet zo van de lipgloss of hele vloeibare lipproducten, maar de kleuren zien er super uit!

 • Reply
  Lies
  6 maart 2015 at 18:27

  Wat een leuke kleurtjes! Vooral de laatste is mijn favoriet, want ben de laatste tijd heel erg van matte lipkleuren.

 • Reply
  Naomi
  6 maart 2015 at 19:39

  ik zou deze van Bourjois echt heel graag een keer willen proberen!

  x

 • Reply
  Jana
  6 maart 2015 at 19:49

  Ik vind de aqua laque er zo mooi uitzien en het brengt ook nog eens handig aan :D Ook Hap’pink is een prachtige kleur. Ideaal voor iedere dag ^^

 • Reply
  Bianca
  6 maart 2015 at 20:27

  Die eerste vind ik heel mooi en die velvet ook :) Prachtige verpakking ook!

 • Reply
  Beau
  6 maart 2015 at 21:40

  Oeh wat een mooie kleurtjes zeg!

 • Reply
  Rachel
  6 maart 2015 at 22:24

  de laatste vind ik er mooi!

 • Reply
  Sara
  6 maart 2015 at 23:44

  Wauw wat zijn ze mooi. Echt prachtig. <3 Nummer drie staat je inderdaad bijzonder mooi.

 • Reply
  Nicole
  6 maart 2015 at 23:50

  Ik ben zelf echt geen gloss fan en toen ik de eerste 2 zag was ik ook niet erg enthousiast maar Velvet Hap’Pink vind ik echt heel mooi! Staat je ook goed!

 • Reply
  Eline
  7 maart 2015 at 11:19

  Wat een mooie kleurtjes, Hap’Pink is ook mijn favoriet!

 • Reply
  Elsbet | La Vie Pure
  7 maart 2015 at 19:20

  Oh, ja de derde is inderdaad prachtig!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  7 maart 2015 at 21:30

  Dat zijn echt ontzettend mooie kleuren

 • Reply
  Chinouk
  8 maart 2015 at 09:30

  Ik heb zo’n velvet matte gehad van Bourjois, in eerste instantie prettig, maar uiteindelijk toch niet zo. De geur is ook vrij chemisch en die wordt met de tijd heftiger. De Aqua Lacques zien er heel leuk uit, maar ik draag toch liever lipsticks!

 • Reply
  Kaylani
  16 maart 2015 at 22:53

  Leuke kleuren! Als ik ze in de winkel tegen kom zal ik ze zeker even swatchen :)

 • Laat een reactie achter