Bourjois Rose Coup De Foudre

Een tijdje geleden was er een actie van Bourjois met 1+1 gratis. Met deze actie heb ik een hele mooie blush gekocht. In kleur 16 Rose Coup De Foundre. Een mooie niet te erg opvallende kleur! Kijk snel verder wat ik van dit product vind!

Als je het mooie doosje opend komt er eerst een kwastje tevoorschijn. Die ben ik vergeten te fotograven, sorry daarvoor. Dat kwastje gebruik ik niet want ik vind dat niet fijn in gebruik. Ik gebruik liever mijn eigen blush kwast. De verpakking vind ik erg mooi, vooral het dekseltje met mooie bloemtjes erop. Dat geeft voor mij wel een extra luxe gevoel, niet zo een saai doosje dus. Ook handig is dat er een spiegeltje in zit. Niet dat ik er gebruik van maak, maar als je hem bijvoorbeeld in je tas hebt en geen spiegel hebt is het handig!

De blush is zelf hard van structuur, als je met de kast erover heen gaat heb ik eigenlijk nog haast niks op je kwast zitten. Je moet er echt een paar keer overheen gaan voordat je echt iets op je kwast hebt zitten. Aan de ene kant is dat een voordeel aan de andere kant is dat vervelend. Je hebt niet allemaal losse stukjes blush in het doosje. Maar je moet wel moeite doen om iets op je kwast te hebben. Voor de rest vind ik de blush heel erg lekker ruiken. Dat viel we gelijk op. Normaal ruikt make-up naar niks, maar hier zit een subtiel geurtje aan.

De blush is een beetje peachy achtig kleurtje en sluit mooi bij mijn huidskleur aan, hij geeft mij een gezonde gloed over mijn wangen. Met een klein beetje shimmer. Ik ben ook erg tevreden over deze blush. Hij behoort echt tot mijn favorieten. Hieronder nog een swatch, je kan hem jammergenoeg haast niet zien..

Bourjois is te koop bij de Etos, Douglas en ici Paris XL en kost € 10,50

Dit vind je misschien ook leuk

3 reacties

 • Reply
  Claudia
  28 oktober 2010 at 15:26

  Erg mooi kleurtje!

 • Reply
  anne
  28 oktober 2010 at 18:47

  mooie kleur!
  ik vind blush zo’n heerlijk product voor in de winter!
  kan echt niet zonder, en nu heb ik weer een leuke nieuwe jleur voor op mijn verlanglijstje :)

 • Reply
  Caitlin
  29 oktober 2010 at 17:29

  Zeker wel mooi kleurtje

 • Laat een reactie achter