Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Queen Attitude Kohl & Mascara

Bourjois blijft maar met leuke nieuwe producten komen! Nu komen ze met een Queen Attitude lijn uit die bestaat uit een mascara en een kohl. De Queen Attitude lijn is geïnspireerd op Cleopatra. En dat is natuurlijk niet zo gek, want zij had altijd een geweldige oogopslag. Benieuwd naar deze twee prachtige producten? Kijk dan zeker eventjes verder met me mee!

Een mascara een kohl (of beter gezegd een oogpotlood) gebruikt bijna iedereen wel. Daarom zijn deze twee producten ook zo leuk, iedereen spreekt het eigenlijk wel aan. De twee producten vullen elkaar perfect aan en zorgen voor een prachtige basic ooglook waar niemand omheen kan. Ik zal nu eventjes de producten met jullie bespreken! De verpakkingen zijn in ieder geval wel heel erg leuk!

De mascara hadden jullie al voorbij zien komen in een ander Bourjois artikel. En daar hadden jullie kunnen lezen dat ik er echt ontzettend tevreden over ben. Nu twee weken verder en hem nog steeds elke dag te hebben gebruikt ben ik nog steeds van mening dat dit echt een geweldige mascara is. Het scheid je wimpers perfect en maakt je prachtig lang. Misschien is dit tot nu toe nog wel de beste mascara die ik heb gehad! Het borsteltje is van plastic en heeft een kant met lange ‘haartjes’ en korte ‘haartjes’ zodat je overal goed bij kan.

Dan hebben we nog de kohl, een kegelvormige oogpotlood. Ik snap alleen niet waarom ze dat hebben gedaan. In het begin is het natuurlijk makkelijk in gebruik maar het puntje wordt natuurlijk steeds dikker zodat je er niet meer mee onder je ogen kan werken maar alleen over het hele ooglid of een kwastje moet gaan gebruiken. Na mijn idee niet echt heel erg handig.

Maar laten we even verder naar het product kijken. Het product is lekker zacht en glijd heerlijk over de huid heen. Je kan het gebruiken als een oogpotlood of over de hele ooglid als een basis voor je smokey eye. De kohl bevat geen parabenen en is gemaakt met een hoge concentratie pigmenten en natuurlijk wassoorten.

De pigmentatie van de kohl vind ik wel prima, maar hij had van mij nog wel wat intenser zwart mogen zijn als we het toch over de Cleopatra look hebben, want die is echt intens zwart en dat vind ik van deze kohl niet.

Ik ben dus ontzettend enthousiast over de mascara en de kohl is prima, maar ik snap niet waarom hij een kegel vorm heeft.

De producten liggen nu in de winkel. Voor de mascara betaal je € 14,49 en voor de kohl € 9,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

19 reacties

 1. De vorm van de kohl is de traditionele vorm van echt “kohl”
  In diverse arabische landen wordt hij zo verkocht en wordt hij gemaakt van Pure Kohl, dat is een intens zwarte grondstof die soms dagen en dagen op je ogen kan blijven zitten en die veel intenser zwart is dan de meeste “kohl”potloden die hier verkocht worden.
  Bourjois heeft dit natuurlijk na gemaakt voor de collectie. Het ziet er in ieder geval prachtig uit! Ik vind dat lintje eraan ook een leuk detail en samen met de mascara geeft het je ogen echt de basis make up! Mooi!

  Xxx

 2. Die Kohl is inderdaad zoals iemand hierboven al zegt omdat dat “typisch” is in Arabische landen!
  Het ziet er wel goed uit moet ik zeggen, vooral die mascara. Helllllo wimpers!

 3. Die mascara doet heel goed wat ‘ie belooft, maar die kohl vind ik helemaal niet speciaal ofzo. Maarja, zoveel speciaals kan er ook niet zijn aan een zwart oogpotloodje (:

 4. Bij de etos hebben/hadden(?) ze een aanbieding tweede mascara gratis. En toevallig heb ik de bourjois mascara mee genomen, zo te horen een goede keus geweest:D Ik ben echt heel erg benieuwd geworden ;D

 5. De mascara ziet er heel goed uit. Je wimpers zijn echt lang, mooi gespreid en hebben volume. Die kohl snap ik niet echt en vind ik er niet echt bijzonder uitzien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *