Bourjois Nude Smoky Eyeshadow Trio

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio2_zpsfophijyw.png

Stiekem moet ik aan jullie toegeven dat ik nooit echt fan was van de Bourjois oogschaduws. Ze hadden vrij weinig pigment, waren altijd keihard gebakken en bevatten grote glitters. Tenminste dat was vroeger zo in de verpakking met die rondjes en echt prettig vond ik dat ook niet werken. Maar bij het zien van die vernieuwde oogschaduw paletten ging mijn hart toch wel wat sneller slaan, want ze zien er prachtig en een stuk praktischer uit! Ik ben heel benieuwd!

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio_zpsjk6mmfxg.png

Zo op het eerste gezicht zien deze doosjes er een stuk beter uit toch? Geen onhandige halve bolletjes meer waar je haast niets vanaf krijgt met je kwast. Gewoon een normale vlakke pan waar je heel gemakkelijk met je kwast bij kan. De Nude Smoky zijn er in twee verschillende tinten en die zie je hier op de foto. Links een mooi rozekleurig palette met de naam Rose Boudoir en rechts een goudkleurig palette met de naam Sable Show.

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio1_zpskr8wadg6.png

Op de achterkant van de doosjes vind je zoals altijd wat meer informatie over de producten. Zo vind je hier een korte gebruiksaanwijzing en wat meer informatie over de inhoud van het product. Het ziet er allemaal prima en volledig uit, hier word ik wel blij van!

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio4_zpsi3lf01zt.png

De doosjes zijn zelf van stevig plastic gemaakt en gaan zeker een hele tijd mee. De pans zijn vrij groot zodat je er gemakkelijk met je kwast in kan zonder per ongeluk een andere kleur mee te nemen. Elk doosje bevat drie kleuren om een perfecte nude look mee te maken. Ik vind de kleuren heel goed gekozen en passen perfect bij elkaar. Ik kan bijna niet wachten om ze te testen want ze zien er echt heel erg mooi uit.

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio7_zpss2j2dr4r.png

In het doosje vind je zoals altijd bij Bourjois nog een oogschaduw applicator. Het leuke vind ik aan Bourjois dat ze aan elke kant een andere vorm applicator hebben. Ik ben geen fan van deze applicators in het algemeen, maar Bourjois doet er toch net wat meer mee dan andere merken.

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio6_zpsyl96fees.png

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio8_zpsggpckwvu.png

Bourjois Nude Smoky Eyeshadow Trio Rose Boudoir

Dit vind ik echt een prachtig palette, ik hou sowieso van roze tinten oogschaduw omdat dat een heel zacht en lief effect geeft. Ik denk dat Bourjois hier goed voor gekozen heeft om in het nude straatje te blijven. En met het swatchen stond ik echt versteld, Bourjois kon mij altijd niet boeien qua oogschaduw, maar nu wel! Wat een prachtige pigmentatie, het voelt heerlijk zacht aan en voelt als echte kwaliteit. Ja, ze hebben hier echt een goede verbetering doorgevoerd!

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio5_zpsssn5iay1.png

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio9_zpscpzalxfw.png

Bourjois Nude Smoky Eyeshadow Trio Sable Show

Bij nude horen natuurlijk ook bruin- en goudtinten, kan niet missen. Dit palette heeft drie prachtige kleuren die ook in effect iets van elkaar verschillen. De ene is vrijwel matte, de andere heeft een klein glittertje en de gouden kleur is een ware shimmerbom, ik vind het tof. De kleuren passen perfect bij elkaar en hebben weer een geweldige pigmentatie, ik ben echt onder de indruk. Laten we ze snel gaan proberen of ze op het ooglid ook zo fijn zijn.

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio10_zpsceuhh7gk.png

Voor deze look gebruikte ik het Rose Boudoir palette. Het de roze kleur over het hele ooglid, de donkerste kleur in de crease en de highlighter onder mijn wenkbrauwen en in mijn binnenste ooghoek. Het is inderdaad echt een prachtige nude look geworden, ik moet jullie zeggen dat hij er in het echt nog veel mooier uitziet dan op de foto.

 photo Bourjois Nude Smokey Eyeshadow Trio11_zpsl4b0g9kb.png

Ik vind de kwaliteit echt geweldig, de kleuren blenden perfect met elkaar zonder dat de kleur zijn intensiteit verliest. Je hebt helemaal niet veel nodig want je past pakt perfect het product op en laat het weer los op je oogleden. Ook brokkelt de oogschaduw niet in de pan zodat je veel losse poeder overhoudt na het gebruiken. Ik ben gewoon echt ontzettend enthousiast.

Je moet natuurlijk wel van nude kleuren houden als je deze paletten wil aanschaffen, maar ik denk dat dat bij velen wel snor zit. Ik vind ze in ieder geval echt de moeite waard. Helaas vind ik Bourjois niet echt een heel goedkoop drogisterij merk en deze paletten vind ik ook niet aan de goedkope kant, je betaald namelijk € 13,49 voor een palette. Niet heel goedkoop vind ik, maar ze zijn het wel waard. Je krijgt er wel zeker iets voor terug. De Bourjois Nude Smoky Eyeshadow Trio’s zijn vanaf nu te koop bij Etos, Douglas en ICI PARIS XL.

Deze producten heb ik ontvangen ter review

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  Nicolish
  15 maart 2015 at 11:28

  Ze zien er erg mooi uit, maar het pigment valt wel een beetje tegen ja. Zeker voor die prijs!

 • Reply
  Beautyjuf
  15 maart 2015 at 11:30

  Ik ben een enorme fan van het merk Bourjois. Ergens vind ik het wel jammer dat de doosjes een ander uiterlijk hebben gekregen. Bourjois en ronde doosjes hoorden naar mijn idee bij elkaar ;-) Het pigment ziet er top uit! Wat een prachtige gecombineerde tinten bij elkaar in één doosje. Je look is erg mooi geworden.

 • Reply
  Julia
  15 maart 2015 at 11:38

  Mooie look! Ik sloeg het schap altijd over, maar misschien moet ik toch een keer bij Bourjois kijken! Als ik jou was zou ik het artikel nog wel even een keer doorlezen want er staan wel een aantal onnodige foutjes in! (Kan gebeuren)
  Xx

  • Reply
   Julia
   15 maart 2015 at 11:42

   Help, sorry, het schiet me door m’n hoofd dat je dyslexie hebt.

   • Reply
    Aranka
    15 maart 2015 at 12:03

    Dat maakt helemaal niet uit! Ik zie alleen mijn foutjes niet, heel stom!

 • Reply
  Diolifestyle
  15 maart 2015 at 11:40

  Wat een mooie palettes! Ze zien er echt heel mooi uit!

 • Reply
  Shaz
  15 maart 2015 at 11:41

  Mooie kleurtjes, maar ik vind drie kleurtjes voor €13,50 wel prijzig. Dan spaar ik even door voor een ander palette.

 • Reply
  Kelly
  15 maart 2015 at 11:41

  Ik vind ze er best aardig uitzien, al zag ik liever wat donkerdere kleuren!

 • Reply
  Simone
  15 maart 2015 at 11:43

  Ik vind ze prachtig!

 • Reply
  Beau
  15 maart 2015 at 12:08

  Ik vind de pigmentatie er op de foto’s goed uit zien! Leuke paletjes :)

 • Reply
  chucky1012
  15 maart 2015 at 12:19

  Het zijn zeer goed kleuren.
  Dit merk verkoopt altijd fijne make-up.

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  15 maart 2015 at 12:29

  Ik heb/had dezelfde gedachten over Bourjois, het is een schap waar ik nooit echt langs liep. Ik vind de prijs kwaliteit verhouding niet zo goed. Deze oogschaduws zien er beter uit en misschien ga ik ze wel even swatchen!
  Liefs, Iris

 • Reply
  Marissa
  15 maart 2015 at 12:31

  Wauwie, die zien er echt heel mooi uit!

 • Reply
  Mariëlle
  15 maart 2015 at 13:14

  Toen ik de foto zag, dacht ik dat ze me te nude zouden zijn. Maar wow wat een mooie kleuren!!

 • Reply
  beautifulday4makeup
  15 maart 2015 at 13:25

  Bourjois is zo mijn merk niet, denk ik. Ik neig meestal naar andere merken. Deze paletten zien er wel goed uit

 • Reply
  Eline
  15 maart 2015 at 14:26

  Wat een mooie palletjes! Super leuke kleuren en helemaal klaar voor de lente ^^

 • Reply
  Lisa
  15 maart 2015 at 14:30

  Wat mooi en luxe.

 • Reply
  Chayenne
  15 maart 2015 at 14:34

  Ik vind ze heel mooi. Ze zijn ook mooi te combineren samen denk ik XXX

 • Reply
  Anouk
  15 maart 2015 at 15:15

  Ik heb nog nooit een oogschaduw van Bourjois gehad maar deze zijn erg mooi!

 • Reply
  Bianca - Miss Langhaar
  15 maart 2015 at 15:50

  De naam smoky vind ik er helemaal niet bij passen maar de kleuren zijn wel heel erg mooi en goed gepigmenteerd :)

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  15 maart 2015 at 16:50

  Wat een leuk design, al mocht het pigment van mij wel wat beter.

 • Reply
  Margot
  15 maart 2015 at 20:01

  Hmm, ik vind ze niet heel spannend.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  15 maart 2015 at 21:41

  Heel mooi! Maar echt smokey? Nee dat niet, dat hoort toch wel iets donkerder te zijn. Wel mooie kleuren en goed gepigmenteerd.

 • Reply
  Joika
  16 maart 2015 at 02:05

  Wat een leuke kleurtjes! x

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  16 maart 2015 at 03:31

  Vind het ook best prijzig inderdaad maar het ziet er prachtig uit!

  XO

 • Reply
  Kelly
  16 maart 2015 at 06:37

  Wat een mooie kleurtjes! Ik heb zelf heel veel palettes, dus ik vind deze kleuren niet vernieuwend. Prachtig om zo’n palette te hebben als je graag wat nude kleuren wil proberen en je nog niet zoveel oogschaduw in huis hebt!

 • Reply
  Andrea
  16 maart 2015 at 22:34

  Ahh, het ziet er zo stylish uit! Ik heb helaas (of nouja, helaas..) al meer dan genoeg nude kleurtjes!
  x

 • Reply
  Sarahdise
  17 maart 2015 at 00:24

  Dat rozige paletje is echt SUPERMOOI! Het is dat ik al zoveel nude-paletjes heb, anders meteen!

 • Reply
  Syl
  17 maart 2015 at 10:33

  Zou je ook eens een stap voor stap ooglook willen doen? Ben zo benieuwd hoe je de highlight in je ooghoeken altijd zo mooi krijgt!

 • Reply
  daantje loves to read
  17 maart 2015 at 11:46

  Vroeger was ik een enorme fan van Bourjois maar op de een of andere manier vind ik de kwaliteit en pigmentatie er niet beter op geworden. Kortom ik koop al jaren geen Bourjois meer en ook dit doosje dus niet. Ik vind het gewoon het geld niet waard. Wat ik wel fijn vind is je artikel want door jou koop ik alleen nog maar goede producten. Thanks Arank!

 • Reply
  Nicole
  19 maart 2015 at 19:11

  Wauw dit had ik niet verwacht maar het pigment is inderdaad echt goed! De lipstick staat je ook echt heel mooi, welke is het?

 • Laat een reactie achter