Bourjois Night Lights in Paris

 photo Bourjois Night Lights in Paris1_zpsdele7mia.png

Jongens, ik ben nog langer niet klaar met alle kerstcollecties. Deze week viel ook de kerstcollectie van Bourjois op de mat met een aantal super leuke producten. Bourjois gaat dit jaar voor de wat meer klassiekere kleuren met vooral veel glitter. Als ik deze producten zie krijg ik wel echt het kerst gevoel. Tijd voor een review!

  photo Bourjois Night Lights in Paris_zpse3j7ljmy.png

Night Lights in Paris, zo heet de kerstcollectie van Bourjois dit jaar. Als ik dan naar de producten kijk vind ik dat een hele goede naam bij de producten. De nachten van Parijs zijn klassiek en vol allure. De lichtjes maken de glitters aan het dansen voor een compleet kerst plaatje. De collectie staat uit twee kleuren oogschaduw quatro’s, drie kleuren rode lipstick, een glanzend poeder en een zilver glitterende nagellak. Ik laat jullie het grootste gedeelte van de collectie zien.

 photo Bourjois Night Lights in Paris3_zpsq7luy66t.png

Bourjois SMOKY STORIES QUAD Eyeshadow – € 13,99

De ronde oogschaduw doosjes van Bourjois zijn niet meer als we naar paletten kijken, helaas! Deze hebben plaats gemaakt voor vierkante doosjes met vier leuke kleuren oogschaduw. Voor dit jaar hebben ze wat donkerdere kleuren uitgezocht met lekker veel glitters. Ook zit er nog een handig oogschaduw applicatortje bij. Ziet er leuk uit niet?

 photo Bourjois Night Lights in Paris4_zpsyescrpnq.png

GREY-ZY IN LOVE

Als ik deze naam zie moet ik meteen aan 50 Shades Of Grey denken en het nummer Crazy in Love. Maar ik gok ook zo dat het daar naar afgeleid is. Het palette bestaat uit vier verschillende kleuren, een witte shimmer kleur in het midden, twee grijze kleuren aan de buitenkant en een glanzende gouden kleur. Ik vond het eigenlijk wel lastig deze kleuren met elkaar te combineren.

 photo Bourjois Night Lights in Paris11_zpsrpjxihtp.png

De oogschaduws zijn vrij zacht en brokkelig, maar dat is eigenlijk altijd wel bij Bourjois. Als ik deze kleuren swatch hebben ze een prima pigmentatie maar vind ze niet heel bijzonder. Blenden gaan trouwens prima, alleen ze verliezen wel iets aan kleur. De middelste kleur is trouwens meer grove glitter dan een echte oogschaduw met dekking.

 photo Bourjois Night Lights in Paris5_zpsusdn4a1q.png

WELCOME BLACK

Deze kleurencombinatie vind ik echt ontzettend mooi. Het is niet iets wat ik snel zal kopen, maar voor kerst vind ik het echt heel erg mooi. De kleuren zijn blauw, groen en zwart met een gouden glitter in het midden. Ook deze kleuren zijn vrij broos maar wel goed gepigmenteerd.

 photo Bourjois Night Lights in Paris12_zps6vhrchs7.png

Deze kleuren zien er een stuk beter uit dan het vorige palette. De kleuren vervagen wel iets tijdens het blenden, ook is het blenden was lastiger door de donkere kleuren. Maar voor de rest is het een prima palette.

 photo Bourjois Night Lights in Paris8_zpsvhfohim6.png

ROUGE EDITION VELVET – € 14,19

Zacht, comfortabel met een luchtige fluweelachtige textuur, deze zeer gepigmenteerde formule houdt 24 uur met een krachtige matte finish voor absolute perfectie. Tenminste dat beloofd Bourjois. De kleuren zien er in ieder geval mooi en vooral klassiek rood uit.

 photo Bourjois Night Lights in Paris9_zpss2j9gxau.png

De Rouge Edition Velvet’s zijn erg geliefd. Ze hebben natuurlijk een vaste collectie in het assortiment van Bourjois en die vallen goed in de smaak. Ze hebben goede kleuren, blijven goed zitten en zijn vooral heel goed gepigmenteerd. Ik ontving twee kleuren: Personne ne Rouge! en Grand Cru.

 photo Bourjois Night Lights in Paris10_zpsmdkhr0jj.png

Alleen de swatches vielen me ontzettend tegen, want ze waren heel erg waterig! Ik heb ze zelfs in meerdere laagjes moeten swatchen. Links zie je Grand Cru en rechts Personne ne Rouge!

 photo Bourjois Night Lights in Paris17_zpsb1nschku.png

Personne ne Rouge!

Dit is echt een klassieke rode kleur, alleen hij brengt ontzettend vlekkerig aan! Dit is één applicatie, wat normaal ruim voldoende is. Je ziet precies waar ik begonnen met aanbrengen en daarna is alles heel vlekkerig en totaal niet dekkend. Wat een bummer… Met meerdere applicaties (denk aan 3 tot 5 lagen) is hij wel egaal dekkend.

 photo Bourjois Night Lights in Paris18_zpsjfcslwxf.png

Grand Cru

Mijn hoop was nog gevestigd op deze kleur, maar helaas, ook deze heeft geen egale en vooral een vlekkerige dekking. Ik vind de kleur trouwens wel heel erg mooi. Ook deze dekt beter met meerdere lagen. Alleen ik vind gewoon dat het met één laag moet.

 photo Bourjois Night Lights in Paris6_zpsr0iwctqi.png

JAVA RIJSTPOEDER – € 12,99

Leuk! Weer zo een ouderwets Bourjois doosje. Ik kon eigenlijk aan de buitenkant niet echt opmerken wat voor een product het eigenlijk was. Er stond alleen iets van Poudre de Riz de Java, maar daar ging bij mij geen belletje bij rinkelen.

 photo Bourjois Night Lights in Paris7_zps3ekj4leh.png

De legendarische rijstpoeder van Bourjois, ontwikkeld in 1895, heeft een feestelijke update gehad. Voor deze avondeditie geven ultra-fijne en iriserende, glinsterende pigmenten de poeder een hemelse textuur. Breng het op de jukbeenderen, schouders, nek endecolleté aan voor een onweerstaanbare, verleidelijke voile van helderheid. Dat is wat Bourjois over het product zegt.

 photo Bourjois Night Lights in Paris13_zpswzzwcdnm.png

 photo Bourjois Night Lights in Paris14_zpsgq6kc8oz.png

Het poeder zit los in een doosje dat je eruit krijgt door er voorzichtig mee te schudden. Dan kun je de poeder makkelijk oppakken met een grote poeder kwast. Ik breng het subtiel aan op mijn wangen en hals. Daarna voelt mijn huid echt zijdezacht aan en heeft een heel subtiel glansje.

 photo Bourjois Night Lights in Paris15_zpshmdkp7mm.png

 photo Bourjois Night Lights in Paris16_zpssbg4z1gy.png

Dit is de look die ik gemaakt heb met het Grey-zy in Love palette en de Grand Cru lipstick. Een mooie en subtiele kerstlook is het geworden, maar ik vind het eigenlijk wel jammer dat de lipstick niet echt egaal is. Ook het pigment van de oogschaduw is wel wat terug gelopen.

 photo Bourjois Night Lights in Paris2_zpsmnxcp9mb.png

De Night Lights in Paris Christmas Look is vanaf december 2015 verkrijgbaar bij de Bourjois verkooppunten zoals Etos, Douglas en ICI Paris XL. Ik vind het leuke producten, maar niet bijzonder. Ook de kwaliteit is niet geweldig, maar gewoon prima. Ga jij wat van deze producten aanschaffen voor kerst?

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Dit vind je misschien ook leuk

34 reacties

 • Reply
  Femke
  14 november 2015 at 06:13

  Hmmm nee, geen bijzondere producten. De oogschaduwpalettes en de lipproducten spreken me niet aan. Wie weet vind ik die poeder wel wat, maar ik acht de kans maar heel klein dat ik die ga proberen (liefde voor mijn MAC poeder ;-) )!

 • Reply
  chucky1012
  14 november 2015 at 06:34

  Zo een mooie make-up look!
  De oogschaduw palette zou ik zeker kopen.
  Maar de lipproducten niet.
  Goede en eerlijke review.

  Xoxo

 • Reply
  jeapiebel
  14 november 2015 at 06:47

  Personne ne Rouge en Grand Cru zijn zeker mooi. Je zei dat De Night Lights in Paris Christmas Look produchten zijn niet bijzonder maar gewoon prima en leuk. Toch blijf ik trouw aan Bourjois. De legendarische rijstpoeder van Bourjois dat lijkt me wel wat en de verpakking is prachtig!

 • Reply
  Marloes | Budgetproof.nl
  14 november 2015 at 07:43

  Ik vind het helemaal niet erg dat je nog niet klaar bent met de kerstcollecties. Love them! Jammer van die lipkleur zeg, zag er zo veelbelovend uit, maar nee. Bummer!

 • Reply
  Loes
  14 november 2015 at 08:16

  Die donkerrode kleur staat je echt pretty. En ik word alleen maar blij van kerstcollecties!

 • Reply
  eva
  14 november 2015 at 09:22

  Hmmm, nee gezien je review word ik niet enthousiast van de producten . Jammer…
  Liefs, Eva

 • Reply
  Esmee
  14 november 2015 at 09:23

  Nadat je gister de foto van de lipglossjes op Instagram had geplaatst werd ik enthousiast! Dat is nu ver te zoeken, jammer dat ze zo ongelijk op je lippen zitten!
  XOXO esmee

 • Reply
  manon
  14 november 2015 at 09:34

  Ik sla deze collectie over, de producten zijn niet echt mijn ding.

 • Reply
  Varenka W
  14 november 2015 at 09:46

  Zou de riz poeder wel aan willen schaffen hoor.
  Ligt wel een beetje aan hoe duur hij is, anders zijn er vast betere kwaliteit poeders met hetzelfde effect te koop.
  Maar de verpakking, i love it ;-) zo mooi , dat doet m’n hartje sneller kloppen haha
  Geniet van je weekend, Sinterklaas & pepernoten, zal lekker druk zijn bij AH ???

 • Reply
  beautifulday4makeup
  14 november 2015 at 09:57

  Pff, die lipkleuren. Hoe lang ga je daar niet mee moeten prutsen om ze egaal te krijgen. Het is net alsof je frambozen gegeten hebt, zonder je mond af te vegen :s

 • Reply
  Mieke
  14 november 2015 at 10:54

  Oei. De opmerking over mooie avonden in Parijs vind ik vandaag een beetje tenenkrommend. Ik weet dat je vooruit werkt en dat je dit niet had kunnen weten, maar ergens vind ik dat je – zeker gezien de huidige Parijse omstandigheden – misschien een kleine aanpassing had kunnen maken voor je woordkeuze voor het online komen van deze blogpost.

  • Reply
   Tina
   14 november 2015 at 11:40

   Mee eens! Gezien de omstandigheden valt dit artikel wel op een heel ongelukkig moment. Misschien was het beter geweest om het op een andere dag te plaatsen of toch een verwijzing naar de gebeurtenissen in je inleiding te plaatsen. Niet slecht bedoeld Aranka, maar lezen over prachtige nachten in Parijs voelt nu toch wat ongemakkelijk.

  • Reply
   roxanne
   14 november 2015 at 17:13

   Helemaal mee eens!

  • Reply
   Aranka
   14 november 2015 at 19:19

   Ik heb daar helaas niet de tijd en mogelijk toe gehad. Ik sliep gisteravond vroeg en moest vroeg mijn bed uit om te werken. Ik kan tussen mij klaarmaken en werken niet mijn site aanpassen. Het is inderdaad heel erg wat er gebeurt is in Parijs en misschien is het artikel niet helemaal passend, maar ik doe dit zeker niet uit ontwekendheid of om te stoken.

   • Reply
    Mieke
    14 november 2015 at 19:36

    Dat heeft ook niemand beweerd. We wilden je ook echt niet het idee geven dat we je hiervan beschuldigen. Ik niet in ieder geval en ik ga er van uit de andere meiden ook niet. Het viel me alleen op dat het een beetje een ongunstige timing is en ik wilde het je niet onthouden.

    • Reply
     Aranka
     14 november 2015 at 19:39

     Dat is zeker waar en ben ik het helemaal mee eens! Alleen het kwaad was al geschied dus daarom heb ik hem maar laten staan. Als ik het eerder had geweten of tijd had gehad was er wat anders online gekomen. :)

 • Reply
  Sara
  14 november 2015 at 11:09

  Wow, ik vind de lipkleuren echt ontzettend teleurstellend. Je ziet inderdaad precies waar je bent begonnen en waar je bent geëindigd met het aanbrengen van de kleuren. Super jammer. Je ooglook vind ik wel mooi geworden: erg zacht en winters. Toch ben ik niet echt fan van deze collectie. Jammer!

 • Reply
  Nicole
  14 november 2015 at 11:12

  Opzich geen slechte producten, maar ik ben niet echt onder de indruk.

 • Reply
  Lindsey Beljaars
  14 november 2015 at 11:42

  Op de een of andere manier heb ik echt niets met Bourjois.. Vind de producten altijd een beetje tegenvallen helaas!

 • Reply
  manon
  14 november 2015 at 12:25

  Ik vind het niet zo heel erg bijzonder.

 • Reply
  Liza
  14 november 2015 at 14:37

  Het zijn ook niet echt mijn producten. Vaak vind ik juist kerstcollecties heel mooi en bijzonder. Deze sla ik zeker over!

 • Reply
  happybudgetcooking
  14 november 2015 at 15:22

  Toen ik de foto’s zag dacht ik wauw! Daarna zag ik foto’s van de opgebrachte make-up.. Wat jammer, terwijl ik dol ben op het merk.

 • Reply
  Shaz
  14 november 2015 at 15:53

  Deze lipkleuren zijn al een tijdje uitgebracht en ik dacht dat je de nieuwe kleuren zou reviewen (Fu(n)schia en Plum Plum Girl).

  • Reply
   Aranka
   14 november 2015 at 15:59

   Die heb ik niet gekregen en zitten niet in deze collectie :)

 • Reply
  Quinty
  14 november 2015 at 17:24

  Als grand cru mooier aangebracht had, zou ik hem zeker gekocht hebben!

 • Reply
  femketje
  14 november 2015 at 17:44

  oeh dat tweede paletje is mooi :D

 • Reply
  Luna
  14 november 2015 at 18:30

  Ik vind die rijstpoeder wel heel erg mooi eigenlijk! Maar heb al zoveel spullen haha

 • Reply
  Kelly
  14 november 2015 at 20:47

  Leuke producten, maar inderdaad niet erg bijzonder…

 • Reply
  Kelly
  15 november 2015 at 11:33

  De kleuren van de oogschaduw zijn mooi. Maar het is inderdaad allemaal niet echt bijzonder, dus ik denk niet dat ik er iets van wil gaan kopen

 • Reply
  Nicole
  15 november 2015 at 14:36

  Niet echt een top collectie helaas!

 • Reply
  suzan
  16 november 2015 at 20:39

  Ik vind de oogschaduw palletjes mooi qua kleur. Allen heb gevoel dat de kleuren bij de swatches beter tot z’n recht komen dan op je ogen. Of heb je het maar lichtjes aangebracht? ;)

  Jammer van de lijkkleuren dat ze zo vlekken zeg!

 • Reply
  Mieke | Mieksmind
  16 november 2015 at 21:04

  Het is niet helemaal mijn ding maar met de palette kleuren kan je wel een leuke look maken denk ik! Zelf zou ik het niet kopen.

 • Reply
  Froukje - Froukjelovesmakeup Youtube kanaal
  16 november 2015 at 21:41

  Jammer.. Relatief dure producten en best teleurstellend eigenlijk. Tenminste.. ik zou ze nooit zelf kopen. Wel een leuke review!

 • Reply
  Mirthe | MissGirlsCorner
  17 november 2015 at 13:09

  Wat een mooie foto’s en producten! Ik ben fan!

 • Laat een reactie achter