Search
Close this search box.

Bourjois Magic Nail Polish Remover

Bourjois heeft eindelijk iets waar ik heel erg lang op heb gewacht heb, een handige nagellak remover tool! Het is niet geheel onbekend in beautyland, want Sephora, Essence en Herome hadden al een vergelijkbaar iets. Maar die van de Sephora is niet heel stevig (het sponsje) en van het goedje wat Essence erin had gedaan werden je handen niet echt vrolijk. Misschien is deze dan iets!

Goed wat is het nou eigenlijk? Het is een mooi roze potje wat meteen de aandacht trekt. Op de verpakking verteld het ons dat het een magic nail polish remover is. Waarom? Nou omdat dit je nagellak op een hele handige manier verwijderd, geen goede meer met watjes en nagellak remover. Het enige wat je hierbij moet doen is je vinger erin stoppen en eventjes draaien en je nagellak is verdwenen! De verpakking belooft zelfs in één seconde het weg te halen maar dat vind ik erg voorbarig. Ik zou er maximaal vijf seconden per nagel van maken.

Hierboven kan je nog eventjes de ingredienten nalezen! Wat Bourjois ook heeft gedaan met deze nagellak remover is er zachte amandelolie aan toegevoegd wat bekend staat om zijn voedende eigenschappen. Dit is dus extra goed voor je nagels en nagelriemen. Handig, want nagellak remover is natuurlijk niet het beste wat er voor je nagels is.

Op de verpakking kan je lezen dat er geen aceton is deze nagellak remover zit en ook geen parabenen. Wat er wel in deze nagellak remover zit is parfum en dat merk je meteen! Er komt je een ‘redelijk aangename’ lucht tegemoet van rood fruit en vanille. Natuurlijk ruik je er nog een klein beetje andere onaangename lucht doorheen, maar als ik eerlijk ben is dit echt de beste nagellak remover ever qua geur (en geloof ik me ik heb er veel versleten in alle soorten en maten).

Als je de dop van het product afhaalt kom je een leuk sponsje tegen waar je je vinger in moet stoppen.

Nagels voor het behandelen en hieronder na het behandelen. De nagellak remover haalt ontzettend snel de nagellak weg, één seconde is wel een beetje optimistisch maar in maximaal vijf seconden is je nagel echt wel schoon. Ook de geur is erg aangenaam en de verzorging ook. Al met al moet ik eerlijk toegeven dat dit de beste nagellak remover ever is! Oh, en dit sponsje gaat niet kapot (ook niet zo snel met glitter nagellak).

De Bourjois Magic Nail Polish Remover kan je vanaf half juli kopen bij de Bourjois verkooppunten voor € 7,99

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

27 reacties

  1. Ik heb hem zien liggen in de winkel, maar ik dacht: wow, 8 euro voor een nagellakremover?! Maar het is het wel waard, deze wil ik echt wel! Ik vind mijn nagellak eraf halen altijd zo’n rot klusje, haha! Ik ben er altijd te lui voor. (zeker met glitternagellak!)

  2. Deze lijkt mij heel fijn! Maar die van Sephora werkt ook prima voor mij. Als die op is, ga ik deze denk ik proberen.

  3. okay, half Juli REN ik dus naar de Etos en koop ik zo een ding haha! Alleen heb ik een vraagje, denk je dat dit zeer zal doen als je last hebt van velletjes om je nagel?

  4. Ik zweer bij de remover van Herome, die ruikt ook best lekker en haalt lak er snel af. Maar een draaipotje heb ik nog nooit gehad. Lijkt me wel handig, maar ook een beetje vies omdat je nagellak erin blijft zitten.

    1. Met de nagellak remover van de Sephora heb ik heel erg lang gedaan. Omdat je de nagellak remover er niet uit haalt maar het erin laat zitten. En als de remover vies is dan kan je de verpakking schoon maken en er dan weer een andere remover in gieten ;)

  5. Ziet er wel fijn uit. Heb die van Essence. Inmiddels bijgevuld met fijnere remover, maar blijft een potje. Krijg je het sponsje een beetje goed schoon als ie vol is of mnoet je dan een nieuwe kopen?

  6. Ik heb die van de Sephora en gebruik ik alleen om glitter nagellak weg te halen, maar heel soms ook als ik gewoon haast heb. Als die op is, dan ga ik zeker die van Bourjois kopen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *