Zoek
Sluit dit zoekvak.

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Let’s Play It Merry

Het kan nog net op de valreep, de kerstcollectie van Bourjois behandelen. Voor de collectie hoef je niet meteen naar de winkel te rennen want het zijn vooral producten uit het vaste assortiment. De Parisienne ziet er altijd tip top uit en Bourjois wil dat iedereen er tip top uit kan zien door middel van deze collectie. De collectie bestaat uit deze vijftal producten die je een warme maar zwoele kerstlook geven.

Bourjois Let’s Play It Merry

Ik vind de collectie leuk vormgegeven en Bourjois gebruikt weer eens andere kleuren die je overal voorbij ziet komen. Mooie warme kleuren met het accent op paars en donkerrood, erg mooi en klassiek. Speciaal voor deze collectie komt Bourjois met twee nieuwe kleuren Rouge Edition Velvet kleuren uit met de namen: Dark Chèrie en Berry Chic. De rest van de producten maken gewoon deel uit van het vaste assortiment. Ook leuk dat een merk eens gewoon bestaande producten die al een succes zijn uitlicht.

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Volume Glamour Push-up Black Mascara – € 14,99

Deze mascara heeft Bourjois al een tijdje geleden uitgebracht en schreef er toen ook een review over. Ik was toen erg enthousiast over deze mascara want toen was het nog best vernieuwend. Nu ik hem weer ging gebruiken was ik niet meteen omver geblazen. De mascara’s van tegenwoordig geven net even wat meer volume en body omdat dat echt de trend is geworden en daar doet deze mascara net niet aan mee. Hij is zeker niet slecht, maar ik vind hem iets te gewoontjes.

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Rouge Edition Velvet – € 14,19

Speciaal voor deze collectie voor kerst komt Bourjois met twee nieuwe kleuren Rouge Velvet Edition matte lipsticks. De lipsticks zijn in de vorm van een lipgloss en beloven heel makkelijk en snel aan te brengen. De lipstick heeft een matte finish en belooft een hoge pigmentatie te hebben. Nou vond ik dat een beetje tegenvallen met deze twee, ze ogen namelijk heel erg waterig met de swatches. Ook tijdens het aanbrengen op de lippen moest ik meerdere lagen aanbrengen voor een dekkend resultaat, jammer. Links zie je trouwens de kleur Berry Chic en rechts Dark Chèrie.

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Smoky Stories Quatuor – € 13,99

Bourjois neemt me echt weer terug in de tijd met deze oogschaduw doosjes. Het zijn niet meer de bolletjes die ze eerst hadden, maar deze gaan toch ook al weer een hele tijd mee. Dit oogschaduw doosje (In Mauve Again) heeft mooie paarse tinten waar je zeker een mooie look mee kan maken (als je van paars houdt). Het doosje bevat drie kleuren oogschaduw en in het midden een soort van glitter zonder verdere pigment. Ik heb deze voor de leuk daarna over het hele ooglid aangebracht. De kleuren hebben een prima pigmentatie, brengen makkelijk aan en blenden mooi in elkaar over zonder pigment te verliezen.

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois 1 Seconde Nail Color – € 8,49

Ik ben al jaren fan van de nagellak van Bourjois, ze hebben namelijk een geweldige kwaliteit en ook hele mooie kleuren. Bourjois was één van de eerste merken met een plat en breed kwastje en ook nog eens met een afgeronde onderkant. Daarna heeft vrijwel elk merk hun voorbeeld gevolgd. Deze kleur Rouge Obscur ziet er prachtig uit! Helaas dekt hij alleen net niet vlekkeloos met twee laagjes, maar mooi is die zeker wel!

Bourjois Let’s Play It Merry

Bourjois Let’s Play It Merry

De producten hebben een mooie kwaliteit, maar springen er niet echt uit. Het zijn gewoon hele fijne mainstream producten die hun werk gewoon doen met soms wat meer moeite. De mascara zit na twee laagjes perfect en de lipstick ook. De oogschaduws hebben een goed pigment en blenden mooi in elkaar over, wat wil je nog meer. De kleur lipstick die ik hier trouwens draag is Dark Chèrie.

Bourjois Let’s Play It Merry

De Bourjois Let’s Play It Merry is nu in een speciaal display bij de drogisterijen te koop, maar de helft van de producten kun je ook in het vaste assortiment vinden. Wat vinden jullie van deze Bourjois kerstcollectie en look?

Dit artikel bevat producten die zijn gekregen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

Hi ik ben Aranka!

Mijn grootste passie is schrijven, reizen en fotograferen. Op deze blog komt die allemaal samen en schrijf ik graag over mijn reizen, recepten, reviews over verschillende producten en allerlei andere dingen. Sinds 2010 ben ik hier actief waardoor je een hele verzameling aan artikelen vindt! Ik zou zeggen, kijk lekker rond en laat je inspireren.

8 reacties

  1. Ik was heel benieuwd naar wat je te vertellen had over de bourjois mascara, want ik heb deze mascara’s vroeger zelf echt jaren lang gebruikt . Jammer dat ie dan een beetje tegenvalt. De dark cherie lipstick vind ik bijzonder mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *