Bourjois La Laque

Bourjois La Laque

Wellicht kennen jullie allemaal wel de So Laque nagellak van Bourjois. Maar dit voorjaar komt Bourjois met een nieuwe nagellak collectie van in totaal 12 kleuren die La Laque gaat heten. Wat me meteen aan deze nagellak opviel is dat het prachtige kleuren zijn in een wel heel bijzonder vormgegeven potje. Ik kon niet wachten ze te testen voor jullie.

Bourjois La Laque

De eerste vraag die natuurlijk door mijn hoofd spookt, vervangen deze lakken een andere collectie, gaan bijvoorbeeld alle So Laque lakken eruit? Ik heb geen idee, sinds de PR vanuit Frankrijk geregeld wordt, wordt ons niet meer zoveel over de producten verteld, dat vind ik wel heel erg jammer. Ze zullen exclusief verkocht gaan worden bij de Douglas, ik heb dus zo het idee dat er geen andere lakken gaan verdwijnen uit de schappen.

Bourjois La Laque

De collectie bestaat in totaal uit 12 verschillende kleuren lakken. De lakken vind ik heel vrouwelijk en chique qua kleur. Op deze afbeelding liggen de kleuren wel vrij dicht bij elkaar dus het is even kijken welke je de mooiste vind. Alle kleuren even op een rijtje:

 • 1 White Spirit
 • 2 Chair Et Tendre
 • 3 Orange Outrant
 • 4 Flambant Rose
 • 5 Are You Reddy?
 • 6 Fuchsiao Bella
 • 7 Lycheers
 • 8 Cherry d’Amour
 • 9 Marron Show
 • 10 Beach Violet
 • 11 Only Bluuuue
 • 12 Ni Vernis Bleu

Bourjois La Laque

Ik heb twee verschillende kleuren ontvangen om aan jullie te laten zien, stiekem vond ik dat wel een beetje jammer want ik vind de collectie qua kleuren echt ontzettend mooi en had ze graag allemaal aan jullie laten zien. De substantie van de lak is natuurlijk wel anders dan de andere lakken. La Laque zorgt voor een intense kleur door middel van geconcentreerde pigmenten toe te voegen. Dit zorgt voor een intense kleur met een prachtige glans. Vandaar dat de lakken ook goed moeten dekken, volgens de uitleg al binnen één laag.

Bourjois La Laque

Ook het kwastje is speciaal, al zie ik dat er niet meteen aan af. Het is een precision brush die ervoor zorgt dat je heel netjes en perfect je nagels kan lakken zonder uit te schieten. Hij heeft een mooie ronde vorm zodat je overal bij kan komen zonder te knoeien. Ook drupt en lekt dit kwastje niet, alles voor een perfecte manicure.

En nu moet ik jullie dan ook vertellen, ik vond deze lakken echt heerlijk werken. Ik was een beetje bang voor de vorm van de dop dat hij niet echt lekker in de hand zou liggen, maar daar had ik geen last van. Ze lakken inderdaad heel precies en blijven mooi op hun plek zitten, kind kan de was doen.

Bourjois La Laque

White Spirit

Hoe lastig is het om een goed dekkende witte lak te vinden. Zoek vanaf nu niet verder want deze is het. Het persbericht gaf aan dat er maar één laagje nodig was om hem dekkend te krijgen. De lakken doen echt goed zijn best, maar twee laagjes vind ik toch net iets mooier. Ook hier zijn er twee laagjes aangebracht.

Bourjois La Laque

Flambant Rose

Kijk die prachtige glans eens! Eigenlijk is dit hetzelfde verhaal als bij White Spirit, de lakken dekken bijna perfect met één laagje maar toch is een tweede laag mooier met aanbrengen. Ze lakken echt heerlijk, zijn vrij snel droog en zien er gewoon ontzettend leuk uit!

Bourjois La Laque

De houdbaarheid van de lakken zijn normaal, niet bijzonder lang. Bij mij bleef hij drie dagen zitten en daarna heb ik hem er weer afgehaald omdat hij begon te chippen. De lak heeft geen gel structuur of beloftes dus daar moet het niet aan liggen. De Bourjois So Laque zijn binnenkort verkrijgbaar exclusief bij Douglas voor € 9,99 per stuk. Daar heb je echt een hele fijne nagellak aan!

Deze producten heb ik ontvangen

Volg mij: Twitter – Instagram – Facebook – Youtube – Bloglovin’

 

Dit vind je misschien ook leuk

31 reacties

 • Reply
  femketje
  29 maart 2015 at 11:07

  oeh die witte :D gave potjes ook!

 • Reply
  Mariëlle
  29 maart 2015 at 11:17

  Ik vind ze allebei erg mooi en denk dat de andere kleuren van de collectie ook mooi zijn!

 • Reply
  Isabella
  29 maart 2015 at 11:18

  Mooie kleurtjes! Heb zelf nog niet gehoord van deze nagellak van Bourjois maar ga ze zeker kopen! :) Isabella x

 • Reply
  Linda / Oh My Beauty
  29 maart 2015 at 11:24

  Wauw, wat een prachtige lakjes! Het design van het flesje is ook supergaaf!

 • Reply
  Eline
  29 maart 2015 at 11:48

  Wat een gave lakjes! De verpakkking is echt super tof en wauw wat een prachtige kleuren. De wit lijkt me echt zo fijn, maar de roze is ook heel erg leuk. Echt heel mooi ^^

 • Reply
  Beautyjuf
  29 maart 2015 at 12:05

  Flambant Rose vind ik een prachtige kleur! Wat een toffe uitziende flesjes. Erg leuk dat Bourjois de nagellakjes in een ander jasje heeft gestoken.

 • Reply
  Cindy | Life meets Beauty
  29 maart 2015 at 12:09

  Ik vind de potje heel erg grappig! De kleuren zijn ook mooi en goed dekkend. Jammer dat ze niet heel lang houden.

 • Reply
  Kiss & Make-up
  29 maart 2015 at 12:15

  Leuk, die flesjes! En de kleuren spreken me ook wel aan.

 • Reply
  Naomi
  29 maart 2015 at 12:23

  oo wauw een prachtige witte kleur zeg! en er zitten nog wel meer mooie kleurtjes tussen

  x

 • Reply
  Mariska
  29 maart 2015 at 12:30

  Die zien er inderdaad wel heel leuk uit ook die flesjes al :) mooie kleuren en die witte kleur dat die zo goed dekt is ook echt helemaal top!

 • Reply
  Lydia
  29 maart 2015 at 12:48

  Leuke potjes zeg, is eens wat anders dan het typische nagellak potje. Ik vind die rode kleur erg mooi. Inderdaad jammer dat je maar twee kleurtjes hebt ontvangen. Ik ben namelijk wel erg benieuwd naar die andere kleuren

 • Reply
  Iffy | DiaryOfAMua
  29 maart 2015 at 12:53

  Wauw wat een mooie lakjes!

  XO

 • Reply
  Jaimy en Laura
  29 maart 2015 at 13:02

  Ik ben gek op witte nagellak! Deze is inderdaad erg mooi!

 • Reply
  Denise
  29 maart 2015 at 13:17

  Wauw, die witte kleur is echt perfect dekkend! Ziet er mooi uit! :D

 • Reply
  Nicolish
  29 maart 2015 at 13:30

  Wauw wat een mooie kleurtjes zeg! Super.

 • Reply
  Mirjam
  29 maart 2015 at 13:36

  Oh wauw, die witte lak ziet er goed uit! Ik vind de flesjes erg mooi!

 • Reply
  lucindainwonderland
  29 maart 2015 at 13:51

  Wat zien die potjes er leuk uit zeg! En als ik het zo zie zijn er ook wel een aantal kleurtjes die ik direct leuk vind. Wit en rood zijn niet echt mijn kleuren, maar aan de dekking en glans te zien, zit het bij de rest ook wel goed. xxx Lucinda

 • Reply
  Kelly
  29 maart 2015 at 14:20

  Wat een leuke lakjes!

 • Reply
  Iris | Todayslipstick
  29 maart 2015 at 14:47

  Mooie vormgeving, verder vind ik de lakjes niet heel bijzonder voor 10 euro..
  Liefs, Iris

 • Reply
  Margot
  29 maart 2015 at 14:48

  Wat fijn dat ze goed dekken!

 • Reply
  Jana
  29 maart 2015 at 15:00

  Leuke vormgeving :D Inderdaad een beetje jammer dat je ze niet allemaal hebt kunnen tonen. Ik vind deze twee kleuren alvast heel mooi :D

 • Reply
  Lys
  29 maart 2015 at 15:24

  Eén laagje, het klinkt bijna te mooi om waar te zijn! De witte kleur moet ik een keer proberen, vind het echt lastig een witte nagellak te vinden die je niet dat tipex-effect geeft (wat bij mij net gebeurt omdat ik zoveel lagen moet aanbrengen)

 • Reply
  beautifulday4makeup
  29 maart 2015 at 16:54

  De flesjes vind ik heel erg mooi en wat dekt die witte lak goed!

 • Reply
  Lesley
  29 maart 2015 at 19:00

  o wauw die rode kleur is mooi! Apart flesje, is weer eens wat anders :-)

 • Reply
  Andrea
  29 maart 2015 at 19:08

  Ik ben gek op witte nagellak, de witte kleur ziet er dan ook heel interessant uit!
  x

 • Reply
  Marie Beauty
  29 maart 2015 at 20:26

  Ik heb ze ook al gekregen ! Ze zijn echt geweldig, ik vind de vormgeving echt heel erg mooi, maar de kwastjes zijn ook heel erg fijn vind ik persoonlijk!

 • Reply
  Manouk
  29 maart 2015 at 20:34

  Klinkt heel goed! Die paarse kleuren zien er mooi uit. Ik heb nog nooit een Bourjois nagellakje geprobeerd, misschien maar eens verandering in brengen :)

 • Reply
  chucky1012
  29 maart 2015 at 21:12

  Erg mooie kleuren en goede glans!
  Ik zal er zeker een aantal gaan toevoegen aan mijn stash ;-)

 • Reply
  Mijn Kleine Geheimpjes
  30 maart 2015 at 00:22

  Wow, Beach Violet lijkt zo op de foto’s echt op de perfecte plum creme! Ik ga zeker eens kijken als ze hier verkrijgbaar zijn. De rode kleur die jij hebt vind ik ook erg mooi, alleen is het wel een neetje een standaard kleurtje.

  Vind de flesjes heel gaaf!

 • Reply
  Kaylani
  31 maart 2015 at 00:47

  Mooie lakken! Maar zo op het scherm zien de lakken er niet zo heel speciaal uit, helaas.

 • Reply
  Roxanne
  4 april 2015 at 22:31

  Grappige potjes! En de framboos kleur is echt prachtig!

 • Laat een reactie achter